מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ריכוז שומן מעל למרפק.שני02/02/2014
שלום,
אני בת 26 ועברתי לפני שנה וחצי שאיבת שומן מהזרועות. התוצאות היו יחסית מוצלחות אבל דבר אחד שמאוד מפריע לי זה ריכוז של שומן שנשאר מעל למרפק. כשהזרוע נמצאת במצב ישר זה מאוד בולט לעין ואני ממש מתוסכלת מזה.קרוב לוודאי שתגידו לי לפנות למי שעשה לי את הניתוח אבל אני לא רוצה לפנות אליו מסיבות מסויימות שאני לא רוצה לפרט.
צרפתי תמונה למרות שבמציאות זה בולט הרבה יותר לעין ממה שרואים בתמונה.
בשורה התחתונה רציתי לדעת אם יש משהו שאפשר לעשות עם זה..אני ממש מתביישת ללכת עם חולצות קצרות ועוד מעט מגיע הקיץ ואני ממש בדכאון מזה. אני בחורה צעירה שנראית טוב וזה מוריד לי את הבטחון ברמות אחרות. מעבר לעובדה שזה נראה ממש רע זה מקנה לזרוע מראה של אישה מבוגרת.
אני מוכנה לקחת את הסיכון שהתוצאות לא יהיו מושלמות אבל אם ניתן לשפר את המצב ולו במעט - אני מוכנה להכל.
תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריכוז שומן מעל למרפק. - תגובה
ד``ר בני מייליק02/02/2014שלום אורטל
כפי שצפית, כמובן שראשית אני ממליץ לפנות ולהביע את חוסר שביעות הרצון בפני הכירורג הפלסטי שאצלו נותחת. אני מאמין שהוא יידע מה להציע לך בכדי לשפר את התוצאה.
אני אוכל להמליץ על דרכים לשיפור רק לאחר בדיקה יסודית של מצבך, מרקם רקמת עורך והרקמה התת עורית וכדומה.
ד"ר בני מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)