מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לדר מייליק שלום רברותי17/02/2014
שלום דר מייליק, לפני שבוע עברתי שאיבת שומן במותניים והירכיים החיצוניות. והשומן הוזרק לי בישבן ,בעצם כל התהליך של השאיבה הייתה בשביל ישבן עגול ומורם ,שמתי לב שבצד אחד בישבן ניהיה לי גולה שמורגש במימוש ומתחתיו שקע אני חוששת שזה נמק שומני השאלה שלי עם אכן זה נמק אך מטפלים בזה השומן שהוזרק לי מעט מאוד 250 סיסי בכל צד
ועוד שאלה השומן נשאב לי עם מכונה של לייזר אלמה לאסרס כדי שהאיכות של השומן המוזרק לא יספג כמו בשאיבת שומן רגילה ,השאלה שלי מה יעילות של המכשיר מבחינת עמידות של השומן ואשמח שתענה לי העם ניתן לפתוח את השומן שיצטבר (הגוש או הנמק שומני ) בעזרת מסאז׳ או או כדורים מסויים. תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע לאחר שאיבה והזרקת שומן
ד``ר בני מייליק19/02/2014שלום רותי
היחיד שיכול וצריך לענות על שאלותייך הוא הכירורג הפלסטי שניתח אותך. הוא יודע בדיוק באיזו שיטה בוצעה שאיבת השומן ומה התוצאות או הסיבוכים האפשריים של השאיבה ושל הזרקת השומן.
בכל מקרה, בין אם מדובר בסיבוך כדוגמת המטומה או בהצטברות בצקת או בגוש שומני, יש צורך לחכות שבועות רבים ועד מספר חודשים עד שניתן יהיה להעריך את התוצאה.
החלמה מהירה
ד"ר מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)