מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי טיפולשירן02/08/2012
שיער טק 50 מ"ל :
רכיבים: אספסת, סרפד, שיבולת שועל, לפה,ספירולינה, רוזמרין,ריישי
איך זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פירוט
שירן02/08/2012נשירת שיער נגרמת כתוצאה ממתח נפשי, חוסר איזון הורמונלי, רדיקלים חופשיים ותזונה לקויה.
פורמולת "שיער-טק" מטפלת בכל הגורמים גם יחד- הפורמולה מסייעת בעצירת הנשירה, חיזוק שורשי השיער והזנתו.
בנוסף, הפורמולה יעילה גם לחיזוק הציפורניים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי טיפול - תגובה
מור אפריאט02/08/2012זו לא תרכובת שהייתי ממליצה עליה לנשירת שיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיזו סיבה? איזה
שירן05/08/2012תרכובת כן צריך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בפאניקה ממש,מבקשת עזרה דחוף!!!!!ליאת30/07/2012
שלום,
יש לי נשירה כבר הרבה שנים,ושום טיפול לא עוזר
נולדה לי לפני שלושה חודשים ילדה ואני יודעת שבעקבות זה יש נשירה חזקה,אבל גם לפני היה לי אני פוחדת שזה יחמיר כי יש לי כבר קרחות,שורשי השיער שלי מאוד חלשים ואני אתן דוגמא,כשהשיער שלי נתפס בידי הבת שלי ואני לא מצליחה לשחרר הוא נתלש.
ובגיל שלושה חודשים לא תופסים חזק,היא לא מודעת לזה,האם יש המלצה על שמפו שמחזק את שורשי השיער,המצב שלי ממש לא טוב,אני לא מעוניינת לקחת מינוקסי כי שמעתי שזה לא הכי בריא וכשמפסיקים זה חוזר.
יכול להיות שדרמטולוג יעזור לי במצבי,מה ההבדל בין רופא עור שמבין בנשירה לדרמטולוג,למרות שהרופא עור שלי לא הצליח לעזור לי,לדעתי הוא לא בדק לעומק.
נ.ב כבר נהיו לי מפרצים גדולים
מחכה לתשובה מהירה
כי אני חסרת עונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בפאניקה ממש,מבקשת עזרה דחוף!!!!! - תגובה
מור אפריאט30/07/2012דניאלה יקרה שלום
ראשית ממליצה לך לעשות בדיקות דם ולראות אם יש חוסרים כלשהם .
אבץ. ברזל פריטין בלוטת התריס b12 .
ישנו טיפול תומך ברפואה הטיבעית של צימחי מרפא שמחזקים את השיער .
קודם כל צריך לאבחן ממה נובעת הנשירה
האם מחוסר דם,טו מחוסר איזון הורמונלי .
ואז להרכיב לך טיפול תומך ומאזן
מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלילות שיער מקדימהאלה28/07/2012
אני בת 20 ושיער הראש שלי מאוד מלא ובריא למעט השיער באיזור הקדמי של הראש (באיזורי ה"מפרצים") שמאוד דליל,דק,קצר ופלומתי. יש מה לעשות עם זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלילות שיער מקדימה - תגובה
ד``ר אייל פרץ02/08/2012אלה שלום,
מה שאת מתארת יכול להתאים להתקרחות תורשתית.
ניתן לטפל בהתקרחות זו באמצעות תמיסת מינוקסי שיעילותה מוגבלת, אך ראשית אני ממליץ לפנות לבדיקת רופא עור לאישור האבחנה.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיערשירן26/07/2012
היי,
אנסה למקד ולא לזרוק ככה סתם שיש לי נשירה :-)
ככה:
אני יודעת שנשירת שיער נגרמת משלל סיבות, אז אתחיל לשלול (אנסה לפחות):
אני בריאה, משתדלת לאכול טוב+ תוספי ויטמינים למינהן (לא באופן קבוע)
איני נתונה ללחץ,אני לא מותחת את השיער..עשיתי בדיקות דם הכל בסדר..
בעיית השיער:
השיער שלי נחתך,אם מסתכלים היטב על השורש - הוא מצויין ! השערה עבה,בריאה, אבל - ברגע שהיא מגיעה למשהו כמו 5 ס"מ היא פשוט נדפקת!!! הקצה של השיער זוועתי בצורה מפחידה, הוא לא אורך יותר מ-15 ס"מ..
השיער דליל אני לא יכולה לפזר, בקושי קוקו אני יכולה...
בזמן הריון כמובן המצב משתפר אבל מעט.. אורך השיערה משתפר,אבל עדיין לא משהו רציני..
כל החלק הקידמי, חתוך, ממש מילימטרים !! ויוצאות לי מלא מלא שיערות מה שנקרא "שוונציגים"=שיערות קטנות שועמדות).
יתכן שחסר לי אבץ?
מה נראה שחסר לי? מה אפשר לעשות - עד כמה שהצלחתם להבין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו
שירן26/07/2012חשוב !! גנים..
הגנים שלנו בכל הנוגע לשיער לא בשמיים, השיער של כולנו באותו סגנון, רק ששלי ממש חלשלוש..לאף אחד אין ממש כמו אצלי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירת שיער
רוי מזרחי26/07/2012התרופה הטובה ביותר לנשירה מהסוג שלך היא גזירת קצוות כל 4 שבועות. כן לא להיבהל כל חודש השיער גדל בסנטימטר שלם אולם מכיוון שאינך גוזרת מספיק אינך רואה את זה.
במשך כשנה תגזרי אצל מעצב שיער כל 4 שבועות סנטימטר אחד והשיער יחזור להיות חדש.השיער לא יתקצר בשנה הזאת אלא יבריא ויתארך.
הכותב הינו מעצב שיער מרמת גן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא עוזר ! אני תמיד
שירן30/07/2012גוזרת כי הוא הפנים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו יכול לעזורר?
שירן30/07/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירת שיער - תגובה
מור אפריאט30/07/2012שירן שלום
האם עשית בירור ממה נובעת הנשירה ?
האם עשית בדיקות דם של ויטמינים .ובירור הורמונלי ?
אמרת שהנשירה מתאזנת שאת בהריון .זאת אומרת שמשהו מתאזן מבחינה הורמונלית .
וצריך לעשות בירור הורמונלי .
או שאת מתאזנת כשאת בהריון מבחינת חוסרים של ויטמינים וכו
אני מציעה שתעשי בירור מקיף ואז נוכל להמשיך לייעץ
מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי,תודה לך ! עשיתי בירור ו-
שירן02/08/2012הכל בסדר מבחינה הוראמונלית, והכל בסדר עם הויטמינים, רציתי לעשות בדיקת אבץ בנוסף אבל אמרו לי שזו לא בדיקה רגילה, אלא שצריך לקבל הפנייה מרופא עור...
מה השלב הבא? מחכה לתשובה תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שורשים נושריםהילה24/07/2012
שלום רב אני רואה בכל פעם שורשי שיער נושרים לי איני יודעת למה השיער שלי נהיה ממש דליל לעומת מה שהיה יש לציין שעשיתי לפני כשנה ו8 החלקה יפנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שורשים נושרים - תגובה
מור אפריאט30/07/2012שלום לורן
החלקה יפנית יכולה לגרום לנשירת שיער .
אבל יתכן שקיים גורם נוסף לנשירת השיער שלך מציעה לך לעשות בדיקות דם
בירור הורמונלי כולל ויטמינים ברזל פריטין בלוטת התריס וכו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיערנועה22/07/2012
שלום,
אני לוקחת רואקוטן לטיפול באקנה כבר 5 חודשים. בחודש\חודשיים האחרונים התחילה לי נשירת שיער רבה. בכל פעם שאני מעבירה יד על השיער נופלות שערות רבות, והנפח של השיער שלי ירד משמעותית.
רציתי לדעת האם ברגע באסיים לקחת את התרופה השיער יצמח שוב ויחזור למצבו הקודם, או שזהו נזק בלתי הפיך?
מה כדאי לי לעשות כדי לצמצם את הנשירה?
תודה מראש,
לירז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער - תגובה
מור אפריאט24/07/2012שלום לירז
יש קשר ישיר בין הראוקטן לנשירת שיער .
מומלץ לעשות בדיקת דם של תפקודי כבד ...ומעקב
והייתי שוקלת להפסיק את הרואקוטן ולנסות סוג של טיפול אחר לאקנה
מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער לאחר לידהאורית22/07/2012
צהריים טובים
אני בת 31 , בריאה בדרכ, כיום 4 חודשים לאחר לידה כרגע עדיין מניקה.
לאחרונה החלה נשירה רצינית . אני יודעת מהלידה הקודמת כי הדבר אופייני
רציתי לדעת האם יש משהו שניתן לעשות בנושא
תודה ויום טוב
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער לאחר לידה - תגובה
מור אפריאט24/07/2012שלום אורית
נשירת שיער נוצרת כתוצאה מחסר דם וחסר ברזל .
תזונה נכונה שעשירה בברזל תומכת בהפסקת נשירה .
ויטמינים כמו ברזל .או צמחים מתחום הרפואה הסינית כמו פוליגוניום עוזרים להפסקת הנשירה .
מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה שאלה נוספת
שאול29/07/2012בוקר טוב.
אני סובלת מהרפס בפה ובאף. במהלך ההריון הייתה. התפרצות חזקה.
הפגמנטציה של. העור שליי השאירה כתמים באזור השפם. איך ניתן טפל בכתמים?
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירה אחרי לידה
רוי מזרחי26/07/2012תספורת טובה מאד מחזקת את השיער לאחר לידה ומפחיתה משמעותית את הנשירה.
לאחר מכן לגזור קצוות כל חודש.
יש גם חומר לקרקפת של קרסטס ניתן למצוא במספרות מורשות.
הכותב הינו מעצב שיער מרמת גן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירת שיער לאחר לידה - תגובה
ד``ר אייל פרץ02/08/2012אורית שלום,
נשירת שיער הקשורה להריון מופיעה כ-3 חודשים לאחר הלידה ויכולה להמשך כ-6 חודשים.
מדובר בתופעה הפיכה שתחלוף. במידה והנשירה מתמידה יש צורך בבירור נוסף.
תספורת וכד' אינה מחזקת את שורשי השיער.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיכאוןהילה15/07/2012
שיערי נהיה דליל מאוד עקב החלקה יפנית שביצעתי לפני שנה וקצת היה לי נפח וכמות שיער בקרקפת כיום אני נוגעת בקרקפת ואני ממש נבהלת כי אין שיער ממש מרגישים כבר את הקרקפת זה שינה לי את כל התווי הפנים אני כבר מעל חצי שנה מצוברחת ובוכה והשפיע על החיי יום יום שלי אין לי עבודה ואין לי מצב רוח לשום דבר !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיכאון - תגובה
ד``ר אייל פרץ15/07/2012שירן שלום,
טיפוח אגרסיבי של השיער כמו החלקות והבהרות יכול לפגוע באיכות השיער ( שבירות מוגברת) אך לא בהכרח לדלילות משמעותית כפי שמתוארת על ידך. ממליץ לפנות לבדיקת רופא עור לאפיין את סוג הנשירה ולבצע בירור בהתאם.
בברכה,
דר פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה חמורההילה11/07/2012
שלום רב אני לפני שנה וחצי עשיתי החלקה יפנית ורק אחרי חצי שנה התחיל לי צצמיחה חלשה ודקיקה השורשים החלו לנשור ונהיה לי שיער מאוד דק ודליל עם שבילים רחבים הערך העצמי שלי נהיה מוך עקב זה וניסיתי את כל הטיפולים שרק יכולים לעזור להשפיע ושום דבר בנתיים לא עוזר לי יש לציין שעשיתי בדיקות והכל תקין חוץ מהשחלות שהן פולסיצטיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה חמורה - תגובה
מור אפריאט12/07/2012ירדן יקרה
החלקה יכולה לגרום לנשירה ודלילות ,אך גם שחלות פוליצסטיות הם גם גורם נוסף לנשיר ודלילות ,יכול להיות ששני הגורמים ביחד גורם לך להחלשות השיער .
לרפואה הסינית מיגוון רחב של צימחי מרפא לאיזון הורמונלי וחיזוק השיער
ממליצה לך לעשות פרופיל הורמונלי בנוסף (בדיקות דם ביום השלישי של המחזור כל עוד את לא על גלולות )
יום טוב מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת כדורDAVID08/07/2012
שלום בן 40 נוטל פרופציה 1 מג פיניסטריד 7 שנים למניעת התקרחות . בצעתי לראשונה בחיי בדיקת PSA ה תוצאה: PSA 0.22 ng/ml האם אני יכול להמשיך ו לנטול את התרופה? והאם אני, ובשל גילי -וזמן נטילת התרופה 7 שנים ,יכול לנטול אותה רק כחיזוק דהינו פעמיים- עד 3 בשבוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטילת כדור - תגובה
ד``ר אייל פרץ10/07/2012שלום רב,
בנוגע לערכי PSA ממליץ להיוועץ באורולוג, אך חשוב לזכור שנטילת פרופסיה מפחיתה ערכי PSA לכן יש ליידע את הרופא שאתה נוטל פרופסיה.
פרוטוקול הטיפול הוא של כדור ביום, לא מכיר עבודה שבדקה את יעילות התרופה בנטילה של 3 פעמים בשבוע.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלטיןהילה08/07/2012
שלום רב האם ג'לטין באמת יכול לעזור לנשירת שיער ולחזקתו ?
ואם כן תוך כמה זמן זה משפיע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלטין - תגובה
מור אפריאט11/07/2012גלטין יכול לעזור להפסקת נשירה אך כמובן רצוי לצרף אליו צמחים או ויטמינים תומכים ולא ליטול אותו לבד ,
וכמובן שעדיף לבדוק מאיין נובעת הנשירה ואז לטפל בצורה כוללת
יום טוב
מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירה נוראיתלימור05/07/2012
שלום
לפני 3 וחצי חודשים ילדתי לראשונה.
בחודש האחרון החלה נשירה פשוט נוראית!
בכף ידי חופן שערות מתוך נגיעה קלה בשיער.
עשיתי בדיקות דם והברזל היה גבולי כך שמזה שבוע התחלתי לקחת ברזל.
שאלותיי הן:
1. האם לקיחת ברזל פעמיים ביום תעזור לי בעניין?
2. מנסיוני הבחנתי בכך שבכל חפיפה שלי יש המון שערות שנושרות והעדפתי היא לחפוף אחת לשבוע למרות שלפני הנשירה חפפתי פעמיים בשבוע. האם לדעתך זה יעזור?
3. מה זה רוטס והאם זה יכול לעזור?
4. מה לעשות...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירה נוראית - תגובה
מור אפריאט08/07/2012שלום לימור
די אופייני שנשים לאחר לידה תסבולנה מנשירת שיער ,עקב איבוד דם ,אנמיה חסר ברזל ועוד ,
דיי חשוב לשמור על תזונה שעשירה בברזל ובויטמינים ,
נטילת ברזל חשובה לפי הערכים של הברזל שלך
ישנם צמחי מרפא סיניים מומלצים שעוזרים לחזק את הדם והברזל וכך למנוע את נשירת השיער
יופ טוב מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלופציה והזרקה חד פעמית של דפומדרולכרמית04/07/2012
לאור אלופציה מקומית יחידה בראשי שגילית לפני חודשיים קיבלתי זריקה אחת מקומית של דפו-מדרול ולידוקאין לפני כחודש, האישור התחיל להצמיח מעט שערות בתגבוה לזריקה אך במקביל ישנה תופעה של שקיעת העור.
אני בלחץ מתופעה זו, מה עליי לעשות? האם יכולה להיות הרעה?
האם להמשיך עם ההזרקות?
האם זה יחלוף?
אודה לתשובתכם,
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלופציה והזרקה חד פעמית של דפומדרול - תגובה
ד``ר אייל פרץ10/07/2012כרמית שלום,
נראה שאת מתארת תופעה המכונה אלופסיה אריאטה.
הזרקת דפומדרול ( סטרואיד) אכן יעילה אך יש לדללו כדי להמנע מ"שקיעה"של העור.
לרוב התופעה לא חולפת, ממליץ ליידע את הרופא לשקול איתו את המשך הטיפול.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלילות ומפרציםהילה19/06/2012
שלום רב אני לפני כשנה ו8 ביצעתי החלקה יפנית יש לציין שעד חצי שנה השיער שלי היה עוד מלא כרגע הוא מאוד דליל נהיו לי מפרצים ושבילים רחבים צורתו השתנתה והשיער חלש יותר הביטחון שלי ירד לגמרי ממש שינוי דרמטי איני יודעת מה לעשות ואיך לטפל והאם זה עקב ההחלקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלילות ומפרצים - תגובה
מור אפריאט21/06/2012שיר שלום
ישנן נשים שהחלקה גורמת לנשירת שיער ודלילות ץ(תלוי גם בטיב החומר שממנו נעשתה ההחלקה ),תזונה נכונה שמחזקת דם יכולה לתמוך בחיזוק השיער כמו כן שילוב של צמחים שמחזקים דם ומעודדים את צמיחת השיער בשילוב דקל ננסי.
יום טוב מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- PROPECIADAVID15/06/2012
שלום RC אני בן 41 ' אבי מקריח ואימי בעלת שער דליל.8 נשנים לקחתי פרופציה 1 מג נגד הקרחה . קו השער נשאר לא נהיתה לי בלורית.. אך מצב השער היה סביר.שנה הפסקתי לחלוטין ןהשתמשתי בנוזל מינוקסי 5 אחוז בלבד. היתה החרפה בדלילות השער ודלילות בולטת מאוד בקדמת הראש., חזרתי להשתמש בשילוב סינרגטי של 2 התכשירים והיה שיפור ניכר,
שאלותי:
עד איזה גיל מותר להשתמש בפרופציה ללא סכנה
עד איזה גיל מותר להשתמש במינוקסי
איזה בדיקות דם יש לעבור במהלך השימוש
מתי יבוא להערכתך פיתרון חד ערכי שיצליח בכל הגברים הסובלים מהתקרחות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר PROPECIA - תגובה
ד``ר אייל פרץ16/06/2012שלום למתלבט,
אין תקרת גיל לשימוש במינוקסי ופרופסיה.
אין צורך במעקב של בדיקות דם.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)