מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה - לאחר בודיטייטx18/07/2010
שלום רב,
בן 26, לאחר טיפול בודיטייט משולב באיזור החזה (גינקומסטיה שמורכבת בעיקרה מהסננה שומנית), הבטן והמותניים (הכל באותה פרוצדורה). את הטיפול ביצעתי ביום רביעי שעבר - דהיינו - לפני 4 ימים. במהלך הפרוצדורה (ע"פ מכתב השחרור שניתן לי) נוקזו 1400 סמ"ק מכל האזורים גם יחד.
כעת, כאשר אני מוריד את הבגד המחטב לצורך מריחת משחה אנטיביוטית על הפצעים - המראה קצת מדאיג אותי., ולכן יש לי מס' שאלות:
1. בחזה אני לא רואה שום שינוי. נראה בדיוק כפי שנראה לפני הניתוח (למעט סימנים כחולים) האםלדעתכם צפוי שינוי בהמשך?
2. בבטן יש לי מעין "שקע" מתחת לטבור, ומין "מדרגה" כזאת בין הבטן התחתונה לעליונה. כמו כן ישנם אזורים בבטן שהתחושה בהם מעומעמת כזאת. האם זה נורמטיבי? האם הבטן שלי תחזור להיות חלקה?
3. באופן כללי - אם אני מסתכל, לא נראה לי שיש שום תוצאה משמעותית באף אחד מן האזורים (דהיינו, הם דיי דומים למה שהיה קודם - חוץ מהשינויים האמורים בבטן) - האם לדעתכם צפוי עוד שינוי בעתיד?
לתשובתכם אודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ש.ש
ד''ר יצחק מאייר19/07/2010לא שופטים תוצאה לאחר 4 ימים.
המידע לגבי מה נעשה ,ומהו הצפי כתוצאה מהנתוח ,צריך להתקבל מהרופא המטפל.
אין אפשרות לענות פרטנית ללא בדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר בודיטייט
ד``ר בני מייליק19/07/2010אין יכולת להעריך תוצאה של טיפול כזה כעבור 4 ימים .
את השאלות האלה אתה צריך להפנות לרופא שטיפל בך.
בפגישות הייעוץ שטרם הטיפול יש לבקש וקבל את כל המידע לגבי אפשרויות הטיפול, התוצאות הצפויות (ולבקש לראות ואף לדבר עם מטופלים שטופלו בשיטה זו), פרק הזמן שחולף עד להערכת התוצאות וגם את הסיכון לסיבוכים כלשהם.
החלמה מהירה
ד"ר בני מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)