מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם אלו קמטים - המשך שאלהליה28/11/2017
שלום שוב ,
אז בתמונה ששלחתי אלו קמטים עדינים שאינם דבר נורמלי בגילי ? כי רופא פלסטיקאי אמר לי שבגילי זה טבעי ,
אני מפחדת להתחיל עם בוטוקס וחוטים כי שמעתי מבנות שניסו שאחרי שהחומר פג העור מדלדל יותר (כי הרי החומר מותח את הפנים ומרפה שוב לאחר מכן )ואז זה יותר גרוע ומשתעבדים הזרקות שכבר הופכים למטרד , האם זה נכון ?
6 טיפולי מזוטרפיה בכל שנה לא יעזרו להפחתת הקמטוטים האלו והאטת ההזדקנות ?
בקשר לחומצה הירולונית ניסיתי פעם בצידי הפה (למרות שהקמטים שם די עדינים וכמעט אין לי) החומר פג תוך 3 חודשים וזה מתסכל והמון כסף !
מה עם פילינג עמוק האם מומלץ בגילי 26 ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בקמטים בפנים.
ד``ר דן וינברג29/11/2017שוב שלום.
הטיפול בבוטוקס וחומצה היולורונית אינו מחמיר את מצב העור לאחר שפגה השפעתו. ההפך הוא הנכון: הבוטוקס מונע הפיכת קמטי הבעה לקמטים קבועים בעור והחומצה היולורונית מוסיפה לחות וגמישות לעור ויש הטוענים שמעודדת גם יצור קולגן ואלסטין. העין מתרגלת מהר למצב העור המשופר לאחר הטיפול ורואה בו כאילו המצב היסודי ולכן חזרה למצב המקורי נתפסת עי. המטופלת כאילו חלה הרעה במצבו.צילומים מלפני הטיפול בד׳כ מפריחים מסקנה מוטעית זו. צריך גם לזכור גם שאת ממשיכה להתקדם בגיל ויש אפקט איטי של הזדקנות העור.
לגבי הצורך לחזור על הטיפול-גם כשאת הולכת לספר או קוסמטיקאית או לטפח את ציפורנייך את יודעת שתחזרי אליהם בעוד זמן לא ארוך. גם אל הטיפולים האסתטים יש להתיחס כך אם כי הבוטוקס נדרש רק 2-3 פעמים בשנה והמילוי 1-2 פעמים בשנה. מצד שני הטיפול הוא בטוח ותמיד מותאם לצרכיך העדכניים המשתנים עם הגיל והשתנות פנייך.
לגבי פילינג עמוק איני עוסק בו ולכן אין בכוונתי להביע דעה בנושא.
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הקווים האלו קמטיםליה27/11/2017
שלום ד"ר
אני בת 26 לאחר שתי לידות , אני מעלה בהריונות בין 18-23 קילו
כשהשלתי בפעם הראשונה ממשקלי ירדתי אף פחות 7 קילו מהמשקל שלפני הלידה , רזיתי מאוד וכל גם הפנים שלי לכן עשיתי הזרקת שומן עצמי לפנים פעמיים אך לא כלכך עזר כיוון שהשומן נספג יחסית מהר , בתקופה האחרונה הבחנתי שכשאני צוחקת כאילו העור של הפנים שלי מתקמט (לא קמטי הבעה) כאילו מתחת ללחיים המרווח בין הפה לאוזניים האזור שם כאילו יוצר מין קווים עדינים עדינים שרואים אותם דווקא בשמש או בתאורה הם קווים ממש עדינים ולא עמוקים כמו שערה , האם אלו קמטים ??? או שבירה של העור כמו שהקוסמטאית אמרה לי ? ואם אלו קמטים האם זה תוצאה מהשמנה והרזיה ??? זה נורמלי בגילי ??? אני כלכך מבואסת אני עדיין צעירה .
ועוד שאלה אחרונה , אני עושה מזותרפיה 6 טיפולים האם מזותרפיה יעילה לעור הפנים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קמטים בפנים לאחר לידה וירידה במשקל.
ד``ר דן וינברג27/11/2017שלום ליה.
כשיש ירידה דרסטית במשקל לאחר הריון ולידה יש אובדן שומן ורקמה אלסטית בעור הפנים והדבר יכול לגרום לנפילה בעור הפנים והסתדקות עודף העור ויצירת הקמטים שאת מתארת.
הטיפול בכך הוא רק טיפול משולב של מזוטראפיה,מילוי בחומצה היולורוניתצ עדינה,בוטוקס וחוטים.כל אחר מאמצעים אלה מטפל בצד אחר של הבעיה שנוצרה בפנייך וראק שילוב של מספר אמצעים בצורה מבוקרת ומידתית עי' רופא מנוסה תתן לך את התוצאה הרצויה. המזוטראפיה מעשירה את העור בלחות ומינרלים ומשפעלת את מערכת הריפוי הטבעית של העור. החומצה ההיולורונית מוסיפה נפח ולחות בעור, הבוטוקס מפחית את הטונוס המוגבר של שרירי ההבעה של הפנים(כפי שאני רואה בתמונה שצרפת) והחוטים יכולים "לגהץ" ולהרים מעט את העור. אני מציע שתפני לרופא מנוסה כדי להשיג את התוצאות הרצונות. אין סיבה שבחורה בגילך לא תהנה ממראה פנים רענן צעיר ויפה.
בהצלחה
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיצד מתאימים את החומר הנכון?נעמי26/11/2017
איך אני יכולה לדעת איזה חומר הוא הכי טוב לסוג הפנים שלי? איך לבחור בין האפשרויות השונות למילוי קמטים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התאמת חומר המילוי לפנים.
ד``ר דן וינברג26/11/2017שלום נעמי.
חמרי המילוי (אני מניח שאליהם את מתכוונת בשאלתך)המקובלים לטיפול בפנים הם חומצה היולורונית או רדיאס.ח. היולורונית הוא חומר הנמצא בעור של כל אחד מאיתנו והחומרים של המותגים השונים עברו תהליכים להאט את ספיגתם כדי שזמן פעולתם בעור יהיה ארוך. כל החומצות ההיולורוניות הן מאד היפואלרגניות ולא דורשות מבחני רגישות. לכל המותגים המובילים יש קו שלם של מוצרים בדרגות צמיגיות שונה לצרכים השונים בפנים מהוספת לחות דרך טיפול בקמטים עדינים לקמטים עמוקים ונפחים.גם הרדיאס הוא חומר מילוי מכיל גבישי סידן המאושר עי' הFDA האמריקאי.אם תפני שרופא מנוסה המשתמש במותגים ידועים של חומצה היולורונית אין חשש לשימוש בהם בידיים מנוסות של רופא מיומן.
בהצלחה
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תיקון גוש של רדיאסזהבה23/11/2017
יש לי גוש אחרי הזרקה, איך מתקנים אותו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוש אחרי הזרקת רדיאס
ד"ר רון יניב23/11/2017לזהבה שלום
כדא לחזור לרופא המטפל שהזריק ולברר את מהות הגוש
והדרכים לטיפול בו.
החומר מאושר ע"י רשויו הבריאות , אך הרדיאס מכיל גם קלציום הידרוקסי אפטיט- סידן -אשר עלול לגרום לעיתים לתופעות כגון זו.
בהצלחה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה לא מתקבלות תוצאות?נוית21/11/2017
אני רוצה לעשות בוטוקוס בשביל להעלים את הקמטים שיש לי בצד העיניים. הבנתי שלפעמים לא מתקבלות תוצאות ושאני צריכה להביא את זה בחשבון. האם זה נכון על כל הטיפולים או רק באוזר הזה של הפנים? וגם למה בעצם שלא יתקבלו תוצאות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בבוטוקס בצידי העניים.
ד``ר דן וינברג21/11/2017שלום.
הטיפול בבוטוקס בצידי העניים מרפה את הטונוס של החלק הצדדי של השריר המעגלי סביב העין. הרפיה זו גורמת להעלמות קמטי ההבעה בצד העניים הידועים בכינוי קמטי רגלי העורב. אם הקמטים בצד העין הם כבר קמטים קבועים בעור הם יפחתו בטיפול בבוטוקס אך יכולים שלא להעלם ואז יש צורך בהשלמת הטיפול במילוי בח. היולורונית עדינה או חוטי מזוטראפיה צפים. גם חיוך מעלה את הלחי וגורם לקמטים בצד העין בעת החיוך שלא נעלמים בטיפול בבוטוקס.
בהצלחה
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן החזקה של רדיאסליסה19/11/2017
הבנתי שהזרקה של רדיאס יכולה להחזיק כשנתיים. האם זה נכון? למה חומר זה נשאר זמן רב יותר מחומרים אחרים ומה הסיכונים שיש בהזר'ה שלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רדיאס-זמן החזקה ברקמה.
ד``ר דן וינברג19/11/2017רדיאס הוא קלציום הידרוקסי אפטייט: חומר מילוי המאושר עי' ה FDA ומיועד לקמטים עמוקים, ולנפחים.החומר היטמר מורכב ממדיה ובה גביש סידן זעירים.בשל גבישי הסידן החומר נספג לאט יותר ומחזיק ברקמה 1-2 שנים.
אופיו של החומר הוא צמיג ולכן ממוזרק לשכבות עמוקות ומיועד ל קמטים עמוקים נפחים, נפח לכפות הידיים ותקון אף.
החומר הוא מאושר FDA ובטוח מאד אם כי הטכניקה להזרקתו שונה מעט מזו של חומצה היולורונית ודורשת ניסיון ומיומנות רבה.
החומר מומלץ מאד לשימוש להוריות הנכונות ובידיים מיומנות ומנוסות.
בהתלחה
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקות לפנים בזמן הריוןשי16/11/2017
עשיתי טיפול וגיליתי בדיעבד שאני בהריון... האם זה בעייתי? ואם לא אז אפשר להמשיך את הטיפולים גם בזמן ההריון וההנקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקות לפנים בהריון.
ד``ר דן וינברג16/11/2017אני אינני עושה טיפולים אסתטים בפנים בבוטוקס או חמרי מילוי או חוטים לנשים בהריון. לפי הספרות המוכרת לי אין מספיק ידע האם הטיפולים יכולים להזיק לעובר ולכן אני זהיר ונמנע מטיפולים אלה בהריון. במקרה שלך שהטיפול נעשה ממש בתחילת ההריון ללא שידעת בעת הטיפול שאת עם הריון צעיר הייתי פונה למומחה להריון ומילדות ומתיעץ עימו. לדעתי לא תהיה בעיה בהמשך ההריון ללא בעיה מיוחדת אך בבקשה התיעצי.
מזל טוב
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקות בוטוקס לפני טיסהמירי14/11/2017
האם מותר לעשות הזרקה יום לפני טיסה? אם לא כמה זמן לפני הטיסה מומלץ לקבוע את התור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוטוקס לפני טיסה.
ד``ר דן וינברג14/11/2017שלום.
לא הייתי עושה טיפול בבוטוקס יום לפני טיסה. כפי שלא מומלצת פעילות גופנית ביום הטיפול או אחריו. התרופה בחלקה עדיין חופשיה ברקמה ותאוצות או תאוטות חזקות שיכולות לקרות בטיסה במטוס ושינוי הלחצים יכולה לגרום לנדידת החומר לשרירים אחרים כמו שריר העפעף ולגרום לתופעות לוואי לא רצויות
טיסה נעימה.
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן התאוששות מטיפול בחוטיםעדינה12/11/2017
מהו זמן ההתאוששות לאחר טיפול בחוטים? האם צריך זמן מנוחה או שאפשר לחזור לפעילות מיד אחרי ההליך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זמן התאוששות לאחר טיפול בחוטים.
ד``ר דן וינברג12/11/2017שלום.
ההתאוששות לאחר טיפול בחוטי מזוטראפיה צפים(מירקו LFL(הוא קצר ודומה לטיפול בחומצה היולורונית.
טיפול בחוטים ״מסיבים״ יותר כמו סילואט סופט או Happy Lift דורש בד״כ יום יומיים מנוחה.
בהצלחה
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וזובירקס לפני הזרקת בוטוקוסא.נ10/11/2017
אני סובלת מהרפס שפתיים האם לפני הזרקת בוטוקס צריכה לקחת כדורי זובירקס ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוטוקס ו זובירקס
ד"ר רון יניב10/11/2017אי א נ
בוטוקס מוזרק לחלק העליון של הפנים.
אין הנחייה ליטול זובירקס לפני.
עם כוונתך למילוי שפתיים
ייתכן וכדאי לשקול טיפול מונע
רק מבחינת הזהירות המונעת
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
א.נ12/11/2017תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצת אתרמיס 4 בשפתייםנטלי08/11/2017
שלום,
לפני כ10 חודשים עשיתי עיבוי שפתיים עם חומצה בשם etermis 4.
הוזרקה לי כמות של מזרק שלם לשפה העליונה, דבר אשר יצר מראה מאוד לא אסטתי.
שאלתי את המרפאה מתי זה אמור להעלם, ואמרו לי שהחומר הזה לא נעלם לגמרי...
שאלתי היא האם כדאי לחכות ? עדיין למרות שעבר זמן המראה לא יפה, אך מצד שני שמעתי שהמסה היא מסוכנת ועלולה לעשות נזקים אסתטיים וכרוכה במספר פעמים...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה לאחר הזרקת Etermis לשפה.
ד``ר דן וינברג08/11/2017שלום.
Etermis היא מוצר של חברת הענק Mertz המכיל חומצה היולורונית ומניטול. יש קו שלם של מוצרים כשמס.. 4 מיועד יותר לקמטים עמוקים ונפחים ופחות לשפתיים(החברה ממליצה יותר על מס. 3). המוצר מכיל ח. היולורונית בתוספת מניטול שהוא נוגד חמצון האמור להאט את פרוק החומצה היולורונית ברקמה. לי אישית אין ניסיון עם תכשיר מילוי זה אך נראה לי שהוזרקה לך כמות חומר רבה מדי מזו הדרושה לשפה אחת(מזרק שלם) ולכן התוצאה המוגזמת. אין סיבה שחומר זה לא יספג במלואו. את רק צריכה להעזר בסבלנות ולהמתין עוד מספר חודשים. לא הייתי מציע לך לנקוט באמצעים כמו המסת או הוצאת חומר המילוי משפתך. כאשר הכל יחלוף ואם תהיי מעונינת במילוי ועיצוב חוזר של שפתך העליונה אז הקפידי בבחירת הרופא ודאגי שישתמש בחומצה היולורונית טהורה ממותג ידוע המיועדת ספציפית לשפתיים.
בהצלחה
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתשובה
נטלי08/11/2017קודם כל תודה רבה על המענה.
האם ידוע לך כמה זמן יהיה עליי להמתין עד שזה יתפרק לחלוטין.
מבדיקה שעשיתי באינטרנט רשום שזה מחזיק עד 9 חודשים,
עברו 10 חודשים ועדיין יש כמות די גדולה בשפתיים וזה די מתסכל אותי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזמן פרוק ETERMIS בשפתיים.
ד``ר דן וינברג08/11/2017שלום נטלי.
9 חודשים פרוק הוא זמן ממוצע. יש מטופלות שהוא מתפרק בזמן קצר יותר וישנן בזמן ארוך יותר. מכיון שאני מניח שהוזרקה לך כמות גדולה של חומר לשפה כפי שכתבתי כנראה שתצטרכי להמתין עוד מספר חודשים.בכל מקרה תמיד ניתן לפנות לרופא שטיפל בך לשאלות ספציפיות כי רק הוא יודע איך כמה הוזרק לך.
