מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאיבת שומן יריכייםמור18/07/2015
שלום,
אני בת 27 מבנה גוף צר למעט היריכיים, אני מעוניינת לעבור שאיבת שומן באיזור אך למיטב הבנתי במידה ומשמינים, השומן חוזר לאיזורים אחרים. השאלה שלי היא איך אני נמנעת מחזרה של שומן למקומות לא רצויים, ואם מדובר בספורט אז באיזו מידה עליי להקפיד על מנת לשמר? מה קורה אם נכנסים להיריון? היריכיים משמינות או איזורים אחרים? אשמח לתשובה, תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת שומן יריכיים - תגובה
ד``ר בני מייליק19/07/2015שלום מור
התוצאה האסטטית לאחר ניתוחי שאיבת שומן נשמרת למשך שנים רבות אך היא נכונה למבנה ומשקל הגוף בתקופת הניתוח ובכדי לשמר אותה למשך השנים הבאות יש לשמור על משקל גוף יציב.
לאחר הניתוח, באמצעות דיאטה מתונה ומאוזנת המלווה גם בפעילות גופנית, תישמרי מעלייה משמעותית במשקל (מעבר לקילוגרמים הבודדים של תנודות משקל רגילות). השמנה כזו תגרום לשינוי גם באיזורים המנותחים אך משמעותית יותר באיזורי גוף אחרים שלא נותחו והתוצאה האסטטית שהושגה בעמל רב תיפגם.
בהצלחה
ד״ר בני מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)