מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאיבת שומןדיאנה12/05/2012
עברתי שאיבת שומן מאיזור הבטן לפני כשלושה חודשים. לטעמי היא אינה מוצלחת מאחר וגם המנתח לא הסיר לי שומן מצידי הגוף, אינני שמנה אך הייתי עם בטן שלא נעלמה גם בספורט.
העור באיזור הבטן שם בוצעה השאיבה מקומט מאוד כמו של אישה מאוד מבוגרת.או כמו אדם ששהה הרבה זמן במים...בשום מקום אחר בגוף אין לי עור שכזה...ויש לי גם "גלים במקומות אחרים בבטן" בחלק התחתון של הגוף (היכן שעצם הערווה) העור נפל לחלוטין ואני מרגישה כאילו התרכז שם שומן כאילו נוזלי כזה...למרות ששם לא היה לי כלל שומן מיותר ולא הייתי אמורה לבצע שאיבה מה אני יכולה לעשות כדי להחזיר לעור קצת גמישות ולהפחית את כל הקימטוטים הנוראים הללו? ואיך אני נפטרת מהשומן הנוזלי שהתרכז לי באיזור הערווה?
מודה לך על תגובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת שומן - תגובה
ד``ר בני מייליק12/05/2012שלום דיאנה
ראשית, כדאי לחכות עוד כחודשיים שלושה. התוצאות של ניתוחי שאיבת שומן סופיות רק כעבור כחצי שנה מהניתוח.
אינני יודע את גילך, מצבך הגופני והרפואי ואת איכות העור והרקמה באיזורי הגוף שבהם בוצעה אצלך שאיבת השומן. גורמים אלו ורבים אחרים אחראיים על תוצאות ניתוח שאיבת השומן וייתכן שהניתוח שאת צריכה לקבל הוא מתיחת בטן ולא שאיבת שומן.
אנא פני לכירורג פלסטי המתמחה בניתוחי עיצוב הגוף בכדי לקבל ייעוץ בנוגע למצבך.
החלמה מהירה
ד"ר בני מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)