שאיבת שומן לאורך הירך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאיבת שומן לאורך הירך
    אביב
    21/07/2010

שלום, ברצוני לברר אם ניתן לבצע שאיבת שומן לאורכה של הירך הפנימית. אציין כי אני רזה במשקלי, אך ירכיי הפנימיות לא פרופורצונליות (לא בהרבה) לגופי. אמש הייתי בפגישת יעוץ אצל רופא שניתח אותי בעבר.( ניתוח הגדלת חזה) חוות דעתו הייתה כי אינני מתאימה לניתוח מאחר ולא אראה תוצאות, אמר שאפשר לשאוב ממש מעט באזור המפשעות ותו לא. גמלה החלטה לבצע ניתוח, רק רוצה לדעת אם יש בדבריו או שעליי לסגת. כל רצוני הוא לשאוב מאזור ירכיים פנימיות ובצידי הרך הפנימית . אשמח למענה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאיבת שומן לאורך הירך

הוספת תגובה

• ש.ש

ד''ר יצחק מאייר
    23/07/2010

מאד חשובה הבדיקה המקדימה לפני הבעת הדעה.
    בעיקרון במידה ומדובר ברקמה שומנית עודפת ועור מוצק,הסכוי לקבל תוצאה טובה,גדול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאיבת שומן מהירך

ד``ר בני מייליק
    24/07/2010

קשה לענות על שאלתך ללא בדיקה גופנית יסודית ע"י רופא מומחה.
    שאיבת שומן מאזור הירך הפנימית היא אחד הניתוחים המבוצעים באופן נפוץ ביותר. למרות זאת יש להיזהר מביצוע ניתוח שאינו לחלוטין נחוץ מכיוון שגם כאשר מבצעים ניתוח קטן יכולות להיות תופעות לוואי או סיבוכים שיכולים להיות לעתים משמעותיים ומטרידים. 

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו