מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאיבת שומן לפני היריוןאביטל23/06/2013
שלום, בעוד חצי שנה אני מתחתנת...
ובעוד שנה מעכשיו אני ובן-זוגי, מדברים על לתכנן "להתרחב"..
הייתי בייעוץ לשאיבת שומן מקומית בירכיים החיצוניות ובאגן מעט. (מבנה גופי רחב)
האם יש צורך להימנע משאיבת שומן לפני הריון? האם עדיף לחכות לאחר לידות?
כי אני יודעת שככל שהעור יותר צעיר ואלסטי- התוצאות טובות יותר. ז"א שלאחר הלידות העור יהיה מבוגר יותר, אזי התוצאות פחות טובות.
אני ממש מסותכלת. :/
אודה להמלצה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת שומן לפני היריון - תגובה
ד``ר בני מייליק23/06/2013שלום אביטל
הריונות אכן משפיעים על גופן של חלק מהנשים ויתכן שתוצאות שאיבת השומן לא יישמרו במלואן. האם בשל כך את צריכה לסבול למשך שנים רבות עד שתסיימי את פרק הרחבת המשפחה והילודה בחייך? אינני חושב כך.
אם עודפי השומן שאת מתארת אכן מטרידים אותך כל כך, בלוח הזמנים שתארת, אפשר לשקול ביצוע שאיבת שומן עוד לפני החתונה וההריון הצפוי (ושיהיו בהצלחה רבה).
כך תוכלי לתקן העיוותים המפריעים לך ולהחלים לגמרי לפני האירועים המשמחים העומדים בפתח.
בהצלחה
ד"ר בני מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאיבת שומן לפני הריון
אביטל23/06/2013תודה רבה על ההמלצה דוקטור.
שאלתי היא:
האם יש הערכה פחות או יותר, במקרה של עליה במשקל באופן רגיל או בעקבות הריון...
מאיזה טווח של עליית משקל, אז שאיבת השומן מתעוותת?
לדוגמא: אישה שעלתה 10 קילו וירדה אותם, תישאר כרגיל?
או שמא 15 קילו?
הבנתי שאם הגוף מעלה מעל 15 קילו ואז יורדים - צורת שאיבת השומן מתעוותת.
מה הוא הנכון? מה הערכת הרופאים בנושא עלייה במשקל?
אודה להכוונה,
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאיבת שומן לפני הריון - תגובה
ד``ר בני מייליק24/06/2013אין הערכה כזו.
בתנודות משקל כפי שציינת: 10 עד 15 ק"ג, לרוב לא יהיה שינוי אסטטי.
ככל שתנודות המשקל גדולות יותר, כך יש יותר סיכוי לשינויים אסטטיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)