מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם יש מצב שיש חיקוי לסטילאג?Mor31/03/2018
עשיתי מילוי שפתיים כבר מזרק חמישי התחלתי תהליך של עיסוי בסטילטג לארג בשנת 2016 ולאחר שנה וחצי של הפסקה ללא הזרקות כלל לפני פסח הייתי במרפאת Caer לייזר ועשיתי שם עיבוי שפתיים ביקשתי שישתמשו בסטילאג לארג והרופאה קיבלה מהיועצת את הקופסא של המזרק קופסא בצבע כחול ופתחה לא הסתכלתי על הקופסא כמו שאני עושה בדרך כלל שאני מסתכלת וגם הגעתי אחרונה בתור והראה כבר היתה צריכה ללכת וקיבלה אותי ממש אחרונה והיועצןת לא התלהבו לקבל אותי כבר ורק האחראית שלהם נתנה להם הוראה לקבל והתקבלתי אבל מאז ההזרקה נהיו לי מלא שטפי דם וגם ההזרקה עצמה היתה כואבת ונאמר לי שהמזרק עם לידוקאין ולא הרגשתי שזה התפזר בכל השפה החומר הרדמה וכאב לי וירד לי הרבה דם ולפני כמה שבועות אצל רופא אחר ראיתי מזרק של סטילאג אבל בצבע קופסא סגול הלארג האם איפה שעשיתי יכול להיות חיקוי של סטילאג או שיש קופסא כחולה וסגולה במותג סטילאג לארג ? וגם אציין שבאמצע ההזרקה הרופאה החליפה לי מחט זה הגיוני שיש 2 מחטים בקופסא של סטילאג מזרק 1 ? יש לי כאבים קצת קשה לי לבצע תנועות של נשיפה בשפתיים יומיים אחריי ההזרקה ותחושת נפיחות והרדמות של השפה ממה זה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילוי שפתיים וליין המוצרים של סטילאג'
ד"ר רון יניב31/03/2018הי מור
STYLAGE L הוא בצבע כחול.
הסגול של STYLAGE M.
יש מזרק ייחודי לשפתיים שצבעו אדום
Stylage Special Lips
איני יודע מה הוזרק לך במכון אצלו היית.
תופעת לוואי תיתיכן בכל הזרקה.
בהכללה אומרים שעדיף לבחור רופא מומחה ,
לעומת מכון ששם עובדים רופאים לאו דווקא מומחים בתחום
ויש תחלופה גבוהה של הרופאים המטפלים .
בהצלחה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוטוקס בין הגבות ושטף דםחן30/03/2018
שלום. לאחר הזרקת בוטוקס בין הגבות, היה דימום קל ולאחר מס. דקות נפיחות ואדמומיות שנראה כשטף דם. הרופאה אמרה לשים קרח וללחוץ על המקום. במשך כשעתיים לערך לחצתי ועיסיתי את האזור . האם הפעולה יכולה לגום גם להתפזרות החומר באזור. האם הדבר מזיק? במשך השבוע היתה תחושת לחץ הקרקפת, כבדות באזור המצח הקדמי והראש. אשמח לתשובה. מאוד לחוצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שטף דם בעקבות הזרקת בוטוקס
ד"ר רון יניב30/03/2018שלום
בכל דקירה של מחט בגוף , תיתכן פגיעה בכלי הדם,אשר תגרום לשטף דם .הדבר טיבעי וחולף.
עיסוי נמרץ של האזור יכול להגביר את פיזור הבוטוקס .
גם תחושת כובד בראש וכד תיתכן בחלק מהמקרים לאחר הזרקת בוטוקס,אם כי בוטוקס לרוב מסייע לכאבי ראש ואף רשום כאחת התרופות למיגרנה.
בכל ספק או בעייה יש לפנות לבדיקה אצל הרופאה המזריקה.
חג שמח
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עמידות חומר מילוי שפתייםנויייהההה28/03/2018
שלום, אני רוצה לעשות מילוי שפתיים. איזה חומר נשאר הכי הרבה זמן? על איזה אתם ממליצים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילוי שפתיים
ד"ר רון יניב28/03/2018הי נויה
החומר שנשאר הכי הרבה זמן הוא סיליקון שכלל אינו מומלץ עקב אפשרות לסיבוכים מאוחרים ,כפי שתוכלי לקרוא בתשובות רבות בפורום.
החומר המומלץ הוא חומצה היאלורונית.
לאחרונה עמיתי פרט שמות תכשירים בתשובה לשאלה דומה.
יש לכל חברה מובילה מותג לשפתיים, ברם מניסיוני, גם חומר טוב שאינו רשום "לשפתיים" יעשה אותה עבודה.
כל חברה מנסה לייצר תת-מוצר בסדרה שלה כדי לבצע מה שנקרא בתורת השיווק "מתיחת מותג" .
לסיכום - חומצה היאלורונית , רופא מומחה
ובהצלחה !
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה לא משנה את צורת הגבות?ד``ר דן וינברג25/03/2018
שלום רב
אני בת 37 ויש לי קמטי זעף.
שאלתי באיזה חומר נכון למלא אותם
.מתכננת להכנס עוד 3 חודשים להריון האם מותר לפני הכניסה?. ו
האם זה לא משנה את צורת הגבות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קמטי זעף בין הגבות
ד"ר רון יניב25/03/2018לרבקה שלום
טיפול הבחירה לקמטי הזעף בין הגבות הוא הזרקת בוטוקס להרפיית השרירים הגורמים לקמטים אלו. אין מדובר במילוי אלא בהרפיית השריר. בהזדמנות זו כדאי להזריק גם לקמטים לרוחב המצח-קמטי תמיהה-שכן שרירים אלו אחוזים אלו באלו.
הקבוצה שלישית -רגלי העורב- הקמטים של צחוק ובכי בצידי העפעפיים הם יחידה אנטומית נפרדת , אם כי לרוב התוספת לאזור שלישי נמוכה ומשתלם לבצע יחד .
חשוב לציין שטיפול בקמטי הבעה בבטוטקס הוא טיפול מניעתי ולכן יפה להקדים אותו טרם נוצרו קמטים חרושים ועמוקים.
אין בעייה להזריק אם ההריון צפוי רק בעוד 3 חודשים, אם כי הגוף המוסמך לכך הוא יעוץ טרטולוגי במשרד הבריאות .
בהצלחה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טווח זמן של חומצה הילוארוניתצופית14/03/2018
היי, אני עשיתי כמה הזרקות לשפתיים של חומצה. הן ירדו מאוד מהר כבר מהשבוע הראשון.
השאלה שלי היא על איזה חומר אתה ממליץ שיחזיק זמן וגם יתן יופי ועובי לשפתיים, וגם לא עולה כ"כ יקר
אשמח לכמה אופציות שאותן תדרג. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ח. היולורונית לשפתיים.
ד``ר דן וינברג14/03/2018שלום צופית.
הזרקת ח. היולורונית לשפתיים גורמת לבצקת ניכרת בשפתיים מייד לאחר הטיפול היכולה חלהמשך מספר ימים ורק כשהיא יורדת רואים את התוצאה אמיתית של הטיפול. גם הספיגה של ח. היולורונית בשפתיים היא מהירה יחסית בשל עושר אספקת הדם לשפה וריבוי התנועה . יש גם נטיה "לשכוח" איך נראתה השפה לפני הטיפול ולחשוב שהמצב הנוכחי אאחר הטיפול הוא המצב היסודי לכן מומלץ להשוות לצילומים טרם הטיפול.
כמעט לכל המותגים המובילים של ח. היולורונית יש מוצר יעודי לשפתיים ובהם כדאי להשתמש למרות שהם מעט יקרים יותר.לי יש ניסיון טוב עם טיוסיאל KISS ורסטילן LIPS אם כי אני בטוח שגם למותגים האחרים יש מוצרים מעולים לטיפול זה.
בהצלחה
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשר לעשות הזרקות וסקין בוסטרמישל06/03/2018
שלום לכם,
האם אפשר לעשות הזרקות וסקין בוסטר יום אחרי טיפול "קליר ליפט"? (סוג של לייזר).
תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילוב טיפולי לייזר עם הזרקות
ד"ר רון יניב06/03/2018הי מישל
יש רופאים שמשלבים בצמידות טיפולים אלו.
הגישה שלי שונה,אולי הבחנת שאני שמרן יותר,
כי חשובה לי בטיחות הטיפול ושקיפות בתוצאות.
אם יהיה סיבוך כלשהו , לא יהיה ברור איזה מהטיפולים גרם לו.
ואם נראה שיפור ניכר לא נדע מה יוצר תרם לו.
מה התרומה האמיתית של ״סוג הלייזר״
אולי כל השיפור או רובו בכלל רק בזכות הזריקות ?
שיהיה לך בהצלחה
בברכה ,
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפקטיביות של טיפול ערפד (PRP)בתאל06/03/2018
שלום,
האם טיפול "עפרד" אפקטיבי ואם כן, היכן ניתו לעשות אותו באזור הצפון (ואם לא, אז במרכז). ידע לכם?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולי ערפדים PRP
ד"ר רון יניב06/03/2018טיפול זה טרם הוכח בצורה מדעית ומבוקרת.
המקום שמתמחה בערפדים נמצא בחבל טראנסילבניה....
בהצלחה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רסטילן LYFT לקמטי עישון?אודליה02/03/2018
שלום, עברתי סאגה לא כל כך נעימה. הוזרקה לי חומצה היולורונית על ידי רופאת עור, מעל השפה העליונה כדי לטפל ב"קמטי עישון". זה יצר מראה נפוח וגם היו גושים. לא יפה בכלל. הומסה לי ההזרקה והמראה פחות או יותר חזר למראה הקודם (יש עדיין אי סימטריה קלה). עכשיו התברר לי שהחומר שהוזרק לי הוא Restylan LYFT הכיצד? זה חומר שמתאים לאזור הנ"ל בכלל? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילוי קמטוטים מעל השפה.
ד``ר דן וינברג03/03/2018שלום.
קמטוטים מעל השפה-קמטי עישון היא אחת הבעיות הקשות לפתרון ברפואה אסתטית. יש הליכה בגבול דק בין מילוי הקמטוטים לנפיחות מעל השפה. רסטילן ליפט מתאים למשימה זו אם כי אני מעדיף רסטילן רגיל למשימה זו. יש להזריק בזהירות כדי לקבל תוצאה טובה ולא מוגזמת כפי שקרה אצלך. אני שמח שבעיתך נפתרה לשביעות רצונך.
דר וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התיעצות בנושא הזרקת חומצהסיגל26/02/2018
שלום רב
לאחר הזרקה של חומצה היאלרונית
פיתחתי אלרגיה בהמשך הופיעו לי הפרעות בקצב הלב
האם יש קשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקה חומצה היאלורונית
ד"ר רון יניב26/02/2018לסיגל שלום
אם המזרק הכיל גם לידוקאין לעיתין רחוקות יכול לגרום לשינוי בקצב הלב אך באופן מיידי
אם התופעה הופיעה מאוחר
סביר להניח שאין קשר להזרקה והיה מופיע בכל מקרה
כדאי לברר עם קרדיולוג
רפואה שלמה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מאד מאמינה בזה שאדם יודע על עצמו
הדס26/02/2018תסמכי על עצמך. אם את חושבת שזה מזה - אז זה מזה.
או מתרופות שקיבלת להילחם באלרגיה שנוצרה לך מזה.
אל תתני לאף אחד להגיד לך אחרת - תמיד תסמכי על עצמך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואי קשות אחרי הזרקת חומצה היאלורונית.לואיזה26/02/2018
שלום לפני כחודש טופלתי בהזרקת חומצה היאלורוניתכעבור כחודש הופיעה נפיחות קשה בשפה העליונה מלווה בגבשושיות בחלק הפנימי של השפתיים העליונה והתחתונה,גם בצידי הפה,במקום בו הוזרקה החומצה הופיעה גוש קשה בכל צד של השפה.קיבלתי כדורי א טיביוטיקה סיפרודקס,חמישה ימים אבל הם לא עזרו.חזרתי למרפאה כשמצבי קשה יותר עם נפיחות אדומה מאוד בשפה העליונה.הוחלט לעשות המסה ולהמשיך את הטיפול התרופתי ולהוסיף גם זובירקס.נכון ליום אחרי ההמסה הנפיחות ירדה במעט בשפה העליונה,אלא שהנפיחות עברה לחלק התחתון של הלחי בצד הימני שבו הוזרקה החומצה.גבשושיות יש עדיין במקום בו הוזרקה חומצה,והשפה העליונה כאילו "נמשכת "כלפי מטה. מה ניתן לעשות?עבודתי דורשת עמידה מול קהל,הטיפול התרופתי מחליש,ובכלל ההרגה הכללית רעה מאוד.אודה לתשובתכם המקצועית והמהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה קשה להזרקת חומצה היולורונית.
ד``ר דן וינברג26/02/2018שלום לואיזה.
צר לי מאד שבמקום להנות מהטיפול הוא גרם לך כל כך סבל ועוגמת נפש. איני מצוי בפרטים אך נראה שקרו אצלך כמה תופעות לואי להזרקה ביחד:זיהום,תגובה אלרגית מקומית,פריצת וירוס הרפס במקום ויתכן גרנולציה והיווצרות גושים.כל אחת מהן היא נדירה ולרוע מזלך הן קרו אצלך ביחד. טוב עשית שפנית למקום שטופלת בו וממה שאת כותבת הם התיחסו ברצינות לתלונותייך וטיפלו בך הן באנטיביוטיקה הן בתרופה אנטי ויראלית וכן ניסו להמיס את החומצה עם כנראה בהיולרונידאז.בשלב הזה הייתי נותן למקום לנוח לכמה שבועות ומחכה שהשפה תחלים ממה שעבר עליה.אני מבין את עוגמת הנפש האסתטית בה את נתונה אך הייתי ממתין בשלב זה ואם לא יעבור פונה למומחה לפלסטיקה ליעוץ בהמשך.
מקווה שהכל יסתדר.
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות נדירות לאחר הזרקת היאלורונית לקמטים
ד"ר רון יניב26/02/2018בנוסף לתשובה המקצועית של עמיתי ד"ר ויינברג
חשוב לוודא מה בדיוק החומר שהוזרק.
תופעות כאלו לאחר חומצה היאלורונית הן נדירות ביותר. האם לא סיליקון או חומר אחר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאצל מי עשית?
הדס26/02/2018אצל מי עשית לואיזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקת חומצה היאלורונית בשפתיים מסוג סיטלאג׳ sבר25/02/2018
היי, הייתי בפגישת ייעוץ שבה הוצע לי מזרק מסוג סטילאג׳ s, בפגישה הוסבר לי שהs פירושו כמות החומר שבמזרק, ומכיוון שאני מעוניינת בכמות קטנה התאימו לי את ה-s כפי שאכן שאני רוצה. לאחר קריאה בפורום הזה ובאינטרנט הבנתי שה-s הוא לא בהכרח הכמות במזרק אלא שהוא נועד למילוי קמטים עדינים ופחות מתאים לעיבוי שפתיים. האם כך הדבר? ואם כן, איזה סוג חומצה הכי בטיחותי ומומלץ? בנוסף, אני קצת חוששת מכל הבנות שאינן מרוצות ושנגרמו להן נזקים בעקבות ההזרקה. האם הסיכונים לנזקים אכן גבוהים?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילוי שפתיים וליין המוצרים של סטילאג'
ד"ר רון יניב25/02/2018הי
אכן סטילאג S מיועד לקימטוטים עדינים ,כמו הקווים שמעל השפתיים (" ברקוד " ,קמטי עישון).
בליין המוצרים של סטילאג' יש מזרק ייעודי למילוי השפתיים בשם STYLAGE® SPECIAL LIPS .
עם זאת לעיתים החלוקה בין המוצרים אינה חד-ערכית וניתן להשתמש,בטכניקה הנכונה במגוון המוצרים,של כל חברה ,במסגרת תוכנית טיפולית.
לגבי החששות שלך - הם מובנים.
חשוב לבחור רופא מומחה שיש לך אמון בו.
בהצלחה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!!
בר25/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמות חומר המילוי במזרק של סטילאז' S.
ד``ר דן וינברג25/02/2018שלום בר.
בנוסף לתשובתו המעולה של עמיתי דר. יניב ברצוני להבהיר שסטילאז' S מראה את סמיכות החומצה ההיולורונית בקו המוצרים של סטילאז' שבמקרה של S מתאים לקמטים עדינים כפי שציין דר. יניב. מבחינת כמות החומר גם במוצר זה יש 1 סמק' במזרק כמו בשאר המוצרים של סטילאז' ולא כמות קטנה במזרק כפי שיכול היה להיות מובן משאלתך.
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לכם, עזרתם לי מאוד!!
בר25/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסטילאג׳ M
בר26/02/2018היי, רציתי לשאול לגבי הסטילאג׳ M, האם הוא מתאים להזרקות בשפתיים או שגם הוא נועד יותר למילוי קמטים כמו הסטילאג׳ S?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסטילאז' M לשפתיים?
ד``ר דן וינברג26/02/2018בר שלום.
המוצר היעודי של המותג סטילאז' לשפתיים הוא STYLAGE SPECIAL LIPS.הוא מעט יקר יותר אך יוצר במיוחד לעיצוב שפתיים הן מבחינת המרקם והן מבחינת עמידות.אני ממליץ עליו ממותג זה.הM מעט צמיג מדי לדעתי ולכן עדיף להשתמש בS.
בהצלחה
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעה לאחר עיבוי שפתייםלנה22/02/2018
היי
שלחתי הודעה ואיך ניתן לראות את התשובה של הדוקטור??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד"ר רון יניב24/02/2018הי לנה
גם באנשים שלא הוזרקו מעולם
נגעים לבנים כאלו מופיעים לעיתים בשפתיים -סוג של ציסטות קטנות •
מאידך -אם באמת הופיעו רק לאחר ההזרקה -ייתכן מאוד שמדובר בהזרקה שיטחית מדי,לכאורה.
כדאי לגשת לבדיקה אצל המומחה המזריק
בברכה ובהצלחה
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעה לאחר עיבוי שפתייללנה21/02/2018
שלום
לפני שלושה ימים עברתי מילוי שפתיים בעזרת stylage m lidocaine ואתמול שמתי לב שבשפה העליונה לאורך כל השפה יצאו לי מין בועות לבנות קטנות לאורך כל השפה וגם יש סימן קטן של זה על הקו של השפה
אני מבקשת לדעת האם התופעה מוכרת ומה ניתן לעשות עם זה
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילוי שפתיים _תופעות
ד"ר רון יניב21/02/2018הי לנה
גם באנשים שלא הוזרקו מעולם
נגעים לבנים כאלו מופיעים לעיתים בשפתיים -סוג של ציסטות קטנות •
מאידך -אם באמת הופיעו רק לאחר ההזרקה -ייתכן מאוד שמדובר בהזרקה שיטחית מדי,לכאורה.
כדאי לגשת לבדיקה אצל המומחה המזריק
בברכה ובהצלחה
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פסים בשפה אחרי חומצה היאלרוניתדניאל20/02/2018
שלום,
לפני ארבעה חודשים עברתי עיבוי שפתיים בחומצה היאלרונית,
שמתי לב שבעור שמעל השפה העליונה נוצרו לי כמו שני "פסים /קווים" כאלה, דומים לקמטים שיש מעל השפתיים, וה"קווים" האלה הם רק בזוויות של השפה העליונה, איפה שהוזרקה החומצה היאלרונית ( יש לציין שעדיין יש לי שני גושים באיזורים האלה).
האם זה אמור לקרות?
תודה מראש!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילוי שפתיים
ד"ר רון יניב20/02/2018לדניאל שלום
במקרה של ספק בתוצאה רצוי מאוד לחזור לרופא/ה המזריק/ה
לבדיקה והחלטה על המשך טיפול אם נחוץ.
בהצלחה
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המסת מילוי חומצה בשפתייםרות20/02/2018
הי ד"ר
לפני כ20 יום עשיתי מילוי שפתיים בחומצה היאלרונית בשפה העליונה, ואני לא אוהבת את התוצאה כלל..
ישנה אסימטריה ברורה.
כשהגעתי לביקורת נאמר לי ע"י הרופאה שביצעה לי את ההזרקה כי לא ניתן להגיע לתוצאה של 100 אחוז ובעיניה זה נראה בסדר..בנוסף שאלתי על המסת החומצה אך לטענתה שוב צריך לחכות עוד חודש ע"מ שהנפיחות תרד בצד אחד "והגבעות" יעלמו וכל השפה תהיה במרקם חלק ואחיד.
מרגישה לא בנוח עם השפתיים..
חייבת להדגיש כי כשיצאתי מהטיפול כבר היה נראה לעין שזה לא אחיד ועקום.. אך הרופאה אמרה שיסתדר.
מה ניתן לעשות? והאם בהמסת החומצה היאלרונית
ישנם סיכונים שהשפתיים לא יחזרו לקדמותם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המסת מילוי בשפתיים
ד"ר רון יניב20/02/2018שלום רות
צר לי לשמוע שאינך מרוצה מהטיפול;
אכן עדיף לחכות זמן ולראות איך מסתדר בהמשך,
המסה היא תהליך מורכב שעלול לגרום לאלרגיה
ולא תמיד נותן תוצאות מושלמות.
בהצלחה
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)