בהצלחה
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול כושל במילוי שקע בסנטרלימור07/11/2017
לפני שבועיים עשיתי מלוי של שקע בסנטר עם חומצה הילוארינית אבל לא רק שהשקע לא נעלם גם נוצר שם גוש! שבועיים זה לא הרבה מדי זמן מאז ההזרקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילוי שקע בסנטר.
ד``ר דן וינברג07/11/2017שלום לימור.
מילוי שקע בסנטר אינו טיפול שיגרתי ודורש בחירת מטופל נכונה עי' הרופא ושימוש בחומר מילוי צמיג(רדיאס או חומצה היולורונית צמיגה) ובעיקר מיומנות רבה של הרופא המטפל.
במקרה שלך אני מציע שתגשי לרופא שטיפל בך ותתיעצי עימו לגבי התוצאה הבלתי מספקת מבחינתך. יתכן מאד שניתן לתקן את הטיפול בתוספת חומר מילוי נכון. לגבי הגוש שאת מתארת גם כן כדאי שהרופא יבדוק אותך ויחליט האם וכיצד לטפל בו.
בהצלחה
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית קמטים מתחת לעינייםאיילה05/11/2017
הי, אני חייבת עזרה בבעיה שמציקה לי מאוד!! אני בת 35, העור שלי בסה"כ בסדר ובמראה הכללי אני נראית צעירה.
אבל.. יש לי בעיה חמורה של קמטים מתחת לעיניים, העור דק /יבש וכשאני מחייכת זה נראה ממש כמו קמט מכוער. מה ניתן לעשות נגד זה? אני ממש נמנעת מלחייך כדי לא לחשוף את הקמטים.
מה כדאי לעשות? ניסיתי מלא קרמים וזה לא עובד.. כדאי לשקול זריקה של חומצה הילרואנית? מעדיפה לא להשתעבד לטיפולים כאלו אבל די מיואשת..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קמטים באזור העיניים
ד"ר רון יניב05/11/2017לאיילה שלום
נראה שיש לך קמטים בצידי העיניים -אלו מכונים "רגלי העורב" כי הם מזכירים מניפה הנפתחת מזווית העין אחורה -כמו רגל של עורב.
הטיפול בהם הוא בהזרקת בוטוקס לקמטי הבעה.
מתחת לעיניים ניתן להזריק חומצה היאלורונית,
זהו אזור רגיש יותר ונוטה יותר לסימנים כחולים לאחר ההזרקה , אך אלו -במקרה שמופיעים -חולפים עם הזמן.
האפקט של הבוטוקס נמשך 3-6 ח'
ושל החומצה ההיאלורונית עד 12 ח'.
אין התמכרות לטיפול או "שיעבוד", אבל בכל מקרה את מתחזקת את היופי בקביעות - אם ז בקרם או טיפול קוסמטי וכו'
בהצלחה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיילה .אני עושה בוטוקס כל 3 חודשים מתחת לעיניים
תמי07/11/2017ממליצה לך על טיפול בוטוקס מתחת לעיניים ולא חומצה היאלורונית ...זה פתר לי בקלות את הבעיה ...הבעיה שזה כל 3 עד 4 חודשים מחזיק יפה
אבל תבחרי טוב טוב את הרופא כי זה איזור בעייתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיילה .אני עושה בוטוקס כל 3 חודשים מתחת לעיניים
תמי07/11/2017ממליצה לך על טיפול בוטוקס מתחת לעיניים ולא חומצה היאלורונית ...זה פתר לי בקלות את הבעיה ...הבעיה שזה כל 3 עד 4 חודשים מחזיק יפה
אבל תבחרי טוב טוב את הרופא כי זה איזור בעייתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקמטים מתחת לעיניים
איילה11/11/2017שלום ד"ר יניב,
הייתי אצל רופאת עור מומחית (פרופ')
והאמת שיצאתי מבולבלת .. היא אמרה שכל הקרמים שאני שמה בעיניים מזיקים לי, אמרה לי להפסיק הכל ולהשתמש רק ב retavit gel פעמיים בשבוע
המליצה לא להתחיל עם הזרקות
מה דעתך בנושא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהSecond Opinion
ד"ר רון יניב12/11/2017יש גישות שונות וידיעות שונות
לא תמיד יש אמת אחת ודרך אחת
אך בהחלט סביר להניח שבבדיקה אישית ,כפי שעשית אצל הרופאה המומחית ,יש אפשרות ליעוץ מדויק יותר .
אם תבחרי בכך תצטרכי לנסות ולראות את התוצאות
בהצלחה
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליצה לך מאוד על טיפול בוטוקס מתחת לעיניים
יוני13/11/2017הרופא שלי מזריק לי כל 5 חודשים בוטוקס מתחת לעיניים ואין לי בכלל קמטים
גם הרופא שלי כבר עלי להשתמש בקרמים מתחת לעיניים כי זה עושה נזק בלתי הפיך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מילוי קמטים לא בהזרקהלינה05/11/2017
אני מאוד רוצה לעשות טיפול למילוי קמטים אבל יש לי חרדה ממזרקים. האם יש לי אפשרויות טיפול שאינן כרוכות בהזרקה או אפשרות לעשות טיפול כזה בהרדמה מלאה כך שבכלל לא אראה או ארגיש את המחט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול במילוי קמטים בהרדמה כללית?
ד``ר דן וינברג05/11/2017שלום לינה.
לא מקובל לבצע טיפול במילוי קמטים בהזרקה בהרדמה כללית.אין הצדקה לחשוף אותך לסיכוני הרדמה כללית בשל פעולה מינורית כמו מילוי קמטים בחמרי מילוי נספגים. במיוחד כשהיום רוב המותגים של חומרי המילוי מכילים לידוקאין בתוכם הגורמים לאילחוש מקומי של מקום ההזרקה מייד עם הזרקת החומר. להקלת הכאב של הדקירה ניתן להשתמש במשחות מאלחשות או בהרדמה מקומית בהזרקה.אני בטוח שעם תמיכה של הצוות המטפל תוכלי להתגבר על החרדה שלך ולעבור הפעולה ללא צורך בהרדמה כללית לשביעות רצונך המלאה.
בברכת היי חזקה
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מילוי שקעים מתחת לעינייםלימור31/10/2017
שלום רב
לפני שבועיים עברתי מילוי במזרק אחד ולא כולו בשתי העיניים של סטילאז . באיזור של ההזרקה מתחת לעין יותר לכיוון עצם הלחי היה כמו מעין גוש כמו"נקניק" כעבור שבוע הגעתי לרופא שעשה לחיצות והגוש נעלם אך נותר לי עדיין סימן משמעותי כאילו קמתי משינה. זה מאוד מפריע לי אני נראית יותר גרוע מלפני הטיפול. הרופא לא יודע להגיד לי אם מדובר בשאריות של חןמר או בבצקת . אני חושבת על המסה אך חוששת נורא שזה יתן תגובה יותר גרועה . האם מסוכן להזריק את חומר ההמסה במינון נמוך נקודתית לאיזור זה ? אשמח לתשובתך צירפתי גם תמונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות במילוי מתחת לעניים.
ד``ר דן וינברג31/10/2017שלום.
מילוי השקעים מתחת
לעניים הוא טיפול הדורש מיומנות רבה כדי להשיג תוצאות טובות. העור שם הוא דק נמצא קרוב לעצם ויש שם נימי דם מרובות העלולות ליצור שטפי דם וסימנים כחולים. לכן יש צורך בשימוש בחומצה היולורונית דלילה יחסית ושימוש הקנולה קטנה למניעת שטפי דם. במקרה שלך כנראה שהוזרק יותר מדי חומר ולכן נוצרה הנקניקיה אותה את מתארת. עיסוי המקום יכול לגרום לבצקת בעור העדין במקום. הייתי מנסה להשאר שמרני ולחכות לספיגת החומר במקום וירידת הבצקת ולהימנע בשימוש בהילרונידאז במקום עדין זה.
בהצלחה
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)