מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לד"ר אייל, בעניין אודם בקרקפתאבי29/05/2013
ד"ר אייל שלום רב,
מזה זמן רב אני סובל מאודם בקרקפת (הקרקפת נראית ורודה), זה מלווה בתחושת עקצוץ, גורם לגרד,ושיער שומני.
הלכתי כמה פעמים לרופאי עור, זה נתן מרשם של סבוסל, והאחר נתן מרשם של שמפו אלפוסיל, ולא עוזר.
אני שואל, האם יש פיתרון תרופתי-אנטיביוטי לזה? איזשהוא טיפול?
אולי חסרים לי ויטמינים? אילו ויטמינים תורמים לבריאות הקרקפת?
אודה לך מאוד על התייחסותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לד"ר אייל, בעניין אודם בקרקפת - תגובה
ד``ר אייל פרץ08/06/2013אבי שלום,
לאודם בקרקפת סיבות רבות ומגוונות כך יש צורך בבדיקה קלינית על מנת להשיב לשאלתך.
בברכה,
דר פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי שיער די מלא רואה קצת מפרצים..ישראל28/05/2013
ומקדימה מעט דלילות קלילה, קניתי מינוקסי 5 שמזק את השורש ואת השערה, האם זה שימושי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי שיער די מלא רואה קצת מפרצים.. - תגובה
ד``ר אייל פרץ08/06/2013ישראל שלום,
בהנחה שמדובר בהתקרחות תורשתית מינוקסי בהחלט יכול להיות טיפול יעיל.
בברכה,
דר פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער דליל - עזרהשלומי27/05/2013
שלום, הבעיה שלי היא כזאת:
יש לי שיער דליל שלאחרונה החמיר ונראה שיש לי מן קרחות כאלה בראש..
המליצו לי על טופיק
רציתי לדעת האם זה באמת יעיל? מומלץ?
תודה!
שלומי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער דליל - עזרה - תגובה
ד``ר אייל פרץ08/06/2013שלומי שלום,
דלילות שיער יכול להיות ביטוי להתקרחות תורשתית אך יש צורך בבדיקת רופא עור לאישור האבחנה.
טופיק הוא תכשיר קוסמטי שמשמש להסוואה אך הפירוש אינו טיפול להתקרחות.
בברכה,
דר פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגת מאודרוית21/05/2013
שלום
אני שנה אחרי לידה,עד לפני חודש לא היתה לי נשירה ועכשיו זה חזר ובגדול,אני סבלתי מזה גם לפני ההיריון אבל עכשיו זה חזר,מה לעשות כבר גדלו לי המפרצים
השיער נהיה ממש דליל
כל הבדיקות תקינות
מחכה לתשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאגת מאוד - תגובה
ד``ר אייל פרץ21/05/2013שלום רב,
ממליץ לפנות לבדיקת רופא עור כדי לאפיין את סוג ההתקרחות
1. נשירת שיער אקטיבית ?
2. התקרחות תורשתית ? (דלילות שיער, מפרצים)
בברכה,
דר פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער נתלשמיכל19/05/2013
שלום רב,
הייתי רוצה לברר בבקשה האם שיער שנתלש בחלק הקדמי של הראש ובצדדיו, ככל הנראה, כתוצאה מפעולת המשיכה של הפן עשוי לצמוח בחזרה.
מדובר על שיערות שנתלשו שלא מן השורש ויצרו קצוות מבצבצים שלא מסתדרים עם אף תסרוקת.
יתר על כן,האם אומגה 3 עשוי לסייע לחיזוק השיער?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער נתלש - תגובה
השיער בהחלט אמור לצמוח.
בברכה,
דר פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיערשיר16/05/2013
מור שלום,
אני בת 28 , סובלת בחצי שנה האחרונה מדילול השיער וכבר אין לו נפח. כל הבדיקות דם שלי תקינות חוץ מבדיקת אבץ שהרופא שלי מסרב לתת לי, הוא טוען שאני לא צריכה.
הביטחון העצמי שלי ירד לאפס ואני חייבת לעשות משהו בנידון... אני לא משתמשת בתוספי תזונה כי אני לא מצליחה לבלוע כדורים גדולים. יש לציין שלאמא שלי יש גם שיער דליל יחסית לאכלוסיה בארץ... אולי מדובר בבעיה תורשתית.
האם אפשר לפתור את הבעיה גם אם היא תורשתית?
אשמח אם תוכלי למצוא לי פתרון
תודה (-:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני ממש מבינה אותך!
יעל20/05/2013גם אצלי כל הבדיקות יצאו תקינות (אם כי לא ברור לי מדוע הרופא שלך לא מעוניין לתת לך בדיקת אבץ..אני חושבת שכדאי שתתעקשי איתו זאת זכותך!) ועדיין הייתה לי נשירה נוראית!! הרופא שלי תמיד טען שזה גנטי אבל לא הייתי מוכנה לקבל את זה. החלטתי לפנות לרפואה משלימה, או ליתר דיוק לנטורופתית שנתנה לי תפריט ושינתה לי את התזונה לחלוטין, בנוסף התחלתי לקחת סיליצאה ג'ל של הובנר, זה תוסף תזונה שמגיע בצורת ג'ל כי גם אני לא ממש מסתדרת עם כדורים גדולים ומחזק את השיער, תוך חודש בערך הנשירה הפסיקה כמעט לחלוטין ועכשיו אני מרגישה שהשיער מתחיל להתמלא ולקבל צורה, ללא ספק הוא נראה הרבה יותר בריא. לכן אני ממליצה לך לבדוק אלטרנטיבות נוספות שיכולות להתאים לך. בהצלחה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינון בטאקורטן תמיסה=>09/05/2013
שלום,
לאחרונה התחילה לי אדמומיות קלה בקרקפת שלוותה בנשירת שיער חמורה.
האדמומיות לא מופיע כל הזמן אלא בדרך כלל לאחר החפיפה ומלווה בקשקשת ובחתיכות שמתקלפות לי מהעור בצורה ממש משמעותית. כלומר ממש חתיכות גדולות שמתקלפות מהקרקפת. אבקש כל העניין הזה התחיל לאחר ששמתי בשיער מסכת שיער טבעית שקראתי עליה באינטרנט שהיה בה ריכוזים גבוהים של לימון.
התייעצתי עם רופאת המשפחה והיא נתנה לי תמיסת בטאקורטן ואמרה לי לטפטף כמה טיפות ולעסות לקרקפת.
השאלה שלי למה הכוונה בכמה טיפות?! 5? 10? 20?! מה המינון המקובל בדרך כלל ומה המינון שאולי אסור לעבור עליו?
האם בטאקורטן יכול גם לעצור את הנשירה או להצמיח מחדש את השיער שנשר?
תודה על עזרתך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינון בטאקורטן תמיסה - תגובה
יתכן שאת מתארת תופעה שנקראת סבוריאה (אודם וקשקשת בקרקפת) או דלקת ממגע בעקבות השימוש במסכה. ממליץ לפנות לרופא עור.
תמיסת בטאקורטן מורחים כך שתכסה את האזור המטופל. מספר טיפות בהתאם לגודל השטח המעורב.
בברכה,
דר פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך משתמשים
אולגה08/08/2016דר רציתי לשאול בבקשה איך משמשים? מורחים על שיער חפוף/ רטוב/ יבש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרמוואט לקרקפת עקב נשירה
פזית14/08/2016שלום רב! קבלתי דרמוואט טיפות לקרקפת עקב נשירה. האם יכול להיות שעליתי במשקל שלושה קילו בשלושה שבועות של טיפול ? אצין שהתזונה שלי מאד מוקפדת ולא השתנתה. הטיפול שקבלתי הוא 10 טיפות לקרקפת בוקר וערב ,תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש פתרונות?חיים07/05/2013
צהריים טובים אני בן 19, ואני מקרי בצורה רצינית בכל החלק העליון של הראש שלי, כולל נסיגה ונשירת שיער שחשבתי בחודשים האחרונים שנעצרה אך השבוע היה לי הרושם ששוב השיער נושר..
יש מה לעשות?! (שלא כולל תרופות שפוגעת מינית) בין לעצור את ההדרדות לשפר את המצב.. משהו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש פתרונות? - תגובה
ד``ר אייל פרץ09/05/2013חיים שלום,
על פניו אתה מתאר התקרחות תורשתית יחד עם זאת אני ממליץ לפנות לרופא עור לאבחון מדויק. אם אכן מדובר בהתקרחות תורשתית אתה יכול לשקול טיפול בתמיסת מינוקסי.
בברכה,
דר פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובת המשך
חיים09/05/2013זו אכן התקרחות תורשתית. רופא העור אמר לי שהוא לא ממליץ על תרופה כי התרופות היעילות פוגעות מינית והוא לא תומך בכך.
רציתי חוו''ד נוספת, ולדעת האם יש טעם ברפואה אלטרנטיבית
ועוד דבר, מינוקסיל היא לא התרופה שמחייבת אותך לשימוש קבוע, שאחרת כל השיער נושר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר תשובה בבקשה? תודה
חיים21/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובת המשך - תגובה
ד``ר אייל פרץ01/07/2013חיים שלום,
מינוקסי לא פוגעת בתפקוד המיני. הפסקת הטיפול לא גורמת לנשירה.
פרופסיה יכולה לפגוע בתפקוד במיני באחוזים בודדים.
בברכה,
דר פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער-שאלה למוראא06/05/2013
מור שלום, אני בן 28..אני כבר קרוב ל 9 שנים נוטל פרופסיה ומשתמש ברוגיין לשיער..הנשירה דיי נעצרה אבל השיער לא חזר למה שהיה פעם הוא עדיין קצת דליל...רציתי לדעת אם את מטפלת גם בגברים או רק נשים??
האם הרפואה הטבעית יכולה לעזור במקרה של קרחת תורשתית שאיתה אני נלחם בעזרת הפרופסיה..האם יש הצלחות במקרים כאלו עם הרפואה הטבעית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער-שאלה למור - תגובה
מור אפריאט23/05/2013שלום אבי
ישנם צמחים שהם תחליך טיבעי לפרופסיה ודי יעילים ומוכיחים תוצאות .
יום טוב מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרחות, שיער דליל ונשירה איומהגכנ27/04/2013
שלום כולם
אני בת 26, בדיקות דם מצוינות-וגם ירדתי במשקל הרבה והייתי בטוחה שזה יטפל בבעיית נשירת השיער אבל בפועל אני כבר מסתובבת עם קווצות שיער מעטות, יש חלקים שאני עושה "הלוואה וחסכון" של שיער שלא יראו את איזורי ההתקרחות ובאופן כללי זה באמת נורא...שיער דליל ,שביר, קצוות מפוצים ונראה מאוד עייף וללא ברק. מה אפשר לעשות? מה יכול לגרום לזה? איך מטפלים? איך מחזירים את השיער לחיות וברק ולצמוח בריא שוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרחות, שיער דליל ונשירה איומה - תגובה
מור אפריאט29/04/2013שלום לך
דיאטות לא נכונות לא בדיוק עוזרות לנשירת שיער ...עדיף לעשות דיאטה מבוקרת שיש בה את כל הויטמינים והמינרלים שהגוף והשיער צריכים.
אפשר לעזור לחיזוק השיער דרך רפואה סינית צמחי מרפא ודיקור .
יום טוב מור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי הורמוניםסער20/04/2013
שלום,
שמי סער ואני בן 23.
אני לא יודע אם אני בפורום הנכון, אבל בכל-זאת אנסה את מזלי...
בילדותי היה לי שיער חלק גולש, ועם השנים (וההורמונים) הוא הפך להיות גלי.
השאלה שלי היא עד איזה גיל התופעה הזאת נמשכת? האם השיער שלי יכול לחזור להיות חלק כמו פעם? או להיות מתולתל יותר מהיום? או שהוא, בוודאות, ישאר ככה?
תודה מראש,
וסליחה אם זה לא המקום הנכון לשאלה זו,
סער.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום. עדיין לא קיבלתי תגובה
סער30/04/2013אשמח לקבל תגובה או הפנייה לפורום מתאים.
בתודה,
סער* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירה והתקרחותtי610/04/2013
יש לי בעיה חמורה של נשירת שיער והתקרחויות בעיקר בקדמת הראש אבל לא רק...נותר שיער דליל מאוד ודק וגם הוא בקושי כבר מכסה-כל הזעה הכי קטנה או משב רוח חושפים את הבושה של הקרחות...
השיער שישנו נראה חולה, חסר ברק ושביר...
הצילו!! מה אפשר לעשות?
חיפשתי אופציות אסתטיות בדמות השתלה וכדומה, אבל פוחדת שיזיק עוד יותר לשיער שנותר. האם יש דרך להחזיר את צמיחת השיער? לטפל ולשפר את המצב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירה והתקרחות - תגובה
מור אפריאט14/04/2013ישנם שיטות טבעיות עי צמחים ודיקור לעודד את צמיחת השיער ,
יום טוב מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לפירוט...
sp14/04/2013שלום לך
תודה על התגובה. אשמח לשמוע איפה אפשר לקבל מידע או לבצע את שיטות הטיפול הללו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער דלילרוני10/04/2013
שלום
אני בת 27 , סבלתי מדיכאון וחרדה לפני שנתיים .
במשך כמה שנים...כיום אני נמצאת עדין תחת לחץ גדול .
ועקב כך השיער שלי מאד גליל עד כדי קרחות ..
זה מאד מוריד לי את הביטחון , הלכתי לכמה רופאי עור , עשיתי בדיקות דם , הכל תקין .
כולם אמרו שזה בעקבות הלחץ...
רופאה אחת המליצה על מינוקסי ...אני חוששת להתחיל עם התרופה והספריי מהסיבה שלא אוכל להפסיק כי שמעתי שבמידה ומפסיקים חוזרים למצב הקודם או אפילו למצב גרוע יותר ....שתיתי כדורי אבץ וחפפתי עם סירפד רוזמרין במשך שנה...ללא שיפור...אשמח לעזרה..תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער דליל - תגובה
מור אפריאט14/04/2013היי דנה
ממליצה לך בחום לפנות לתחום הרפואה הטיבעית ,
ישנם צמחים שמחזקים את השיער ומעודדים את צמיחתו .ועוזרים לעבות אותו .
יום טוב מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובתך
דנה15/04/2013מה דעתך על HAIR ZEN 100ML האם את מכירה את המוצר?
והאם יש לך צמחי מרפא או מוצר מסויים להמליץ לי עליו?
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמור האם יש מייל ...?
גכנ27/04/2013שאפשר ליצור עמך קשר...תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמור האם יש מייל ...? - תגובה
מור אפריאט29/04/2013את יכולה להיכנס לאתר שלי ולשלוח לי הודעה דרך הצור קשר .
מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השיער נקרערוית07/04/2013
שלום,
אני בחורה בת 32 והשיער שלי דק מאוד,הוא נקרע בצורה כזו שהוא נחתך על המצח
ממה זה נובע,אילו בדיקות עליי לעשות?
מחכה לתשובה מהירה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השיער נקרע - תגובה
ד``ר אייל פרץ10/04/2013מיכל שלום,
שיער שביר לרוב נגרם מטיפוח אגרסיבי, הבהרות, החלקות, פנים תכופים וכד'.
ממליץ לפנות לבדיקת רופא עור
בברכה,
דר פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובה
רוית17/04/2013כל מה שציינת לא מדבר אליי,כי אני לא עושה את זה,
אני לא נוגעת בשיער שלי חוץ מזה שאני מסרקת אחרי חפיפה כשהשיער מתייבש
וחוץ ממה שציינת,יכול להיות שמשהו חסר לי בגוף?
ואם כן מה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער מסיבית לאחר ניתוח שרוולרינה ש04/04/2013
נשירת השיער החלה חודש וחצי אחרי ניתוח שרוול כעט אני 3 חודשים לאחר.
רציתי לדעת כמה זמן נמשכת נשירה זאת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער מסיבית לאחר ניתוח שרוול - תגובה
ד``ר אייל פרץ10/04/2013רינה שלום,
הנשירה יכולה להמשך כ-6 חודשים.
בברכה,
דר פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)