שאיבת שומן נקודתית באזור הבטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאיבת שומן נקודתית באזור הבטן
    הילה
    26/09/2015

שלום רב, מזה זמן רב אני מאד רוצה לעבור שאיבה קלה באזור הבטן
    אני במשקל תקין (BMI 21) ורזה בכל חלקי הגוף, אולם מאז הלידה השנייה יש לי מן "כרס" קטנה שפשוט מסרבת לרדת - חרף דיאטות וספורט. זה נראה מהצד כאלו אני בחודש שלישי או כאלו אכלתי ארוחה גדולה.
    המצב מאד מתסכל אותי ולמעשה מעסיק אותי הרבה. אציין שאני בריאה ללא מחלות רקע,פעילה מאד מבחינת ספורט ומקפידה על תזונה .
    ההתלבטות שלי נוגעת למספר נקודות :
    1. האם החשש שלי מפני "גושים" ומראה לא אחיד הוא חשש נכון?
    2. הזהירו אותי כי הליך שאיבת שומן הינו הליך פולשני וכי ישנה סכנה בריאותית לתסחיף שומן? הייתי רוצה לדעת - האם זה נכון והאם למרות זאת כדי לשקול את ההליך?
    3. אני מפחדת שבמידה ואני יעלה קצת במשקל (יש לי כל הזמן תנודה של קילו, שניים למרות שרוב הזמן אני במשקל תקין) אז ייווצר לי עיוות בגוף , בגלל שהשומן "ינדוד" לאזורים אחרים- האם החשש מוצדק?
    4. אין לי מושג מה ההשפעה לתווך של 10 שנים ומעלה - האם תידרש התערבות חוזרת?
    5. אני שואפת להליך שייתן לי תוצאה של בטן שטוחה - איך לבחור בהליך הנכון וכמו כן כיצד אוכל להימנע ממראה מלאכותי?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

תמונה

• שאיבת שומן נקודתית באזור הבטן - תגובה

ד``ר בני מייליק
    30/09/2015

שלום הילה
    תמצאי תשובות לכל שאלותייך אם תעייני בשאלות ותשובות הרבות שבפורום זה.
    תשובה מדוייקת יותר, שמתאימה למצבך האישי, תוכלי לקבל לאחר שיחה ובדיקה גופנית במרפאה.
    בהצלחה
    ד״ר מייליק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו