האם לעשות ניתוח לשאיבת שומן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם לעשות ניתוח לשאיבת שומן
    ניקול
    21/04/2010

שלום רב ..
    שמי ניקול אני בת 22 ומעוניינת בניתוח לשאיבת שומן אני שוקלת בערך 70 קילו והגובה שלי כמעט 1.80, כמובן שכמו לנשים רבות גם לי יש את בעיית המותניים הרחבות והגב התחתון בולט גם הוא, שאלתי היא מה קורה לאחר הניתוח ואני מתכוונת כמובן לעתיד הרחוק ולא לחצי שנה הראשונה התייעצתי עם אמא לילדה בגילי שעשתה את אותו הניתוח והזדעזעתי לשמוע שלאחר הניתוח, כמובן שבשנה הראשונה הכל הייה מושלם רק שלאחר מכן מכיוון שלא שמרה על תזונה נכונה (דיאטה) עודפי השומן בעצם עברו למקומות אחרים (רגליים שהשמינו בצורה מטורפת ופלג גוף עליון שנהייה ממש עד כדי מפחיד) האם זהו ניתוח שיכול להתאים לנערה בגילי שעוד לא עברה תהפוכות בגופה כמו הריון וכו'...???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ש.ש

ד''ר יצחק מאייר
    22/04/2010

שאיבת השומן מתבצעת בנשים בעלות משקל תקין או בעודף משקל עד 10 ק"ג עם מצבורי שומן מוגדרים המפריעים לתווי המתאר.
    בפעולה מסולקים תאי השומן במצבורים הנ"ל וקווי המתאר משתפרים.
    במידה ותעלי במשקל במידה רבה,עודף האנרגיה שצרכת,ירוכז בתאים שומניים המצויים באזורים שונים מאזורי השאיבה.
    כל עוד ואת שומרת על משקל פחות או יותר תקין,התוצאה הנתוחית שהושגה נשמרת לשנים רבות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו