שאיבת שומן יריכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאיבת שומן יריכיים
    מור
    18/07/2015

שלום,
    אני בת 27 מבנה גוף צר למעט היריכיים, אני מעוניינת לעבור שאיבת שומן באיזור אך למיטב הבנתי במידה ומשמינים, השומן חוזר לאיזורים אחרים. השאלה שלי היא איך אני נמנעת מחזרה של שומן למקומות לא רצויים, ואם מדובר בספורט אז באיזו מידה עליי להקפיד על מנת לשמר? מה קורה אם נכנסים להיריון? היריכיים משמינות או איזורים אחרים? אשמח לתשובה, תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאיבת שומן יריכיים

הוספת תגובה

• שאיבת שומן יריכיים - תגובה

ד``ר בני מייליק
    19/07/2015

שלום מור
    התוצאה האסטטית לאחר ניתוחי שאיבת שומן נשמרת למשך שנים רבות אך היא נכונה למבנה ומשקל הגוף בתקופת הניתוח ובכדי לשמר אותה למשך השנים הבאות יש לשמור על משקל גוף יציב.
    לאחר הניתוח, באמצעות דיאטה מתונה ומאוזנת המלווה גם בפעילות גופנית, תישמרי מעלייה משמעותית במשקל (מעבר לקילוגרמים הבודדים של תנודות משקל רגילות). השמנה כזו תגרום לשינוי גם באיזורים המנותחים אך משמעותית יותר באיזורי גוף אחרים שלא נותחו והתוצאה האסטטית שהושגה בעמל רב תיפגם.

בהצלחה
    ד״ר בני מייליק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו