החלמה תקינה בחזרה לעבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלמה תקינה בחזרה לעבודה
    הללי
    22/11/2018

אני מתכננת שאיבת שומן ומתיחת בטן, הבנתי שזמן ההחלמה הראשוני הוא בערך שבועיים (?) אחרי כן אחזור לעבודה שבה אני יושבת מול המחשב במשך 9 שעות. יש משהו שאני יכולה לעשות בעבודה שיקל על ההחלמה או לא יפגע בה לכל הפחות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלמה תקינה בחזרה לעבודה

הוספת תגובה

• החלמה משאיבת שומן ומתיחת בטן

ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס
    25/11/2018

הי הללי, קודם כל שיהיה המון בהצלחה. וודאי שאת בוחרת מנתח ראוי. בדקי תמונות לפני אחרי ונסי לשוחח עם מטופלת או שתיים מרוצות. כמו שכתבת שבועיים הוא בהחלט זמן החלמה הגיוני. יש מטופלות ששבות לעבודה משרדית מהר יותר אבל זהו נתון אינדיבידואלי שתלוי גם בך וגם באיכות המנתח שתבחרי. אם את יושבת תשע שעות ביום ההמלצה העיקרית שלי בשבילך היא להעזר בגרבי לחץ (מיועדות גם לטיסות ארוכות) ולשבור את שגרת הישיבה באמצעות הליכות במשרד מדי שעה וזאת בחודש הראשון אחרי ניתוח על מנת להקטין את הסיכון לפקקת ורידים עמוקה (קרישי דם בורידים של הרגליים שיכולים לגרום גם לתסחיף ריאתי. סיבוך נדיר מאוד אך אפשרי לאחר ניתוחי מתיחת בטן ושאיבת שומן המלווים בניידות נמוכה). בנוסף עליך להמנע מעישון למשך חודש אחרי הניתוח (וגם לפניו) במידה ואת מעשנת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו