מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאיבת שומן חוזרת מהזרועותמיטל12/05/2013
היי, אני בת 26 ומשקלי תקין אבל תמיד היתה לי הצטברות של שומן בזרועות לכן החלטתי לעשות לפני חצי שנה שאיבת שומן ואכן עשיתי. התוצאות היו טובות אבל אני עדיין רוצה זרועות רזות יותר ובשביל להגיע לזרועות כמו שאני רוצה אני אצטרך להשיל הרבה ממשקל גופי ואני לא מעוניינת בזה.
רציתי לדעת האם שאיבה חוזרת תהיה אפקטיבית..חשוב לי לציין שהשאיבה יצאה טוב ויש הבדל גדול אבל עדיין לא מספיק בשבילי.
דבר נוסף, המנתח שאב רק מאחורי הזרועות ולא מקדימה ולכן אני לא רואה שינוי כשאני מסתכלת במראה אלא רק מהפרופיל. האם ככה מתבצעות כל שאיבות השומן מהזרועות? רק בחלק האחורי? ודבר אחרון, השומן שעל המרפק נשאר. האם ניתן לשאוב אותו משם?
חשוב לי לציין שהעור שלי במצב ממש טוב.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת שומן חוזרת מהזרועות - תגובה
ד``ר בני מייליק13/05/2013שלום מיטל
במצבים מסויימים ניתן לחזור על שאיבת שומן מאותו איזור בכדי לקבל שיפור אסטטי נוסף.
יש לקחת בחשבון שבמצב כזה, שבו הרקמה כבר מנותחת ומצולקת קיים סיכון שיווצרו שקעים וחוסר אחידות של הרקמה והתוצאה האסטטית לא תהיה מיטבית.
ניתן לבצע עיצוב של כל חלקי הזרוע באמצעות שאיבת שומן מתונה וזהירה, בתנאי שאכן יש עודפי שומן ואין חשש לפגיעה במבנים אנטומיים חשובים כדוגמת כלי דם, עצבים, דרכי לימפה וכדומה.
מנתח פלסטי מנוסה יידע לענות בצורה מדוייקת על שאלותייך לאחר בדיקה יסודית.
בהצלחה
ד"ר בני מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשריות מה כדאי לעשות
אורית29/08/2013היי אני אחריי ניתוח קיצור קיבה אחריי כמה זמן מותר לעשות 1.הרמת חזה 2 יש עודף בטני תחתונה ומדלדל בזרעות מה כדאי לעשות. מה מומלץ מה הבדל בין מיצוק עור לבין שאיבת שומן ולבין הסרת עור אשמח לדעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשריות מה כדאי לעשות - תגובה
ד``ר בני מייליק01/09/2013שלום
בדרך כלל אנו ממתינים כשנה לאחר הניתוח הבריאטרי (הניתוח שביצעת בקיבה לצורך ירידת המשקל). בנוסף, כדאי להמתין כחצי שנה לאחר הגעה למשקל הסופי הנמוך.
עודפי העור שאת מתארת: בבטן ובזרועות, אופיניים למצב של ירידת משקל משמעותית.
לשני איזורי גוף אלו יש טיפולים וניתוחים שניתן לבצע, בתלות במצב העור, כמות העודף שנותר, משקל גופך ומצבך הרפואי הכללי.
אנא פני לבדיקה אצל כירורג פלסטי המתמחה בטיפול במצבים אלו בכדי לקבל יעוץ המתאים למצבך. כירורג כזה יוכל להציג בפנייך את האפשרויות הטיפוליות השונות ותוצאות של ניתוחים במצבים הדומים לך ואף להפגיש אותך עם מטופלים שבהם טיפל כדוגמתך.
בהצלחה
ד"ר בני מייליק
מנהל השרות לכירורגיה פלסטית בירידת משקל בבי"ח איכילוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)