פורום מילוי קמטים, עיבוי שפתיים, הזרקת בוטוקס - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיליקון לשפתיים והזרקת חומצה
    אורית
    01/01/2018

היי אני עשיתי טיפול 1 של סיליקון. וממה שיצא לי לקרוא פה בפורום אתם לא ממליצים על סיליקון. ולמה זה?
    כמו כן אם אני רוצה להזריק חומצה זה אפשרי למרות שיש סיליקון בשפתיים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סיליקון לשפתיים ?

ד"ר רון יניב
    01/01/2018

הי אורית
    אם קראת שאנו לא ממליצים אז בוודאי ראית גם את הסיבות:
    בקצרה
    גושים
    נדידה
    מה שנראה יפה היום לא יתאים בעתיד

אני לא נוהג להזריק חומצה למי שטופלה העבר בסיליקון,
    (מכיוון שלא רוצה להיות מעורב -כביכול -בסיבוכים עתידיים שעלולים להופיע )
    אך בוודאי תמצאי מי שיזריק לך
    בהצלחה
    ד"ר יניב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזרקות ע'י רופאי שיניים
    יעל
    29/12/2017

שלום, אני מניחה שכירורג פלסטי לא ימליץ על הזרקות לפנים ע'י רופאי שיניים. מצד שני הרי רופא שיניים מזריק תמיד באזור הפנים... על כן שאלתי האם אפשר לסמוך על רופא שיניים בענין הזרקות אסטטיות? האם מותר לבקש מכם המלצות על רופאים בתחום בירושלים !? תודה יעל

לקביעת תור
    סגירה
    הזרקות ע'י רופאי שיניים

הוספת תגובה

• הזרקות עי' רופא שיניים.

ד``ר דן וינברג
    22/01/2018

יעל שלום.
    נכון שרופא שיניים מנוסה בטיפול והזרקות באיזור הפה והלסת. הוא אינו מנוסה להזריק בעור הפנים וודאי לא ידע לטפל במקרה של תגובה אלרגית או זיהומית להזרקה או כל תגובה הקשורה למצב בריאותו של המטופל. לכן כדאי שטיפולים אסתטים יעשו עי' רופא רגיל עם תואר MD שעבר הכשרה מתאימה ולו ניסיון רב בטיפולים אלה.
    דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוות דעת על בחומר סטילאג s.
    גנית
    28/12/2017

אשמח לקבל חוות דעת על בחומר סטילאג s. למילוי שפתיים. תודה

הוספת תגובה

• סטילאז s למילוי שפתיים. ?

ד``ר דן וינברג
    28/12/2017

סטילאז הוא מותג צרפתי מעולה של חומצה היולורונית למילוי ועיצוב בפנים ובהחלט מומלץ. למילוי שפתיים יש להם מותג יעודי לכך :Stilage Special Lips-והוא המומלץ ביותר ממותג זה. גם סטילאז s מתאים למטרה זו אך פחות מומלץ. נדמה לי שמחירו נוח יותר מהמוצר היעודי לשפתיים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מילוי קמטים במצח עם חומצה
    אביטל
    25/12/2017

האם ניתן למלא קמטים במצח עם חומצה?
    כי אני ממש לא רוצה עם בוטוקס
    אשמח לתשובה תודה

לקביעת תור
    סגירה
    מילוי קמטים במצח עם חומצה

הוספת תגובה

• מילוי קמטים במצח בחומצה היולורונית

ד``ר דן וינברג
    28/12/2017

שלום.
    הקמטים במצח הם ביסודם קמטי הבעה הנובעים מפעילות שריר הפרונטליס במצח עם הזמן קמטי ההבעה יכולים להפוך לקמטים קבועים בעור. מכאן שהטיפול הנכון בקמטים במצח הוא הרפיית שריר הפרונטליס עי. טיפול בבוטוקס. אם אם טיפול זה אינו מספק משלימים במילוי הקמטים בעור עי. חומר מילוי. טיפול במילוי בלבד יעזור אולי בהפחתת הקמטים הקבועים אך כל התכווצות של שריר המצח תביא להופעת קמטי ההבעה. לכן אני מעדיף קודם טיפול בבוטוקס ואם לא מספק להשלים בטיפול במילוי.
    בהצלחה
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קמטים במצח כתוצאה מהרזייה
    אפרת
    22/12/2017

שלום רב
    לאחרונה השלתי ממשקלי 5 קילו, בת 37 שוקלת כיום 55.5.
    רציתי לשאול פתאום יש לי בצד ימין צניחת עפעף וקמטים חזקים שאני מחיכת במצח בצד הימני כמו שרירים מסודרים שבוודאות לא נראו קודם.
    האם יש דרך למזער זאת ??
    בתודה מראש

הוספת תגובה

• קמטים בפנים כתוצאה מירידה במשקל.

ד``ר דן וינברג
    22/12/2017

שלום אפרת.
    חלק מהטונוס והמראה הרענן של העור בפנים נובע משכבת השומן הנמצאת בתת עור מתחתיו.כשיורדים במשקל שכבת השומן בפנים כמו בשאר בגוף נעשית דקה יותר ואז העור נעשה פחות מתוח, מעמיקים הקמטים ויש יותר נפילה בפנים.המיקום בפנייך שאת מתארת אינו המקום השכיח ביותר אך בהחלט יתכן.הטיפול הוא שילוב של טיפול בבוטוקס, מילוי נפחים בחומצה היולורונית וטיפולים מזוטראפים המחזירים לעור לחות ורעננות.
    דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוות דעת על רסטילן פרלן
    אולי
    21/12/2017

אני מעוניינת בחוות דעת על הזרקה של רסטילן פרלן, האם זה להחלקת הקמטים או כדי להעניק נפח בלבד?

לקביעת תור
    סגירה
    חוות דעת על רסטילן פרלן

הוספת תגובה

• חוות דעת על חומרי מילוי

ד"ר רון יניב
    21/12/2017

לאולי שלום
    זהו חומר מעולה -בין הבודדים עם אישור FDA
    ויש לי ניסיון רב וטוב איתו
    רסטילן היא סדרה שלמה ויש בה מגוון צפיפויות וצמיגויות של החומר לכל מטרה
    בהצלחה
    ד"ר יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיל מומלץ לעיבוי השפתיים
    רינת
    19/12/2017

הבת שלי בת ה-17 מאוד רוצה לעבות את השפתיים. אני חושבת שזה מוקדם מדי אבל הבטחתי לה שאתייעץ עם מומחה. מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה
    גיל מומלץ לעיבוי השפתיים

הוספת תגובה

• גיל לעיבוי שפתיים

ד"ר רון יניב
    19/12/2017

שלום רינת
    לדעתי אין לטפל בגיל זה.
    ייתכן והבעיה נובעת מדימוי גוף ,
    או השפעה מדימויים בתקשורת.

הטיפול היחיד שמומלץ להתחיל לפני הופעת הקמטים
    הוא טיפול מניעתי בבוטוקס
    כמובן גם זה לא בגילה אלא משנות ה-30

בהצלחה
    ד"ר יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיל לעיבוי שפתיים.

ד``ר דן וינברג
    19/12/2017

בנוסף לתשובתו המצוינת של עמיתי דר. יניב קיימת גם הבעיה המדיקו-לגלית של היותה צעירה מדי מכדי לחתום על טופס הסכמה מדעת לטיפול. איני חושב שהרופא יכול להסתפק בסוג זה של טיפול בהסכמה של אפוטרופוס של הבת הקטינה-בדכ אחד ההורים.זה נימוק נוסף לא לבצע בשלב זה הטיפול לשפתיים.
    בבקשה שתחכה לפחות לגיל 18.
    דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינוי צבע עור לאחר הזרקת חומצה
    כוכי
    17/12/2017

לפני חודש וחצי עשיתי הזרקה ראשונה של חומצה הילוראנית אשר גרמה לשינוי של צבע העור לגוון אדמדמם. בינתיים הצבע לא עובר, יכול להיות שהחומצה עשתה לי בעיות פיגמנטציה? מה אפשר לעשות עם זה?

הוספת תגובה

• שינוי בצבע העור לאחר הזרקת חומצה היולורונית.

ד``ר דן וינברג
    17/12/2017

שלום כוכי.
    הזרקת חומצה היולורונית שטחית עשויה לפעמים לגרום לשינוי בצבע העור ל לבן-תכלת בהיר שהיא תוצאה של השתקפות האור בחומצה ההיולורונית מבעד לעור הדק-TINDLE EFFECT.את מתארת גוון אדמדם-אולי שטף דם שעדיין לא נספג או תגובה אלרגית מקומית.נדיר מאד שהזרקת חומצה היולורונית גורמת לפיגמנטציה קבועה בעור במקום ההזרקה אם כי הדבר תואר בספרות המקצועית ואני מקווה שלא כך הוא המצב אצלך.
    תמתיני בסבלנות וכדאי לידע ולהבדק עי' הרופא שהזריק לך החומצה.
    בהצלחה
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזרקת בוטוקוס בזמן הריון
    לידיה
    12/12/2017

האם אפשר להמשיך בטיפולי בוטוקוס גם בזמן הריון (הריון בגיל מאוחר, 44)?

לקביעת תור
    סגירה
    הזרקת בוטוקוס בזמן הריון

הוספת תגובה

• טיפול בבוטוקס בהריון.

ד``ר דן וינברג
    12/12/2017

שלום לידיה.
    ראשית מזל טוב.
    לא מקובל לטפל בבוטוקס בהריון ואני אף מחמיר ואיני מטפל בבוטוקס בזמן הנקה.הדבר נכון פי כמה וכמה עם הריון יקר מאד בגיל 44.
    אנא סיימי את ההריון בשלום תלדי במזל טוב, במידה ותחליטי להניק הניקי(מומלץ מאד עי' רופאי הילדים) ורק לאחר גמר ההנקה תתפני להתיפות עם טיפול בבוטוקס.
    מזל טוב
    דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שני חריצים אורכיים באמצע שתי הגבות
    רלי
    10/12/2017

יש לי שני חריצים אורכיים באמצע שתי הגבות ובמעלה המצח. אני נראית טוב וצעירה יחסית. אך כשאני מתאמצת או מהורהרת, החריצים בולטים ומזקינים אותי. אני בת 35, ואני חושבת כבר זמן רב על פתרון. חשוב לי להראות טבעית. מה הייתם ממליצים לי?

הוספת תגובה

• טיפול בקמטים בין הגבות.

ד``ר דן וינברג
    10/12/2017

שלום רלי.
    הקמטים שאת מתארת הם קמטי הזעף הנמצאים בין הגבות ונובעים מטונוס מוגבר של מערכות שרירי ההבעה שבין הגבות. הטיפול בקמטים אלה הוא טיפול בבוטוקס לאיזור בין הגבות המביא להרפיתם והפחתה עד העלמות של קמטי זעף אלה. לעיתים קמטי ההבעה הופכים כבר לקמטים קבועים בעור עצמו ואז יש להשלים הטיפול בבוטוקס במילוי בחומצה היולורונית לקמטים אלה.
    בהצלחה
    דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קמטי הבעה בין הגבות -״קמטי הזעף ״-בוטוקס הכי מוקדם הכי טוב

ד"ר רון יניב
    11/12/2017

בהמשך לתשובתו המקצועית של עמיתי ד״ר ויינברג,
    ברצוני להוסיף כי ככל שמטפלים מוקדם יותר ניתן למנוע את הקמטים להפוך לחריצים קבועים.
    כאשר הם קמטי הבעה דינמיים-כלומר מופיעים רק בתנועה ולא חרוצים גם במנוחה יספיק הטיפול בבוטוקס בלבד ללא חומרי מילוי.
    שימוש בחומרי מילוי באזור העיניים כרוך בשיעור סיבוכים גבוה יותר ,
    לכן אם ניתן להסתפק בבוטוקס בלבד זה עדיף .

ככל שמטפלים מוקדם יותר נשמור על המצח ונמנע את החריצים.
    חשוב לציין זאת, כי לא אחת שומעים ממטופלת בשנות השלושים - אני צעירה מדי לטיפול בוטוקס.
    נהפוך הוא , זה הזמן להתחיל בטיפול מונע ולחסוך את הצורך בזריקות של חומרי מילוי .
    בהצלחה
    ד״ר רון יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול לא מוצלח במזותרפיה - האם זה הפיך?
    כוכב
    05/12/2017

הי
    1. עשיתי טיפול לא מוצלח בחומצה בקמטי הבעה שהומסה עם הילורונידאז למעט מעי "גולה" שנשארה במישוש מתוך הפה.
    2. הרופאה המליצה על מזותרפיה וטיפול ראשון עשתה עיי הרבה הזרקות קטנות לאורך הקמטים. בטיפול השני כבר הכניסה קנולה (מבלי להגיד לי מראש ומבלי להסביר, למרות ששאלתי אותה למה לא עושה כמו בטיפול הראשון (נמנעה מלענות), בטיפול השלישי שוב הכניסה קנולה ודחפה מלא חומר ואמרה שמוסיפה עוד רכיב. כל זה תוך כדי טיפול ולא עם הסבר שנעשה מראש לפני החדרת הקנולה. נשאלת השאלה הראשונה - האם טיפול כזה עם קנולה והחדרת חומר בכמות גדולה עדיין נחשבת לטיפול מזותרפיה? בעימות שערכתי איתה לאחר מכן הודתה שהוסיפה חומצה כי חשבה ששני הטיפולים הקודמים לא היו אפקטיביים.
    3. חזרתי אליה שתמיס לי את זה כיוון שלאחר הטיפול השלישי נשארה נפיחות וקשיות בנקודה שבה הזריקה ובהמשכו-על פני העור שנראה מתוח ואפילו בהיר יותר. ההילורונידאז לא הצליח להמיס את זה ויותר מזה נוצרו לי גולות חדשות במישוש מתוך הפה. יש לציין שהחדירה לי כמות גדולה מאוד של הילורונידאז שכאב מאוד ואף צרב. האם טיפול חוזר בהילורונידאז יעזור? האם יש טיפול אחר? האם זה הפיך?

תודה רבה מראש

הוספת תגובה

• טיפול לא מוצלח

ד"ר רון יניב
    05/12/2017

הי כוכב
    מזוטרפיה היא טיפול בדקירות קטנות רבות ושיטחיות , ברור שאינה מערבת קנולה.
    סיפור המקרה שלך מורכב מדי להיכנס לפרטיו ביעוץ בפורום.
    כדאי ללכת למומחה בתחום ולראות מה ניתן לשפר.
    בהצלחה
    ד"ר יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול לא מוצלח

ד``ר יהונתן איליא
    02/02/2020

ד"ר יניב שלום
    אנו שמחחים לראות את השתתפותך בפורום
    אך לאור שהינך מציג את עצמך כד"ר
    בבקשה פרט, באמחזיק, באיזה התמחות אתה מומחה, לצורך שקיפות הפורום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוות דעת על לומינרה
    אלכסנדרה
    05/12/2017

האם לומינרה מומלצת לקמטים מעל השפתיים ובצדי העיניים?

לקביעת תור
    סגירה
    חוות דעת על לומינרה

הוספת תגובה

• קמטים צעל השפתיים ובצידי העיניים

ד"ר רון יניב
    05/12/2017

לאלכסנדרה שלום
    לומינרה היא חומצה היאלורונית תוצרת הארץ , שאף מיוצאת לחו"ל. בדומה למותגים אירופאיים ,אין לה אישור FDA אמריקאי .
    הקמטים מעל השפתיים הם קשים ועמידים יותר לטיפול.
    אפשר לשפר אותם עם חומצה היאלורונית כגון לומינרה .
    לקמטים בצידי העיניים, "רגלי העורב ",אני אישית מעדיף להימנע מחומצה היאלורינית , אלא להשתמש בבוטוקס שהוא בטיחותי הרבה יותר באזור זה.
    בהצלחה
    ד"ר יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזרקה של חומרים שונים
    ענבל
    03/12/2017

אם נהגתי להזריק חומצה מסוג מסוים אני יכולה לעבור ישר לטיפול בחומצה אחרת? או שמא אם התחלתי עם חומצה מסוג מסוים אני מחויבת לה?

לקביעת תור
    סגירה
    הזרקה של חומרים שונים

הוספת תגובה

• החלפת מותגי חומצה היולורונית.

