מידע רפואי
פורומים
- בעיות מפרקים, החלפת מפרק, בעיות ברכיים
- פוריות, פריון, הפריה חוץ גופית, IVF
- אלימות בני נוער, סמים, אלכוהול
- פסיכותרפיה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- שימור פוריות
- רפואת ספורט
- סרטן העור, מלנומה, נקודות חן
- הורים ומתבגרים, גיל ההתבגרות
- גניקולוגיה - רפואת נשים
- גמילה מעישון, גמילה מאכילה רגשית
- יתר לחץ דם, לחץ דם גבוה
- קרטוקונוס, עדשות מגע
- הפרעות שינה ועייפות
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אחמד אבו אליונס
מומחה לגריאטריה, פסיכוגריאטר בעל ניסיון של למעלה מ-18 שנה. עורך ביקורי בית באזור חיפה והצפון.
- שאיבת שומן נקודתית באזור הבטןהילה26/09/2015
שלום רב, מזה זמן רב אני מאד רוצה לעבור שאיבה קלה באזור הבטן
אני במשקל תקין (BMI 21) ורזה בכל חלקי הגוף, אולם מאז הלידה השנייה יש לי מן "כרס" קטנה שפשוט מסרבת לרדת - חרף דיאטות וספורט. זה נראה מהצד כאלו אני בחודש שלישי או כאלו אכלתי ארוחה גדולה.
המצב מאד מתסכל אותי ולמעשה מעסיק אותי הרבה. אציין שאני בריאה ללא מחלות רקע,פעילה מאד מבחינת ספורט ומקפידה על תזונה .
ההתלבטות שלי נוגעת למספר נקודות :
1. האם החשש שלי מפני "גושים" ומראה לא אחיד הוא חשש נכון?
2. הזהירו אותי כי הליך שאיבת שומן הינו הליך פולשני וכי ישנה סכנה בריאותית לתסחיף שומן? הייתי רוצה לדעת - האם זה נכון והאם למרות זאת כדי לשקול את ההליך?
3. אני מפחדת שבמידה ואני יעלה קצת במשקל (יש לי כל הזמן תנודה של קילו, שניים למרות שרוב הזמן אני במשקל תקין) אז ייווצר לי עיוות בגוף , בגלל שהשומן "ינדוד" לאזורים אחרים- האם החשש מוצדק?
4. אין לי מושג מה ההשפעה לתווך של 10 שנים ומעלה - האם תידרש התערבות חוזרת?
5. אני שואפת להליך שייתן לי תוצאה של בטן שטוחה - איך לבחור בהליך הנכון וכמו כן כיצד אוכל להימנע ממראה מלאכותי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת שומן נקודתית באזור הבטן - תגובה
ד``ר בני מייליק30/09/2015שלום הילה
תמצאי תשובות לכל שאלותייך אם תעייני בשאלות ותשובות הרבות שבפורום זה.
תשובה מדוייקת יותר, שמתאימה למצבך האישי, תוכלי לקבל לאחר שיחה ובדיקה גופנית במרפאה.
בהצלחה
ד״ר מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?