שאיבת שומן והרמת יריכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאיבת שומן והרמת יריכיים
    שולה
    17/02/2015

שלום
    אני בת 30 והורדתי סהכ 54 קילו ממשקלי לאחר ניתוח טבעת.. היום אין לי את הטבעת יותר ואני שומרת על תזונה נכונה וספורט. יש לי עור עודף ביריכיים ושומן עיקש ביותר באזור שלא משנה מה אני עושה נשאר שם... המשקל שלי יציב עם עליה של קילו וירידה שלו כל הזמן.
    אני מיועדת לעשות ניתוח הרמת יריכיים ושאיבת שומן. את המנתח שלי שאלתי אם לאחר הניתוח משמינים האם זה קורה באזורים אחרים בגוף או באזור שבו יש לי נטייה להשמנה.. היריכיים. הוא טען שהשומן יחזור לאיפה שהנטייה להשמנה קיימת. אך באמת קראתי באינטרנט שזה אינו כך ושהשומן חוזר למקומות שונים בגוף. אני מאד פוחדת ולא יודעת מה נכון. תוכל לעזור לי בבקשה כדי שלא אעשה טעות איומה...
    אני לא רוצה פתאום להתחיל להשמין בגב או בכל מיני מקומות שהם לא הבעייתים אצלי ושישתנה לי לרעה מבנה הגוף... אני מעוניינת לעשות את הניתוח ולשלם הרבה כסף בשביל לשפר ולעצב את גופי לא לגרום לו יותר כיעור
    אשמח לתשובה כנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאיבת שומן והרמת יריכיים

הוספת תגובה

תמונה

• שאיבת שומן והרמת יריכיים - תגובה

ד``ר בני מייליק
    18/02/2015

שלום שולה
    התוצאה האסטטית לאחר ניתוחים לעיצוב הגוף כדוגמת מתיחת ירכיים או כל ניתוח שבו מסירים עודפי עור ורקמה (מתיחת בטן, שאיבת שומן וכדומה) נכונה למבנה ומשקל הגוף בתקופת הניתוח ובכדי לשמר אותה למשך השנים הבאות יש לשמור על משקל גוף יציב.
    אם תהייה עלייה משמעותית במשקל לאחר הניתוח, (מעבר לקילו או שניים של תנודות משקל רגילות), את תשמיני גם באיזורים המנותחים אך משמעותית יותר באיזורי גוף אחרים שלא נותחו והתוצאה האסטטית שהושגה בעמל רב באמצעות ירידת המשקל והניתוח לעיצוב ומתיחת העור הרפוי תיפגם.
    אשמח לבדוק אותך ולייעץ לך במרפאתי.
    בהצלחה
    ד״ר בני מייליק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו