body-tite

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• body-tite
    טטיאנה
    14/11/2013

שלום.אני מאוד רוצה לעשות body tite בבטן ומתניים.היום קראתי באינטרנט שאחרי הפרוצדורה שומן חוזר בסוג ויסצראלי.שזה יותר מסוכן לבריאות מאשר שומן תת עורי שהיה לפני .האים זה נכון?תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    body-tite

הוספת תגובה

• body-tite - תגובה

ד``ר בני מייליק
    15/11/2013

שלום טטיאנה
    לרוב, לאחר שאיבת שומן, התוצאה האסטטית נשמרת בתנאי שאת שומרת על משקל גופך.
    אם תעלי במשקל באופן משמעותי, גופך ישמין גם באיזורים שטופלו בשאיבה אך ישמין הרבה יותר באיזורים שלא עברו שאיבת שומן כמו לדוגמה בתוך חלל הבטן- שומן ויסצרלי, עכוזים, ירכיים וכדומה.
    ד"ר בני מייליק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• .body titeהמשך השאלה

טטיאנה
    15/11/2013

אני גובה 168. משקל71. אחרי 2 לידות נשארה לי בטן בולטת.אפילו שאני מרזה עד 68kg הבטן נשארת ורפויה קצת.האם טיפול bodi titeייעזור לי להפטר מבטן.או כדאי לעשות המון כושר?מה עדיף?תודה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• .body titeהמשך השאלה - תגובה

ד``ר בני מייליק
    15/11/2013

לפי הנתונים שהעברת, הבטן שלך נותרת רפויה למרות שאת במשקל גוף תקין.
    קרוב לוודאי שמדובר ברפיון עור הבטן ושרירי דופן הבטן שהם תוצאה של הריונות.
    רוב הסיכויים שפעולה של שאיבת שומן לא תועיל לך (עם או בלי בודי טייט).
    הייתי ממליץ לך לשמור על משקל גופך התקין ולשמור על בריאותך ושרירי הבטן באמצעות כושר גופני ולשקול מתיחת בטן אם אין לך תוכניות ללידה נוספת בעתיד הקרוב.
    בהצלחה
    ד"ר בני מייליק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו