מיואשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשת
    נועה
    10/11/2013

שלום רציתי לדעת אם זה אפשרי שאני יעבור את הניתוח ושישאבו לי בערך משהו כמו 15-20 קילו? אני שוקלת 60 ואני מיואשת מכל הדיאטות ירדתי פעם ל54 ואז עליתי שוב וירדתי שוב ושוב עליתי וקשה לי נמאס לי הגעתי למצב שאני מדוכדכת וממורמרת ונורא רע לי גם שירדתי אף פעם לא הגעתי למשקל שאני רוצה אני יכולה לעבור את הניתוח או שזה סיכון?? אני אשלם כפול אם צריך אני אעשה הכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת

הוספת תגובה

• ואגב אם זה חשוב אני בת 20

נועה
    10/11/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיואשת - תגובה

ד``ר בני מייליק
    11/11/2013

שלום נועה.
    שאיבת שומן איננה אמצעי לירידת משקל אלא משמשת לעיצוב ותיקון אסטטי, כשמדובר על איזורי גוף ספציפיים בהם רקמת השומן מעוותת את המראה האסטטי ההרמוני והרצוי, במטופלים שמשקל גופם תקין.
    עליך להבין שניתוח שאיבת שומן הוא ניתוח לכל דבר ויש לו גם סיכונים וסיבוכים ובמיוחד כאשר למטופלים יש גורמי סיכון כדוגמת עישון.
    אני ממליץ על שמירה על משקל גוף תקין ככל האפשר, רצוי באמצעות דיאטה הגיונית ומאוזנת, אורח חיים בריא ופעילות גופנית ופנייה למנתח הפלסטי רק לצורך תיקון עיוותים מקומיים כפי שפירטתי למעלה.
    בהצלחה
    ד"ר בני מייליק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא אפשרי לשאוב לי שומן

נועה
    11/11/2013

לא אפשרי לשאוב לי שומן מהבטן ומהירכיים קצת? אין דבר כזה? ואני לא מעשנת אני מוכנה לעבור את זה . אין אפשרות לבטן שטוחה? רגליים רזות יותר? זה לא יכול לעזור לי? נמאס לי מדיאטות נכנסתי למשבר עמוק בבקשה ד״ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא אפשרי לשאוב לי שומן - תגובה

ד``ר בני מייליק
    12/11/2013

אנא פני לכירורג פלסטי לקבלת יעוץ מכוון למצבך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו