מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאיבת שומן בפלג גוף תחתוןא'13/04/2010
ד"ר יצחק שלום
אני בחורה צעירה עם מבנה גוף רזה מאוד
אבל אני לא עוסקת כלל בפעילות גופנית וכל השומן אצלי מצטבר בישבן ובירכיים
זה מאוד מטריד אותי ופוגע בדימוי העצמי
ובמשקל אני לא רוצה לרדת
האם אפשר לשאוב שומן מהאזורים הללו?איך העור יראה אח"כ?רופף ולא מוצק?האם זה כרוך בצלקות?
תודה מראש והמשך יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת שומן
סימונה13/04/2010אני עברתי שאיבת שומן בפלג גוף תחתון לצערי נפלתי לידים של רופא שרלטן ממרפאת "התאומים " בר"ג. שריטש לי את הרגליים ואת החיים .בלשון המעטה. את יכולה לקבל תוצאה מדהימה אם תפני לפלסטיקאי מומחה וכמובן תבקשי לראות תמונות ולדבר עם מנותחות. בהצלחה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפליאה
ד''ר יצחק מאייר14/04/2010אני שמח על תגובתך ומצטער על עוגמת הנפש שלך,אך שאלתי אלייך,מדוע לא פעלת לגביך כפי שאת מציעה בצדק!!!לחברתנו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דוקטור!
סימונה16/04/2010לצערי הייתי כל כך נלהבת מהרעיון והמחיר של ניתוח ללא הרדמה כללית{שהיה סיוט בפני עצמו} לצערי אחת השותפות במרפאת התאומים היתה לקוחה שלי ולא האמנתי שהיא יכולה להוליך אותי שולל. אם אצליח למנוע מבחורה אחת להיות הקורבן הבא? עשיתי את שלי. אני ועוד מס בנות שנפלו לידיו של דר יעקובי נמצאות בעיצומה של תביעה משפטית נגדו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר יצחק מאייר14/04/2010ירידה בשקל לאחר שאיבת שומן היא תוצאת לווי משנית.
שאיבת שומן נועדה למטופלים בעלי משקל תקין או בעודף משקל קל שקיימים אצלהם ריכוזי שומן שמפריעים לקווי המתאר של הגוף,בדיוק ממה שאת סובלת.
הבעיה ודיאטה כמעט ולא עוזרת מפני שמצבורים אלו מורכבים מתאי שומן שהקולטנים על דופן התא נמצאים במספר נמוך, ולכן,תאי השומן הנ"ל כמעט ולא משתתפים בחילוף החומרים ולא מקטנים את נפח התא השומני.
ריכוזי שומן אלו נקבעים ע"י התכונות הגנטיות של כל מטופל.
דרך הטפול:שאיבת שומן בה משלקים את תאי השומן העודפים עם השומן שבתוכםאו הרס תאי השומן בעזרת אנרגית אור או גלי קול ושאיבת השומן הנוזלי מבין תאי הרקמה.
במידה והעור באזור השאיבה תקין,העור מתכווץ ונמתח מעל פני השטח החדשהצלקות מזעריות וברוב המקרים אין תלונות של מטופלות לגביהן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)