שאיבת שומן ומתיחה לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאיבת שומן ומתיחה לאחר לידה
    יהל
    23/03/2015

שלום
    אני בחורה בת 42 ילדתי לפני שלושה חודשיים(לידה שלישית ואחרונה), חייבת לציין שעליתי המון בזמן ההריון.
    לפני ההריון שקלתי 57 ובסיומו הגעתי ל75.לאחר דיאטה כיום אני שוקלת 61 ק"ג
    ולא מצליחה יותר לרדת במשקל, חושבת שהגעתי למיצוי של הדיאטה.
    תמיד הייתה לי בטן נפוחה כזו שהציקה לי, והיום אחרי כל הלידות מעוניינת לעשות שאיבת שומן ומתיחה של הבטן, באופן כללי אני בחורה רזה, ורק הבטן נפוחה וזה מעוד מפריע לי כשלובשת גינסים ולכן לובשת מחטבים למינהם כדי למזער את הבטן.

מעוניינת לדעת עלויות ומה ההליך של זה וכמה ימי החלמה ומה רמת הכאב של ניתוח אחרי, מאוד פוחדת מהניתוח אבל מאוד מעוניינת.

אשמח לתשובות
    יהל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

תמונה

• שאיבת שומן ומתיחה לאחר לידה - תגובה

ד``ר בני מייליק
    29/03/2015

שלום יהל
    מזל טוב על הלידה.
    מהתיאור שלך נשמע שאת נמצאת במצב המתאים לניתוח למתיחת בטן ועיצוב הגוף שיחזיר לך את מראה גופך שלפני ההריונות.
    ניתוח זה משלב טכניקות כדוגמת שאיבת שומן לעיצוב כל פלג הגוף המרכזי, הידוק שרירי דופן הבטן (ותיקון בקעים במידה ויש כאלה) בכדי להשטיח אותה והסרה ומתיחה של עור הבטן הרפוי.
    אמנם מדובר בניתוח משמעותי אך התהליך הניתוחי וההחלמה ממנו מתוארים בד״כ ע״י נשים שעברו אותו, כקלים מניתוח קיסרי. צפוי שתוך שבוע עד שבועיים תחזרי לאורח חיים כמעט רגיל ותוך כחודש אף לפעילות פיזית כדוגמת ספורט.
    אנא פני לבדיקה וייעוץ במרפאתי בכדי לקבל תיאור מפורט ומדוייק המתאים למצבך האישי.
    תודה
    ד״ר בני מייליק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו