מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלמה תקינה בחזרה לעבודההללי22/11/2018
אני מתכננת שאיבת שומן ומתיחת בטן, הבנתי שזמן ההחלמה הראשוני הוא בערך שבועיים (?) אחרי כן אחזור לעבודה שבה אני יושבת מול המחשב במשך 9 שעות. יש משהו שאני יכולה לעשות בעבודה שיקל על ההחלמה או לא יפגע בה לכל הפחות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלמה משאיבת שומן ומתיחת בטן
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס25/11/2018הי הללי, קודם כל שיהיה המון בהצלחה. וודאי שאת בוחרת מנתח ראוי. בדקי תמונות לפני אחרי ונסי לשוחח עם מטופלת או שתיים מרוצות. כמו שכתבת שבועיים הוא בהחלט זמן החלמה הגיוני. יש מטופלות ששבות לעבודה משרדית מהר יותר אבל זהו נתון אינדיבידואלי שתלוי גם בך וגם באיכות המנתח שתבחרי. אם את יושבת תשע שעות ביום ההמלצה העיקרית שלי בשבילך היא להעזר בגרבי לחץ (מיועדות גם לטיסות ארוכות) ולשבור את שגרת הישיבה באמצעות הליכות במשרד מדי שעה וזאת בחודש הראשון אחרי ניתוח על מנת להקטין את הסיכון לפקקת ורידים עמוקה (קרישי דם בורידים של הרגליים שיכולים לגרום גם לתסחיף ריאתי. סיבוך נדיר מאוד אך אפשרי לאחר ניתוחי מתיחת בטן ושאיבת שומן המלווים בניידות נמוכה). בנוסף עליך להמנע מעישון למשך חודש אחרי הניתוח (וגם לפניו) במידה ואת מעשנת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)