מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בוטוקס וא-סימטריה בין הגבותאיילה29/10/2017
לפני כ- 3 שבועות עשיתי בוטוקס במצח, בצידי העיניים ובין הגבות. מדובר במכון מאוד מוכר.
לפני כן הייתה לי בעיה של א -סימטריה בין הגבות.
גבה ימנית תמיד עלתה יותר בהרמת גבות.
הבטיחו לי שיסדרו את זה עם הבוטוקס.
מעל גבה ימין הוזרק לי חומר ואם אני מבינה זה בשביל להוריד אותה. הוזרק כמובן בעוד נקודות במצח.
לאחר שבועיים ראיתי שהקמטים במצח לא טופלו ואני עדיין מצליחה להרים מצח ולהזעיף מבט ויש קמטים, בין הגבות רק צד אחד טופל, גבה ימין עדיין הייתה גבוהה מדי,גבה שמאל קיבלה עלייה כך שצידה החיצוני מעט עולה (מראה מופתע) .
הגעתי לאחר שבועיים לתיקון. בתיקון הוזרק לי שוב בעיקר בצד ימין ושוב בין הגבות.
כיום 5 ימים לאחר תיקון, יש שיפור בין הגבות, גבה ימין כבר לא יותר גבוהה משמאל.
גבה שמאל עדיין עם זווית ועלייה בצידה החיצוני (ליד האף היא בסדר , בגובה הגבה השנייה)
באמצע אני עדיין יכולה לראות קמטים ועדיין יכולה להרים את המצח.
מה לעשות? מרגישה כמו שפן ניסיון.
להגיע שוב לתיקון? הגבות לא מטופלות. אחת נראית נכון ואחת במראה של " הפתעה" מעט מורמת.
מותר להזריק שוב ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מי שהולך למכונים מקבל בוטוקס ברמה נמוכה ביותר
תמי30/10/2017מה את מצפה כשאת הולכת לטיפולים במכונים ? תת רמה ועוד פעם תת רמה !!!
כשתלכי לרופא ברמה גבוהה תביני את ההבדל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבר
איילה30/10/2017מבינה . במכון (בעל וותק של שנים בעירי) הוצגה לפני רופאה
בכרטיס הביקור שלה כתוב רפואה אסתטית.
פרטו לפני מה הרזומה שלה ונראה לי תקין.
אודה לקבלת תשובה מאחד הרופאים ספציפית לגבי מה ששאלתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסימטריה בין הגבות לאחר טיפול בבוטוקס.
ד``ר דן וינברג30/10/2017שלום איילה.
הטיפול בבוטוקס במצח גורם להרפייית השריר באיזור ההזרקה. מטרת הטיפול היא החלקת קמטי ההבעה במקום ואם אפשר הרמת החלק הצדדי של הגבות. לאחר הטיפול הראשון לא תמיד המטרה מושגת בשל מבנה שריר שונה לכל מטופלת ותגובה שונה לבוטוקס. זו מטרת הפגישה השניה לראות את התגובה ולתקן ולהשלים במידת האפשר. לעתים נדרשת פגישה וטיפול נוסף כדי להשיג תוצאה טובה. לצערי הדבר לא קרה אצלך גם לאחר מספר פגישות. לדעתי הניחי לטיפולי התיקון עתה. חכי מספר חודשים עד חלוף השפעת הבוטוקס הנוכחי ותחזרי על הטיפול אצל רופא מיומן יותר. נסי לקבל פיצוי כספי על התוצאה הלא מספקת.
בהצלחה
דר וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיבו שפתיים עם חומצה הילרוניתנעה27/10/2017
היי.. לפני כשבוע עשיתי עיבוי שפתיים עם חומצה הילרונית בפעם הראשונה , כבר באותו יום התחיל לצאת לי כמו פצעון קטן על השפה העליונה..
זה כבר שבוע וזה לא עובר , זה יכול להיות תגובה אלרגית אולי ?
אני ממש מפחדת שזה יהיה משהו שלא יעלם
זה כמו פצעון / גולה קטנה. והיא קצת לבנה
אני ממש חוששת
אשמח לעצה שלכם ..!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד תמונה
נעה28/10/2017
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגוש בשפה לאחר הזרקת חומצה היולורונית.
ד``ר דן וינברג28/10/2017שלום נועה.
כמובן שקשה להשיב על סמך תמונה ללא בדיקה ממש אך ניראה לי שמדובר בהצטברות חומצה היולורונית בצבר לא אחיד בחלק הימני של שפתך העליונה.אני נוהג לעסות היטב את השפה מייד לאחר הטיפול. יתכן וגם שבוע לאחר הטיפול עיסוי המקום אפילו מעט בכוח בין 2 אצבעות יעזור בהפחתת הלזיה בשפה. בכל מקרה אני ממליץ שתפני לרופא שטיפל בך שיבדוק אותך ויטפל בהתאם. לא נראה לי שמדובר בתגובה אלרגית או זיהום.
בהצלחה
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה חידות בוטוקס שמים הבית השחי להזעת יתר?עודד27/10/2017
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה דיספורט דרוש לטיפול בהזעת יתר בבתי השחי
ד``ר דן וינברג27/10/2017שלום.
המותג של בוטולוניום טוקסין המקובל לטיפול בהזעת יתר הוא דיספורט ולא בוטוקס כי הוא יותר מתפשט והאפקט שלו יותר מתאים לשטח.
לטיפול בהזעת יתר נדרשים 100-125 יחידות דיספורט לכל בית שחי אצל אשה ו125-150 אצל גבר. (מקביל ל25-30 יחידות בוטוקס). הטיפול יעיל מאד כמעט ללא הזעת יתר מפצה ונמשך בד״כ 6-12 חודשים.
בהצלחה
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בליטה נפוחה במצח לאחר בוטוקסשרון25/10/2017
שלום רב,
לפני יומיים עברתי לראשונה הזרקת בוטוקס למצח ובין הגבות.
היום הופיעה פתאום בליטה אדמדמה ונפוחה, בערך באמצע המצח, בגודל של מטבע גדול. אני מאוד מוטרדת....האם צריך לעשות משהו והאם זה יחלוף? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בליטה במצח אחרי בוטוקס.
ד``ר דן וינברג25/10/2017שלום. נראה לי שמדובר בשטף דם תת עורי במקום ההזרקה באמצע המצח. העובדה שלא היו תופעות במקומות ההזרקה האחרים במצח מעידה כנראה על שטף דם תת עורי מקומי. יתכן ויש גם זיהום ממוקם במקום. בכל מקרה תפני לרופא המטפל כדי שיבדוק אותך וייעץ לך מה לעשות. לדעתי הדבר יחלוף לחלוטין ותוכלי להנות מהאפקט האסתטי של הבוטוקס.
בהצלחה
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גושים לאחר הזרקת בוטוקוסעתליה24/10/2017
אני מזריקה בוטוקוס במצח באופן קבוע כבר כמה שנים ואחרי הטיפול האחרון שמתי לב שהתפתחו לי גושים במצח בנקודות של ההזרקה, זו פעם ראשונה שזה קורה!! למה זה קרה ואיך אפשר להיפטר מזה?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גושים לאחר הזרקת בוטוקס.
ד``ר דן וינברג24/10/2017שלום.
הופעת גושים לאחר הזרקת בוטוקס אינה תופעה שכיחה. את צריכה באמת להיות משוכנעת שהגושים הם בדיוק במקום הזרקת הבוטוקס. אם אכן זה כך-יתכן ונוצר שטף דם תת עורי קטן במקום ההזרקה או זיהום או תגובה אלרגית מקומית שכהבריאו הפכו לצלקת תת עורית קטנה שנראית לך כ״גוש״. בכל מקרה כדאי שתתייעצי עם הרופא שטיפל בך.
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקה כודלת לאף וביופסיהאני22/10/2017
אם כן איפה עושים ביופסיה כזו ובמה זה כרוך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברור החומר המוזרק
ד"ר רון יניב22/10/2017לאני שלום
ביופסיה היא המפלט האחרון ,הדבר כרוך בזריקת הרדמה וחיתוך בעור , כאשר הגוש נשלח לבדיקה פתולוגית ובצביעות מיוחדות ניתן לזהות את החומר.
החשש שיוותר סימן קטן באזור הביופסיה ...
הדבר יכול להתבצע אצל רופא עור או פלסטיקאי.
עדיף להימנע מכך ולחזור ולברר את החששות שלך עם המומחה שהזריק לך ,
בטוחני שתמצאי את הדרך להגיע עימו להבנות .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקת סילקיון כושלת לאףאני22/10/2017
שלום
עברתי ניתוח אף שהותיר אותי עם שקעים ולא מרוצה
אותו רופא הציע לי הזרקה של חומצה היאלרונית ואכן באתי וביצעתי את ההזרקה מתוך ידיעה שהיא זמנית וגם אם תצא לא כל כך יפה היא תרד עם הזמן.
בעקבות ההזרקה נוצרו לי שתי בליטות בשני צידי האף, חזרתי לרופא והוא אמר שזה לא הפיך, למרות ששאלתי אותו לפני ההזרקה אם זה הפיך ואמר שכן. משום מה יש לי כל הזמן חשד שהוא הזריק לי סיליקון בלא ידיעתי, האם יתכן דבר כזה? ואם כן איך אפשר להוכיח זאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקות חומרי מילוי לאף
ד"ר רון יניב22/10/2017לאני שלום
צר לי לשמוע על השתלשלות העיניינים בטיפול באף שלך.
חשוב לדעת שהזרקה לאף אינה התוויה רשומה (למיטב ידיעתי ) אם כי מבוצעת ומומלצת ע"י חברות משווקות בכנסים.
אכן צדקת שהזרקה של חומצה היאלורונית תהיה בעלת אפקט זמני, ןלכם תמוה שהרופא אמר לך כי הדבר בלתי הפיך.
ייתכן שמעדיף -ודי בצדק- להימנע מהזרקת היאלורונידאז להמסת החומר, מכיוון שיכול לגרום לתגובה אלרגית קשהוכן קשה לדעת מה תהיה התוצאה האסטתית לאחר הזרקה זו.
במקרים רבים עדיף לחכות שהגוף יפרק בהדרגה את החומצה ההיאלורנית.
האפשרות השנייה שהעלת שהוזרק לך סיליקון, למרבה הצער גם היא אפשרית -נתקלתי במספר מקרים כאלה אשר פנו אלי לאחר סיבוכים של הזרקה של חומצה היאלורונית כביכול והסתבר שהוזרק להן סיליקון ע"י רופא אסטתיקה.
אני מניל שאם הרופא עשה לך ניתוח אף הרי הוא מומחה לפלסטיקה או א א ג ולכן מומחה בתחום.
כדאי ללבן זאת עם הרופא-רק כדי לדעת את המצב לאשורו וניתן להוכיח את סוג החומר בביופסיה.
בתקווה שהדברים יסתדרו לך לבסוף
בברכה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמות מזרקים למילוי קמטיםלינה18/10/2017
אני בת 30 ואני מעוניינת לעשות מילוי קמטים בכל הפנים, מסביב לשפתיים, מתחת לעיניים...אני חוששת שאזדקק ליותר מדי מזרקים. מדובר בקמטוטים די זעירים ושטחיים ...לכמה אזורים לדעתכם מספיק מזרק אחד? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמות מזרקים הנדרשת לטיפול.
ד``ר דן וינברג22/10/2017שלום לינה.
ללא בדיקה או לפחות צילום פנייך איני יכול להעריך כמה מזרקים של חומצה היולורונית נדרשים להשגת תוצאה אסתטית טובה בפנייך.טיפול במזרק אחד עי' רופא מיומן ישפר את מראך ללא ספק אך אני לא יכול לאמר ללא בדיקה האם יספיק.
בהצלחה
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סכנות בהזקה אחרי ניתוח אףמירה15/10/2017
מזריקה כבר כמה שנים להעלמת קמטים בפנים, רוצה עכשיו לעשות ניתוח אף. האם יש סכנה בהזרקה לפני או אחרי הניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקות לפנים וניתוח פלסטי באף.
ד``ר דן וינברג15/10/2017שלום.
במידה ואת מתכוונת להזרקת בוטוקס או חמרי מילוי נספגים כמו חומצה היולורונית או רדיאס ושלא מדובר בהזרקה ישירה לאף אלא רק לטיפול בקמטים בפנים מסביבו איני רואה כל מניעה מלשלב את 2 הטיפולים ניתוח והזרקות. בכל מקרה הייתי נמנע מהזרקות שבוע לפני הניתוח ו1-2 שבועות לאחריו. אם 2 סוגי הטיפולים נעשים בצורה טובה ומיומנת הדבר יכול רק לשפר עוד יותר את המראה הכללי של הפנים.
בהצלחה
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקת בוטוקוס ללא אלרגניםשרה10/10/2017
יש לי נטייה לאלרגיה והרבה מאוד חומרים ומאכלים גורמים לי לתגובות לא טובות. האם יש סכנה בהזרקת בוטוקס ומה סוג הטיפול המומלץ במצבי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לבוטוקס.
ד``ר דן וינברג10/10/2017שלום.
אלרגיה לבוטוקס היא נדירה ביותר ואין בינה ובין האלרגיה שלך לחומרים שונים כל קשר. איני רואה סיבה לחשש לטיפול בבוטוקס במצבך. ליתר בטחון ניתן לעשות טסט מהזרקה של כמות זעירה של התרופה ולבחון לאחר כמה ימים האם יש תגובה כלשהי.
בהצלחה ואל חשש
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרגשה גושית אחרי הזרקהשירז08/10/2017
כשבוע ימים אחרי הזרקה בשפתיים ויש לי תחושה גושית, האם זה נורמלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוש בשפה לאחר הזרקה.
ד``ר דן וינברג08/10/2017שלום וחג שמח.
אני מניח שהזריקו לך לשפה ח. היולורונית ולא סיליקון. הייתי מעסה את המקום בו נימוש או ניראה הגוש בשפה. בד״כ זה מסתדר. אם לא גם הזמן יעשה את שלו. במקרים קיצוניים ניתן לשקול הזרקת הילורונידאז-אנזים המפרק את החומצה במקום הגוש. הכל מקרה תפני לרופא שטיפל בך והתייעצי עימו כיצד לטפל בבעיה.
בהצלחה.
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחלה של קמטים רוחביים בצוואררננה03/10/2017
שלום רב, בת 32 והתחילו לי קמטים רוחביים שכאילו עוטפים את הצוואר. מה שיטות הטיפול האפשריות לסוג זה של קמטים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קמטי רוחב בצוואר.
ד``ר דן וינברג03/10/2017שלום רננה.
קמטי רוחב בצוואר הם קשים מאד לטיפול. ניתן לטפל בהם בסידרת טיפולי מזוטראפיה, מילוי עדין בחומצה היולורונית דלילה או שימוש בחוטי מזוטראפיה צפים כמו מירקו או LFL. לא תמיד טיפולים אלה מביאים לשיפור מיידי אך יכולים להביא לשיפור הדרגתי בקמטים אלה.
בהצלחה
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלחוש או זריקת הרדמה - מה עדיף?מוריה01/10/2017
הבנתי שיש שתי אפשרויות לפני הזרקת סיליקון - משחת אלחוש או זריקת הרדמה. מה עדיף ומה ההבדל בין השתיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלחוש או זריקת הרדמה?
ד``ר דן וינברג03/10/2017שלום מוריה.
ראשית כפי שכתבתנו פעמים רבות אנו נגד הטיפול בסיליקון.העדיפי טיפול בחומרים נספגים מסבות רבות שציינו בעבר למרות הפיתוי של האפקט הארוך והמחיר הזול.
ברוב החומצות ההיולורוניות היום יש לידוקאין בתוכן. לכן מייד לאחר הזרקתן יש אפקט של הרדמה מקומית במקום המוזרק. ישנן משחות לאלחוש מקומי שניתן למרוח על המקום המטופל כמה דקות לפני הטיפול והדבר מפחית את הכאב בדקירה עצמה.בטיפול בהגדלת ועיצוב השפתיים אני משתמש לעתים קרובות בהרדמה מקומית חזקה יותר עי' זריקת הרדמה מקומית הדומה להרדמה של רופא שיניים בשל רגישות מקום זה.
שוב-המנעי מטיפול בסיליקון.
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טכניקה מומלצת לקמטוטי עינייםאילנה28/09/2017
מהי הטכניקה המומלצת ביותר לקמטוטי עיניים דקים ועדינים? בגלל שהעור שם כל כך רגיש אני חוששת מהזרקות למיניהן...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בקמטוטי עור סביב העניים.
ד``ר דן וינברג29/09/2017שלום אילנה.
משאלתך איני מבין האם כוונתך לקמטוטי עור לצידי העניים או מתחתיהן. הטיפול לקמטוטים בצידי העניים הוא בוטוקס לצידי העניים כי קמטוטים אלה נובעים בד"כ מטונוס מוגבר של החלק הצידי של השריר המעגלי סביב העין. הרפית החלק הצידי של השריר בבוטוקס מביאה לשיפור ניכר בקמטוטים אלה.אם השיפור אינו מספיק ניתן להשלים בהמשך מילוי של שארית הקמטים לאחר הטיפול בבוטוקס בחומצה היולורונית דלילה.
לגבי קמטוטים מתחת לעניים זו כבר בעיה קשה לפתרון. ניתן לעזור ע' סידרת טיפולים מזוטראפים או לעיתים במילוי עדין בחומצה היולורונית דלילה או שימוש בחוטי מזוטראפיה צפים קצרים ודקים. לא תמיד ניתן לפתור הבעיה לשביעות רצון המטופלת ויש לזכור שבאיזור זה העור מאד דק ועשיר בנימי דם כך שהסיכוי לסימנים כחולים ו\או נפיחויות הוא גבוה.לכן כדאי להתיעץ עם רופא מיומן האם ניתן ומה ניתן לעשות כדי לטפל בקמטי עור אלה.
בהצלחה וגמר חתימה טובה
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה האופציות להגדלת השפתיים?הדר26/09/2017
אני חושבת להגדיל את השפתיים, מה האפשרויות שלי חוץ מבוטוקס והאם זה מומלץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספת נפח לשפתיים
ד"ר רון יניב26/09/2017להדר שלום
האופציה המומלצת היחידה היא בחומצה היאלורונית
(מותגים שונים).
לא מומלץ סיליקון , יכול ליצור גושים ,לנדוד למקומות אחרים וכו.
בוטוקס-בניגוד למה שאומרים-אינו משמש כלל להגדלת שפתיים!
בוטוקס הוא מרפה שרירים -בעיקר לקמטי הבעה באזור העליון של הפנים.
השם בוטוקס תפש -כמו ג׳יפ או פריז׳ידר שהפכו לשמות נרדפים למוצרים המיוצגים, אבל לא כל טיפול אסטתי הוא בוטוקס...
בהצלחה
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)