ד``ר דן וינברג
    03/12/2017

שלום ענבל.
    אם את מחכה מספיק זמן בין הטיפולים אפשר להניח שהחומצה ההיולרונית הקודמת בה טופלת פורקה עי' הגוף ונספגה. לכן אין מניעה להשתמש בפעם הבאה במותג אחר של חומצה היולורונית.כפי שאנו תמיד כותבים עדיף להשתמש במותגים ידועים של חומצה היולורונית עם כל האישורים הרפואיים של רשויות הבריאות הבין לאומיות ולא להתפתות לקבל טיפול במותגים איזוטרים זולים יותר שיעילותם ובטיחותם הם מפוקפקים.
    בהצלחה
    דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שומן עצמי והזרקתו לגוף
    נוי
    30/11/2017

שלום דר
    אני בת 27 ויש לי קמטוטים כשאני מחייכת עכב צלקות אקנה והרזיה 20 ק"ג בטווח קצר
    האם הזרקת שומן עצמי תטשטש אותם ?
    האם הזרקת שומן עצמי יעילה ומחזיקה לטווח ארוך ?
    הייתי מעדיפה להזריק חומר שיחזיק כמה שיותר זמן כי ניסיתי חומצה הילורונית והיא נספגת תוך 3 חודשים
    השומן מעודד חידוש עור ויצירת קולוגן ?

לקביעת תור
    סגירה
    שומן עצמי והזרקתו לגוף

הוספת תגובה

• הזרקת שומן למילוי קמטים.

ד``ר דן וינברג
    03/12/2017

שלום נוי.
    ראשית גילוי נאות:איני מנתח פלסטי לכן אין לי ניסיון אישי בהזרקת שומן עצמי. כל הידוע לי הוא מהספרות הרפואי ומכנסים רפואיים בענין הזרקת שומן עצמית.
    הזרקת שומן עצמי היתה לכאורה הפתרון המושלם למילוי קמטים:מוזרק חומר עצמי טבעי עם מרקם מושלם ללא תגובה אימונולוגית כלשהי כי הוא בא מהגוף שלי שיקלט במקום המוזרק וישאר שם לתקופה ארוכה.
    לצערי לא כך הוא המצב.השומן המוזרק לא נקלט כשתל חי כמעט ולא מפתח כלי דם שמזינים אותו ולכן הוא נספג ונעלם מהמקום לאחר 3-4 חודשים. יש לזכור שאת השומן יש "לקצור" באיזשהו מקום בגוף ואלא אם הדבר נעשה בעת ניתוח שאיבת שומן הדבר כרוך בפצע נוסף במקום ה"קציר".
    נעשו נסיונות רבים כדי להשרות התפתחות כלי הדם מזינים כדי ששתל השומן יקלט וישאר בחיים אך עדיין ללא הצלחה משמעותית.
    לסיכום לדעתי הזרקת שומן מוצדקת רק אם היא מלווה ניתוח לשאיבת שומן אז השומן נשאב ממילא.אין הצדקה לפעולה זו בשל הפצע הנוסף במקום ה"קציר" והזמן הקצר שהשומן המוזרק נשאר ברקמה.אין סיבה לא להשתמש בחומרי המילוי הנספגים שהם בטוחים ויעילים מאד וברוב האנשים נשארים ברקמה 6-12 חודש.
    נסי הזרקת רדיאס למילוי קמטים עמוקים ונפחים הוא נשאר ברקמה זמן ארוך יותר מחומצה היולורונית.
    דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות לגבי שימוש בלומינרה
    עינת
    29/11/2017

היי, אני רופאת אסתטיקה כבר 3 חודשים עובדת בתחום, אם מישהו יכול לעזור לי יש לי 2 שאלות,
    1-לגבי לומינרה רופאים מזהירים אותי לא להשתמש בחומר מילוי זה, הם טוענים שהו גאוע ולא ממלא טוב וגם עושה נפיחות כלשהי אחרי טיפול. האם זה נכון?
    2-איפה אפשר להזמין סיליקון להגדלת חזה?

הוספת תגובה

• לומינרה?

ד``ר דן וינברג
    29/11/2017

שלום עינת.
    לומינרה הוא חומצה היולורונית מצולבת המיוצרת בארץ ולכן מחירה נוח מאד.עם זאת מנסיוני איכותה ,יכולת ההרמה שלה ומשך הזמן שהיא נשארת את המטופלת בפנים אינו ארוך וטוב כמו המותגים העולמיים המובילים של חומצה היולורונית.
    עדיף לדעתי להשתמש במותג עולמי ידוע,לשלם מעט יותר ולתת למטופלות חומר מילוי טוב יותר.
    אינו מומחה לכירורגיה פלסטית לכן איני מבצע ניתוחי הגדלת חזה ולכן לא אוכל להמליץ לך על שתלי סיליקון להגדלת חזה. אנא תשאלי בפורום של ניתוחים פלסטים.
    דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה