מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיואשתנועה10/11/2013
שלום רציתי לדעת אם זה אפשרי שאני יעבור את הניתוח ושישאבו לי בערך משהו כמו 15-20 קילו? אני שוקלת 60 ואני מיואשת מכל הדיאטות ירדתי פעם ל54 ואז עליתי שוב וירדתי שוב ושוב עליתי וקשה לי נמאס לי הגעתי למצב שאני מדוכדכת וממורמרת ונורא רע לי גם שירדתי אף פעם לא הגעתי למשקל שאני רוצה אני יכולה לעבור את הניתוח או שזה סיכון?? אני אשלם כפול אם צריך אני אעשה הכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ואגב אם זה חשוב אני בת 20
נועה10/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיואשת - תגובה
ד``ר בני מייליק11/11/2013שלום נועה.
שאיבת שומן איננה אמצעי לירידת משקל אלא משמשת לעיצוב ותיקון אסטטי, כשמדובר על איזורי גוף ספציפיים בהם רקמת השומן מעוותת את המראה האסטטי ההרמוני והרצוי, במטופלים שמשקל גופם תקין.
עליך להבין שניתוח שאיבת שומן הוא ניתוח לכל דבר ויש לו גם סיכונים וסיבוכים ובמיוחד כאשר למטופלים יש גורמי סיכון כדוגמת עישון.
אני ממליץ על שמירה על משקל גוף תקין ככל האפשר, רצוי באמצעות דיאטה הגיונית ומאוזנת, אורח חיים בריא ופעילות גופנית ופנייה למנתח הפלסטי רק לצורך תיקון עיוותים מקומיים כפי שפירטתי למעלה.
בהצלחה
ד"ר בני מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא אפשרי לשאוב לי שומן
נועה11/11/2013לא אפשרי לשאוב לי שומן מהבטן ומהירכיים קצת? אין דבר כזה? ואני לא מעשנת אני מוכנה לעבור את זה . אין אפשרות לבטן שטוחה? רגליים רזות יותר? זה לא יכול לעזור לי? נמאס לי מדיאטות נכנסתי למשבר עמוק בבקשה ד״ר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא אפשרי לשאוב לי שומן - תגובה
ד``ר בני מייליק12/11/2013אנא פני לכירורג פלסטי לקבלת יעוץ מכוון למצבך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)