שבועיים לאחר שאיבת שומן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבועיים לאחר שאיבת שומן
    שני
    02/09/2012

שלום,
    עברתי לפני שבועיים שאיבת שומן מהבטן ומהזרועות. אני בת 25 גובהי 1.63 ומשקלי 63. (לפני השאיבה).
    שמתי לב שהבטן נשארה בדיוק אותו דבר כמו שהיתה לפני השאיבה וכשאני יושבת יש לי שני שיפולים גדולים כאילו לא שאבו כמעט כלום. אני יודעת שזה עוד ממש מוקדם אבל עברתי כבר שאיבה מאזור המותניים וזכור לי שהיה הבדל מהרגע הראשון וכאן אין שום שינוי. פשוט קשה לי להאמין שבתוך חודש הנפיחות תופחת באופן כזה שזה ישנה משהו,אולי יהיה שינוי אבל מינורי..

רציתי לדעת אם אכן זה הגיוני שאחרי שבועיים זה ייראה אותו דבר ואם מדובר בנפיחות גדולה - האם באמת יכול להיות שהיא תופחת עד כדי כך שיהיה שינוי דרסטי? יכול להיות שהשומן בבטן עיקש יותר ממקומות אחרים והתוצאות יותר מאכזבות?בבקשה חייבת תשובות. תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבועיים לאחר שאיבת שומן

הוספת תגובה

• שבועיים לאחר שאיבת שומן - תגובה

ד``ר בני מייליק
    03/09/2012

שלום
    שבועיים לאחר הניתוח את אמורה להיות נפוחה ובצקתית באזורי שאיבת השומן כתגובה לניתוח.
    אנא פני לבדיקה ולהדרכה אצל הרופא המנתח שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו