מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סבוריאה בקרקפת ונשירת שיער בקידמת המיקה14/06/2012
היי
אני בחורה בת 40 מזה שנתיים שאני סובלת מקרקפת באזור הקדמי של הראש.
מלבד רד קל קיימת הדלדלות רצינית מאוד באזור המצויין.
רשת של שיער שמטרידה ומאוד לא אסטתית .
יש לציין כי השיער צומח באזורים אלה אולם השורש לא חזק מספיק ולכן.
אשמח לקבל הצעות להתמודדות עם התופעה?
האם קיימת אפשרות אסטתית יותר ? איך מעבים את אזור בשיער על אף הסבוריאה?
איך מחזקים את השורש?
בקיצור לעזרתם אודה
בברכה
מיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבוריאה בקרקפת ונשירת שיער בקידמת ה - תגובה
ד``ר אייל פרץ16/06/2012מיקה שלום,
דלילות שיער בקדמת הקרקפת יכולה להתאים להתקרחות תורשתית בנשים.
ממליץ לפנות לבדיקת ברופא עור.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא יאמןאבי13/06/2012
מריחת ויטמין B3 נוזלי על הקרקפת חוללה אצלי צמיחת שיער עבה וחזק !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
הילה14/06/2012באמת??! אחרי כמה זמן ראית שינוי ואיפה ניתן להשיג ויטמין נוזלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינוקסידילעמית13/06/2012
שלום
האם יש תופעות לוואי לתרסיס הזה? למרות שהוא חיצוני?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינוקסידיל - תגובה
ד``ר אייל פרץ16/06/2012ראה תשובה לעיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינוקסידילעמית13/06/2012
שלום
האם יש תופעות לוואי לתרסיס הזה? למרות שהוא חיצוני?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינוקסידיל - תגובה
ד``ר אייל פרץ16/06/2012עמית שלום,
מינוקסי (מינוקסידיל) הינה תרופה שפותחה לראשונה לטיפול ביתר לחץ דם.
ובהמשך פותח התרסיס לטיפול מקומי שספיגתו לדם מינורית.
אודם וגירוי בקרקפת וצמיחת שיער באיזורי גוף אחרים הינן לוואי ידועות.
בעיון בעלון לצרכן יצויינו מגוון תופעות לוואי נוספות שאינן שכיחות בשל הספיגה המינורית לדם.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער לאישה בת 60רותי05/06/2012
שלום רב,
חמתי בת 60 וכל הזמן נושר לה השיער כבר זמן רב וזה מטריד אותה מכיוון שבמקום מוסים מתחילה לה אט אט התקרחות.
אשמח לקבל הנחיות או עצות בנושא, מה ניתן לעשות על מנת שזה ייפסק?
תודה רבה מראש
רותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער לאישה בת 60 - תגובה
מור אפריאט05/06/2012היי רותי
קודם כל מומלץ לעשות בדיקות דם על מנת לראות אם יש חוסרים בברזל .פריטין .b12
חומצה פולית תובלוטת התריס .
לאחר מכן אפשר לטפל בתזונה ובצימחי מרפא סינים שמחזקים את הגוף .ברזל והדם .ומחזקים את השיער ומעודדים צמיחה מחודשת ..
אשמח לענות לשאלות נוספות
מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםאורי28/05/2012
בן 35 שאלתי באשר לבעיה נשירת שיער, קראתי על כל מיני תוספים שיכולים לעזור למנוע נשירת שיער, שאלתי אם ארכוש באופן עצמי ואפעל לפי ההוראות המציינות על התוסף האם אקבל מענה לבעיה? או שכדאי לפנות לרופא? הכוונה לתוספים טבעיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער
אורי28/05/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה מיקרוסקופיתאנונימי28/05/2012
אני רוצה לבחון גורמים לנשירת שיער ותופעות מסוימות בקרקפת שלי,ורציתי לדעת האם כדאי לי לבצע זאת ע"י בדיקה מיקרוסקופית והיכן?
(תשובות רופא העור לא ברורות ו"חפיפניקיות")* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה מיקרוסקופית - תגובה
ד``ר אייל פרץ28/05/2012שלום רב,
בדיקה מיקרוסקופית מבוצעות במקרים בעוד ספיציפיים, בעיקר במחלות שיער תורשתיות בילדים.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מורכבתDAVID19/05/2012
הי
יש לכם אתר מדהים ואני מודה אם תעינו בעלילה ארוכה ,כמו הרקע שלי...
אני בן 40 הקרחה גנטית.
8 שנים נטלתי פרופציה 1 מג, קו השער נשמר אך לא היתה גדילה משמעותית.
הפסקתי שנה וניסיתי מינוקסי בלבד 5 אחוז.
היתה החמרה בדלילות מקדימה
שילבתי בין 2 התרופות והשער חזר לקדמותו ת כמו במהלך הרציף של הפרופצייה.
כיום אני בן 40ץ ואני משערך מחדש את מצבי: אני חושב על נטילת תרופה לזמן ממושך כמו שנטלתי עד כה, וחושש מלקיחת תרופה שהיא למעשה לא must
מה גם שאחרי שקראתי את הכתבה בישראל היום על הפרופציה הוריד לי לגמרי את הבטחון מנטילת תרופה ללא תופעות לואי. החלתי לפנות ליעוץ נטורופתי:
6.שאלותי:
1.מה ידוע לכם על דקל ננסי,
2.בחשתי באינטרנט וראיתי שלא היו מחקרים אמפיריםץ ידוע לכם לאור נסיונכם שהמוצר משפיע על הפסקת נשירה והצמחת שער
3.האם יש תופעות לואי?
4. מה הם האופציות שעומדות על הפרק עבורי אחרי שתארתי את הנושא האישי שלי.
5. מתי להערכתכם יבוא פיתרון חד ערכי להתקרחות
6. האם נוזל קפאין ידוע כממריץ את השער* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה מורכבת - תגובה
מור אפריאט21/05/2012היי אלי
אענה לך כרופאה סינית ונטורופתית
אני רושמת מרשמים רבים של הדקל הננסי בשילוב צמחים תומכים רק שהמינון משתנה בן אדם לאדם .
השיפור נראה לעיין רק לאחר כארבעה חודשים מלקיחת הפורמולה ...
ההרכבה של הפורמולה מתואמת עם בדיקות דם ותישאול ..
וכעיקרון לא ידועות לי כלל תופעות לוואי של הצמח .
יום טוב מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קפאיוIאלי17/05/2012
הי בן 41. כשאהי מפסיק פרופציה, נטלתי 8 שנים,(לא הצמיח שיער, מקדימה, אבל שמר על הקיים ) תמיד אבל תמיד יש לי דלילות מקדימה. הפסקתי חודש וכבר יש דלילות נכרת. הפסקתי בשל הפרסום בישראל היום. ידוע לי, לפי מאמר זה, שלאחר 5 שנים בשימוש האפקטיביות שלו פוחתת ב20 אחוז כמו בשנים הראשונות, ויש לי זקיקים, השאלות שלי הם: 1. האם ניתן לשלב את הפרופציה עם נוזל קפאין( מריחה על הקרקפת), והאם קפאין מוכח מדעית כמזרז מצמיח שער? 2.מכיון שאני כמו שציינתי מעל 6 שנים עם שימוש , ניתו לנטול 3-4 פעמים בשבוע? כי במילא האפקטיביות היא לא כמו בשנים הראשונות? המון תודה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קפאיוI - תגובה
ד``ר אייל פרץ28/05/2012אלי שלום,
לא ידוע לי על יעלות קפאין בהצמחת שיער.
תרופות יש ליטול בתדירות מסויימת כדי לשמור על רמה אפקטיבית בדם. נכון גם לגבי הפרופסיה. לא מכיר עבודות מחקר שבדקו את יעלות התרופה בנטילה פעם ביומיים וכד'.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופציהאלי16/05/2012
שלום רב לקחתי שנים יןם יום פרופציה.מעל 6 שנים אינני מעונין יותר לקחת כל יום, עשיתי ניסוי ושמתי לב ש2טלתי 2 פעם ביום עדין השיער לא נושר האם ניתן להמשיךלנטול את הכדור 2 בשבוע והאם ניתן לשלב ביחד עם מינוקסי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופציה - תגובה
ד``ר אייל פרץ05/06/2012אלי שלום,
לכל תרופה יש פרוטקול טיפול שכולל מינון, תדירות ומשך הנטילה
לא מכיר עבודת מחקר שבדקה את עילות הפרופסיה בנטילה של פעמיים בשבוע.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירהגידי15/05/2012
שלום רב.
שמי סער. אני מעוניין לעשות החלקת שיער. אמרו לי שהחלקת שיער יכולה לגרום לנשירה. אני לא מדבר על נשירה זמנית בגלל הפעולה הכימית שנפסקת אחרי כמה שבועות. אני מדבר על נשירה שיער שלא נפסקת ובלתי הפיכה. שמעתי על מקרים של דילול ואפילו קרחות, שהשיער לא חזר להיות כפי שהיה לפני. רציתי לדעת האם זה הגיוני? הרי הפעולה הכימית נעשית על השיער עצמו, והשורשים נמצאים מתחת לקרקפת. אז בעצם החומר הכימי לא חודר את הקרקפת. האם יש אמת בדבר? החלקת שיער יכולה לגרום להתקרחות?
נ.ב
הבנתי שלאסוף את השיער גם גורם להחלשת השיער, אבל אמרו לי שזה נגרם רק לאחר כמה שנים של איסוף שיער. האם גם זה נכון?
תודה מראש,
סער* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירה - תגובה
מור אפריאט15/05/2012סער שלום רב,
התגובה של אנשים להחלקת שיער משתנה מאדם לאדם. יש אנשים שיגיבו להחלקת שיער בנשירה זמנית ובחלק מהמקרים השיער אף יהיה דליל יותר או יעבור שינוי מעבר לעניין תקופתי.
לא ידוע לי שאיסוף שיער גורם לנשירת שיער, עם זאת לא יזיק לאוורר את השיער מדי פעם ולתת לו לנשום.
בברכה, מור אפריאט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה
גידי15/05/2012תודה רבה על התשובה המהירה. רק עוד שאלה קטנה, אם אפשר. לפי מה שאני מבין מדברייך, עניין הנשירה מהחלקת שיער הוא אינדיבידואלי. כלומר אם אני אחליט לעשות החלקת שיער, והנשירה תהיה זמנית, אזי כל פעם שאני אעשה החלקת שיער, השיער יגיב באותו אופן. אין סיבה שהתגובה תהיה שונה מפעם לפעם. האם אני צודק?
שוב, תודה לך,
סער.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה - תגובה
מור אפריאט15/05/2012היי סער
התגובה כן יכולה להיות שונה מפעם לפעם ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינוקסימזון לשיער?י15/05/2012
שלום רב
בן 39 יש לי דלידלות מקדמת השער.נטלתי פרופציה 7 שניםהיתה שמירה על קו השער לא צמיחה.. הפסקתי פרופציה לפני 3 חודש וניסיתי מינוקסי . אחרי ששמתי מינוקסי היתה מעסה את החומר כ 10 שניות. .הדלילות עוד יותר החריפה.אני משתמש, מנסה טיפול בדקל ננסי 3 פעם ביום כשבוע ומינוקסי( יש לי זקיקים מקדימה אך דלילים) השאלות שלי:
א.האם הטעות שלי שאני אמור לעסות את המינוקסי עד שהנודל יספג לגמרי ולא ינטוף מהמצח כמו שנהגתי עד כהת ואז לצפות לגדילה מקדימה?
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינוקסי - תגובה
ד``ר אייל פרץ15/05/2012שלום רב,
אין צורך לעסות את המינוקסי, מריחה תספיק.
ממליץ להשלים לפחות 6 חודשי טיפול כדי להעריך את מידת עילותו של המינוקסי.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בעניין שיער דליליוליה14/05/2012
שלום, יש לי שאלה:
אני בת 20 ומאז ומתמיד לא היה לי שיער(גם לאימי אין.) לפעמים כשאני מנסה להאריך אותו קצת יותר הוא מתחיל לנשור בכמויות (יחסית לשיער הדליל שיש לי) וזה מעציב אותי כי אני רוצה שיער ארוך ושופע. הספר המליץ לי לקחת כדורי אבץ לחיזוק השיער (נגד הנשירה) , השיער באמת הפסיק לנשור אבל יש לציין שבאותו הזמן גם הסתפרתי כך שאני לא יודעת מה באמת עזר. השאלה שלי היא כזאת: במשך התקופה שלקחתי אבץ היו לי כאבי בטן מוזרים שנמשכו ב5 דקות (בערך כל יום) ושבהם הרגשתי שאני עוד מעט הולכת להקיא. זה קרה בערך כל יום. האבץ שנטלתי של חברת סולגאר, המינון בכל תבליה- 50 מ"ג אבץ. יש מצב שכאבי הבטן קרו בגלל שזה מנת יתר כביכול? או שפשוט הגוף שלי לא מעקל אותם?
