מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שומן בשדיים אצל נעראיתי02/03/2018
שלום אני בן 15 עם שומן באזור השדיים רופא אמר שהבעיה היא ממקור של שומן ולא הורמונלית מהאפשר לעשות בנידון?
יש דרך להמיס את השומן? כי זה מביך בציבור ובבריכה ובים...(גיל 15)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שומן בשדיים אצל נער
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס05/09/2018הי איתי, האם הבעיה עדיין רלוונטית? אתה מתאר מצב של גניקומסטיה - חזה נשי בגבר. לפעמים זו תופעה חולפת ולפעמים היא קבועה ויש לטפל בה באמצעות ניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרלוונטי
איתי05/09/2018היי, כן זה עדיין רלוונטי ואפילו יותר גרוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשומן בשדיים אצל נער
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס06/09/2018שמע איתי יש המון משתנים שכדאי לדעת לפני שמטפלים בסוגייה שלך. האם סיימת לצמוח? האם אתה יציב במשקל או ירדת משמעותית במשקלך בחודשים האחרונים? האם אתה במשקל עודף? מה צורת החזה ועוד. המלצה חמה לי אליך להגיע לבדיקה של מומחה לכירורגיה פלסטית שיקבע איזה בירור אתה צריך לעבור (אם בכלל) ומה הפתרונות. חבל שתסבול. אתה מוזמן גם לבוא אלי או לשלוח כאן תמונה. שנה טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
איתי06/09/2018היי, אני בן 15.11 ולדעתי לא סיימתי לגדול ואני בעודף משקל (80 קילו ו1.82 מטר) יש אולי דרך לטפל בתרופות ללא התערבות ניתוחית? אני אשלח תמונה של שדיים שנראים בול כמו שלי כי אני לא רוצה להעלות את שלי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשומן בשדיים אצל נער
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס08/09/2018איתי, אם ככה נראה החזה שלך, ככל הנראה תזדקק לניתוח. ממליץ לגשת בהקדם לבירור של אנדוקרינולוג. במידה והבירור תקין - להתחיל משטר קפדני של פעילות גופנית ותזונה נכונה ואז ניתוח אחרי שתרד במשקל. אם החזה מפריע לך לבצע פעילות גופנית - אז לעבור ניתוח. בכל מקרה ניתן לעזור לך. אין סיבה שתסבול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח
איתי08/09/2018הניתוח קשה? אני אמאר לך תאמת אני מפחד מניתוחים...
אני אצטרך הרדמה/פתיחת וריד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשומן בשדיים אצל נער
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס09/09/2018כן איתי, הניתוח נעשה בהרדמה כללית. חייב לומר שאנחנו מרדימים גם ילדים בגילאים צעירים הרבה יותר והחוויה היא נעימה ולא מלחיצה. אם תרצה שיפור בחזה תצטרך להתגבר על הפחד... והפחד הוא חסר ביסוס. הבחירה שלך. זכור שהפחדים הם הגורמים הכי מעכבים שיש לנו בחיים - בכל תחום. בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה - שאלות נוספות בנושא הזה שלך אתה מוזמן לשאול בפגישת ייעוץ - תבוא עם ההורים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
איתי09/09/2018אוקי תודה רבה אני מקווה שאם אגיע לייעוץ לא אצטרך התערבות כירוגית
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)