איזו שיטה הכי תתאים להוריד שומן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איזו שיטה הכי תתאים להוריד שומן
    לילך
    05/05/2015

שלום
    אני לאחר 5 לידות. מהחתונה ועד היום (בת 43) עליתי כ-30 קילו. יש לי בטן הריונית - אני נראית כאילו אני בחודש שישי כל הזמן.
    אני יודעת שאני צריכה להוריד במשקל אבל עדיין, גם אם אוריד, תישאר לי הבטן.
    ובה אני רוצה לטפל תחילה. התחלתי לברר כיצד אני נפטרת ממנה וקשה לי להחליט איזו שיטה הכי טובה: שאיבת שומן / מתיחת בטן / בודי טייט / קריוליפוליזיס / המסת שומן.
    ישנם יתרונות וחסרונות לכל שיטה ואשמח לקבל תמונה שלמה, עד כמה שניתן, לגבי כל שיטה ושיטה. מבחינת מס' טיפולים, כמה ק"ג הם מורידים מהאיזור, סף הכאב בזמן הטיפול ולאחריו, הרדמה, ימי אשפוז אם צריך, מחיר כמובן.
    אני לא מצפה להוריד את כל ה-30 ק"ג המיותרים שלי בעזרת הטיפולים, כי הם מפוזרים גם ברגליים ובידיים, אבל הרוב בבטן. אז לפחות להוריד משם 10-15 ק"ג (אפשרי?)
    דרך אגב, הבטן אינה רפוייה ואין לי סימני מתיחה או עור רפוי. להיפך היא מוצקה.
    אשמח לשמוע חוו"ד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איזו שיטה הכי תתאים להוריד שומן - תגובה

ד``ר בני מייליק
    06/05/2015

שלום לילך
    לא ציינת את משקלך וחשוב מזה, את ה BMI.
    מתאורך אני מבין שהבעייה העיקרית שלך היא עודף משקל משמעותי ונשמע מדברייך שחלקו הגדול מרוכז באזור הבטן ולכן היא תפוחה ומוצקה.
    שאיבת שומן לא מיועדת לירידת משקל כללית אלא לביצוע תיקון אסטטי באזורי גוף בהם נוצרו עודפי רקמת שומן מקומיים הפוגעים במראה האסטטי.
    אוכל לענות על שאר שאלותייך לאחר בדיקה במרפאתי.
    ד״ר מייליק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו