שאיבת שומן קטנה בטן עליונה+ תחתונה+ מתניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאיבת שומן קטנה בטן עליונה+ תחתונה+ מתניים
    אני
    08/03/2019

שלום רב, לאחר שאיבת שומן (קטנה בבטן ובמתניים) שמו לאחותי (בתשלום לא מבוטל כמובן) חגורת בטן לבנה עם סקוץ (יש לה שלושה פסים עבים) הבעיה היא שהיא משאירה סימנים כמו חריצים/ חריטות על העור גם כשלובשים מתחת גופיה ללא תפרים והיא גם די מתקפלת בישיבה. האם מומלץ פדים/ תחבושת מתחת או משהו אחר? האם מומלץ לעבור למחוך אחר ללא תפרים? השלב הינו שבועיים וחצי לאחר הניתוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מחוך לאחר שאיבת שומן

ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס
    08/03/2019

פונה יקר, יפה שאתה דואג ככה לאחותך. ישנם מחוכים רבים ללבישה לאחר שאיבת שומן. היות ואחותך בחרה מנתח עליה להתייעץ איתו ולהשמע בדיוק רב להוראותיו. אין זה נכון שאתערב בשלב זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לתגובתך

אני
    08/03/2019

תודה על תשובתך. התמונה הועלתה לחלוטין בטעות. אשמח אם ניתן יהא להסירה. בנוסף, המודעה פורסמה פעמיים עם אותה תמונה. תודה וסליחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחיקת תמונה

ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס
    08/03/2019

אנא פנה להנהלת האתר בבקשה זו אין לי דרך למחוק הודעות ו/או תמונות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו