מידע רפואי
פורומים
- בעיות מפרקים, החלפת מפרק, בעיות ברכיים
- פוריות, פריון, הפריה חוץ גופית, IVF
- אלימות בני נוער, סמים, אלכוהול
- פסיכותרפיה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- שימור פוריות
- רפואת ספורט
- סרטן העור, מלנומה, נקודות חן
- הורים ומתבגרים, גיל ההתבגרות
- גניקולוגיה - רפואת נשים
- גמילה מעישון, גמילה מאכילה רגשית
- יתר לחץ דם, לחץ דם גבוה
- קרטוקונוס, עדשות מגע
- הפרעות שינה ועייפות
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אחמד אבו אליונס
מומחה לגריאטריה, פסיכוגריאטר בעל ניסיון של למעלה מ-18 שנה. עורך ביקורי בית באזור חיפה והצפון.
- שאיבת שומן זרועות - מרוצה ומשתפתנוני18/10/2015
שלום, אני אחרי ניתוח שאיבת שומן מהזרועות (בלי חתכים!!) ואני רוצה לשתף מהחוויות האישיות שלי לאחר שביצעתי את הניתוח עליו חלמתי תקופה כה ארוכה. אני בשנות ה-30, אחרי שתי לידות, לא בחורה רזה אבל הדבר היחיד שהפריע לי נורא היה הזרועות והחיבור שלהן לבית השחי. הלכתי להתייעצות אצל רופאה באזור המרכז (אני מאזור השרון) והיא אמרה לי שאני אהיה חייבת לחתוך וצלקות. לא רציתי. קיבלתי המלצה להתייעץ עם ד"ר יואב גרונוביץ, אמרו לי שהוא אמיץ אבל מקצועי וכנה. נסעתי עד לירושלים ובאמת שמעתי בדיוק ובצורה מפורטת את דעתו, לרבות התחשבות ברצונות שלי ומתן הסברים במה הם כרוכים. ד"ר גרונוביץ אמר לי שיש לי סיכוי שהעור יתכווץ אבל גם שיש סיכוי שלא ואז אצטרך לעשות את הניתוח עם החתכים. הצביע לי בדיוק איפה ומה, קיבלתי מידע מדויק, הגעתי להחלטה לעשות את הניתוח בלי החתכים. הרגשתי בטוחה. וצדקתי! אני אמנם עדיין בתהליך ההחלמה, אבל כבר עכשיו עם הנפיחות ושטפי הדם אני רואה את השינוי ואת העבודה המדהימה. מסתובבת בבית עם התחבושות האלסטיות ועם החיוך על הפנים, מרוצה מאוד וממליצה בחום על ד"ר גרונוביץ ועל כל הצוות הרפואי בבית חולים שערי צדק בירושלים שהיה מדהים!
חשוב: לעשות בחורף (!) קשה מאוד עם התחבושות האלסטיות. לקחת בחשבון שיש איזה 48 שעות עם הגבלה אבל באמת שחפיף לעומת הגשמת החלום!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת שומן זרועות - מרוצה ומשתפת - תגובה
ד``ר בני מייליק20/10/2015שלום נוני
מאחל לך החלמה מהירה מהניתוח.
חשוב לזכור שכמו בכל ניתוח אסטטי, כדאי להמתין מספר חודשים ועדיף חצי שנה ויותר לפני ששופטים את התוצאה הסופית.
בהצלחה
ד״ר מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?