כמוכן אשמח עם תיתנו עצות איך להצמיח מהר שיער שופע (תרופות סבתא, מסכות או כדורים כלשהם..)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא היה לי שיער שופע, חח
יוליה14/05/2012כ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בעניין שיער דליל - תגובה
מור אפריאט15/05/2012יוליה שלום
לקיחת כדורי אבץ מומלצת לאחר שעשית בדיקות דם מקיפות המבררות אם בכלל יש חסר באבץ או בויטמינים אחרים כגון ברזל .פריטין וכו
לאחר מכן את צריכה לקבל יעוץ מה לקחת .מרופא .או ממטפל מוסמך .
לרפואה הטיבעית יש מיגוון צמחים להציע להפסקת נשירה וחיזוק הדם והגוף
כמובן שאת צריכה ללכת לקבל יעוץ והבחנה ותאום נכון של הצמחים עפי החוסרים שלך .
בהצלחה מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער שופע
צוות סופהרב15/05/2012שלום רב,
הגורמים לנשירת שיער הם רבים ומגוונים כמו זרימת דם לקויה לקרקפת, דיאטה חריפה, אנמיה (חוסר ברזל או B12), שינויים הורמונאליים, סטרס, תורשה, שימוש בתרופות, טיפול אגרסיבי בשיער (צביעת שיער, סלסול, החלקות ועוד) והפרעה בתפקוד בלוטת התריס.
הייתי ממליצה לך לעשות בדיקות דם ולברר אם את סובלת מחוסרים מסוימים.
שילוב של תזונה נכונה ותוספי תזונה חשוב מאוד בהתמודדות עם נשירת שיער:
•יש להרבות באכילת ירקות, פירות, דגנים מלאים, וחלבון מהצומח (קטניות, אגוזים, סויה, וזרעים(
• להפחית במזונות מעוררים דלקת עשירים בשומן רווי (מזון מהחי, מזון מטוגן, מוצרי חלב שמנים(
• להימנע מאלכוהול וקופאין
אני ממליצה לך על פורמולת HNS קומפלקס שהיא נוסחה חדשנית המשמשת לטיפוח מראה השיער, העור והציפורניים. היא מסייעת לשמור על שיער חזק, חיוני ומלא ויכולה לשקם מראה שיער פגום. המינון המומלץ לנטילה הוא 2-1 טבליות ביום, עם הארוחות.
בנוסף אני ממליצה על מגה-סורב 50 קומפלקס המכיל מינון גבוה של ויטמיני B, ההכרחיים במצבי לחץ וסטרס לתמיכה במערכת העצבים. סטרס מתמשך גורם לדילול של ויטמיני B בגוף. משפחת ויטמיני B חשובה לחלוקה תקינה של התאים ולהתחדשותה, לשמירה על עור בריא ולנשירת שיער. ויטמיני B עובדים בתלות הדדית ולכן נטילת כל המשפחה יחדיו חשובה.
הנחיות: כמוסה אחת ביום, עם הארוחות.
ועל אבץ פיקולינאט 22 מ"ג ביום, הדרוש לייצור תקין של קולגן, כיוון שהוא מסייע בקישור סיבי בקולגן לחלבוני המבנה הסיבי המקיפים אותם.
הנחיות: טבלית אחת ביום.
בקשר לאבץ, לא נתת לי פרטים על צורת הנטילה של האבץ. האם נטלת אותו לאחר ארוחה או על קיבה ריקה?
בברכת בריאות שלמה,
ובהצלחה.
אביבית שלום
נטורופתית מרכז הדרכה סולגאר/סופרהב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על העצות, אני ינסה לבצע אותם
יוליה15/05/2012וכן באמת היה לי תקופה של סטרס שהשיער נשר יותר. אני גם פעם הייתי מרבה לצבוע את השיער ולהחליק אותו, ובזמן האחרון אני מנסה להמנע מכל זה. כמו כן עשיתי בדיקת דם דווקא בגלל העניין של השיער ונמצא שהכל תקין, רק תפקוד בלוטת התריס בגבול הנמוך...יש מצב ששיער דליל קשור לזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתת פעילות של בלוטת התריס
תפקוד בלוטת התריס בגבול הנמוך יכול להעיד על תת פעילות של הבלוטה.
נשירת שיער יכולה לנבוע גם כתוצאה מתת פעילות.
שוב, לנשירת שיער יש מגוון סיבות ויש לטפל בהם בהתאם.
אשמח לעזור בכל שאלה נוספת,
אביבית שלום
נטורופתית הדרכה סולגאר/סופרהב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולגבי האבץ
יוליה15/05/2012נטלתי אותו לא אחרי ארוחה אלה בדרכלל בצהריים לאחר נשנוש קל (יוגורט או פרי) .
מצויין שמה שה50 מ"ג אבץ שנמצאים בכל טבליה הם יותר מ400% מכמות המומלצת לנשים ביום.. אבל חשבתי כמה שיותר יותר טוב..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבץ
עודף ברכיבי תזונה לא טוב כמו חוסר.
אין צורך לקחת מינון כזה גבוה.
אבץ פיקולינט 22 מ"ג הוא מספיק.
ההנחיות של נטילת אבץ הם לאחר ארוחה.
ולהרחיק ממוצרי חלב ומינרלים אחרים.
שיהיה בהצלחה!
אביבית שלום
צוות סולגאר סופהרב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרההילה14/05/2012
ביצעתי לפני כשנה וחצי החלקה יפנית רק אחרי 7 חודשים התחילה לי נשירה מאסיבית וצמיחת שיער חלש ביותר נהיו לי שבילים רחבים במיוחד באזור הקידמי הלכתי לבדיקות וגילו לי שחלות פוליציסטיות האם יש קשר בי הדברים ואיך ניתן לטפל בזה אם זה מהבעיה ההורמונלית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה - תגובה
מור אפריאט15/05/2012לינוי שלום
ידוע שהחלקה יפנית גורמת לנשירת שיער .ולעיתים לאחר תקופת מה ...
חוסר איזון הורמונלי היא סיבה נוספת לנשירת שיער .ושחלות פוליציסטיות הם סוג של חוסר איזון הורמונלי .קיימות כמה דרכים לטפל בשחלות פוליציסטיות
ברפואה המערבית גלולות מאזנות שחלות פוליציסטיות .
והרפואה הסינית ,טיבעית מציעה מיגוון צמחים לאיזון שחלות פוליצסטיות .
גם שילוב של תזונה נכונה עוזר לאיזון שחלות פוליצסטיות
בהצלחה מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרםפקבןשמזון לשיער?י13/05/2012
שלום לצות המכובד
אני אשמח לשתף אותכם בהתלבטויותי ואשמח אם תגיבו
שנים נטלתי פרופציה 1 מג כל יום. אני סובל משנשירת שער גנטית טיפוסית. התרופה שנטלתחה 7 שנים שמרה לי על קו השער( שערי מקדימה דליל מאחורה פחות דליל) אל לא ראיתי הצמחה משמעותית.הפסקתי אותה ונטלתי 7 חודש מינוקסי, נהיתה לי דלילות, חזרתי לנטול פרופציה 3 חודשים עם שילוב מינוקסי ונהיתה הטבה, שוב לא שיער כמו בגיל 18 אך חזר למצבו "הרגיל", שמתילב שאני נוטל פרופציה פעמים בשבוע ומינוקסי גם +- מצב השער לא מדלדל משמעותית, לאחר 3 חודשים, שוב הפסקתי וכעת ישנה דלדילות שוב:
1. האם אני יכול לחזור לפרופציה במינון של 2 בשבוע +מינוקסי?
2. אני מעל 40 וחושש מסרטן הערמונית האם מינון נמוך של פרופציה הוא לא מסוכן( קראתי את הכתבה בישראל היום לאחרונה ופחדתיי)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרםפקבןש - תגובה
ד``ר אייל פרץ15/05/2012שלום רב,
המינון המקובל הוא של כדור פרופסיה ביום.
לא מכיר עבודת מחקר שבדקה את יעילות הפרופסיה במינון של פעמיים בשבוע, לכן אינני יכול להשיב לשאלתך.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)