ריכוז שומן מעל למרפק.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריכוז שומן מעל למרפק.
    שני
    02/02/2014

שלום,
    אני בת 26 ועברתי לפני שנה וחצי שאיבת שומן מהזרועות. התוצאות היו יחסית מוצלחות אבל דבר אחד שמאוד מפריע לי זה ריכוז של שומן שנשאר מעל למרפק. כשהזרוע נמצאת במצב ישר זה מאוד בולט לעין ואני ממש מתוסכלת מזה.קרוב לוודאי שתגידו לי לפנות למי שעשה לי את הניתוח אבל אני לא רוצה לפנות אליו מסיבות מסויימות שאני לא רוצה לפרט.
    צרפתי תמונה למרות שבמציאות זה בולט הרבה יותר לעין ממה שרואים בתמונה.

בשורה התחתונה רציתי לדעת אם יש משהו שאפשר לעשות עם זה..אני ממש מתביישת ללכת עם חולצות קצרות ועוד מעט מגיע הקיץ ואני ממש בדכאון מזה. אני בחורה צעירה שנראית טוב וזה מוריד לי את הבטחון ברמות אחרות. מעבר לעובדה שזה נראה ממש רע זה מקנה לזרוע מראה של אישה מבוגרת.

אני מוכנה לקחת את הסיכון שהתוצאות לא יהיו מושלמות אבל אם ניתן לשפר את המצב ולו במעט - אני מוכנה להכל.
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריכוז שומן מעל למרפק.

הוספת תגובה

• ריכוז שומן מעל למרפק. - תגובה

ד``ר בני מייליק
    02/02/2014

שלום אורטל
    כפי שצפית, כמובן שראשית אני ממליץ לפנות ולהביע את חוסר שביעות הרצון בפני הכירורג הפלסטי שאצלו נותחת. אני מאמין שהוא יידע מה להציע לך בכדי לשפר את התוצאה.
    אני אוכל להמליץ על דרכים לשיפור רק לאחר בדיקה יסודית של מצבך, מרקם רקמת עורך והרקמה התת עורית וכדומה.
    ד"ר בני מייליק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו