מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאחר שאיבת שומן באולטרהסאונד "וויזרחמי02/03/2014
שלום רב,
ליפני כחודשיים עברתי שאיבת שומן בירכיים חיצוניות במכשיר הנ"ל ,הנני בת 63 רזה עם עור טוב.
אני לא רואה שום שפור במראה ,למרות ששאבו מימני 2.75 ליטר,הייתי מידה 2 במכנסיים ונישארתי באותה מידה,
השאיבה נעשתה על יד רופא מהאגוד והוא די ידוע,בבקורת האחרונה הוא צילם אותי וראינו שאין כל הבדל ממשי,הוא אמר בואי נחכה עוד חודשיים.
שאלתי,מנסיונך האם בחודשיים אלו יתכן שפור משמעותי? ואם אני צריכה לעבור את כל ההליך מחדש,לאחר כמה זמן ניתן יהיה לעשותו.
כרגע אני מאוכזבת עד עמקי נישמתי לאחר כל הסבל והכאב שעברתי,רק לחשוב שאצטרך לעבור אותו שוב.
אודה לך על מענה
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר שאיבת שומן באולטרהסאונד "וויזר - תגובה
ד``ר בני מייליק03/03/2014שלום לך
בעקבות ניתוח לשאיבת שומן נהוג להמתין כארבעה עד שישה חודשים עד להתייצבות התוצאה הסופית ורק אז להעריך אותה.
יכול להיות שבחודשים הקרובים עוד יהיה שיפור מסויים במצבך ותוצאות שאיבת השומן יהיו יותר ברורות (כמובן, בהנחה שמשקל גופך יציב בתקופה זו והוא לא עלה מאז הניתוח).
ממליץ להמתין בסבלנות ולהעריך התוצאות בעוד כמה חודשים.
בהצלחה
ד"ר בני מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)