סוכרת וירידה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סוכרת וירידה במשקל
    דקלה
    21/07/2010

שלום לכם
    אני הייתי מלאה מאז שהייתי קטנה
    אני בת 46 ויש לי סוכרת מבוגרים, עברתי מטיפול בכדורים לטיפול באינסולין לנטוס שהוא מאוד נוח כי לא עליתי איתו במשקל והצלחתי לרדת בA1C וירדתי עד כה 27 קילו
    אני עכשיו נראית טוב יותר ומרגישה טוב יותר הבעיה שיש שומן שממש עקשן ולא יורד לא משנה מה אני עושה, בעיקר בזרועות ואני שוקלת אופציה של שאיבת שומן
    האם זה מתאים לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סוכרת וירידה במשקל

הוספת תגובה

• ש.ש וסכרת.

ד''ר יצחק מאייר
    23/07/2010

במידה ואת מאוזנת ואין עודפי עור בזרועות,נתן לבצע שאיבת שומן ולקבך תוצאות טובות.
    במידה וקיימת רקמת עור עודפת,ניתן לכרות הן את השומן והן את עודפי העור,תוך השארת צלקת לאורך הזרוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיצוב ומתיחת זרועות

ד``ר בני מייליק
    24/07/2010

התופעה של עודפי עור ושומן "עמידים" שאינם נעלמים גם לאחר ירידת משקל גדולה- מוכרת היטב ואזור הזרועות הוא אחד העקשניים שבהם.
    ישנן כמה אפשרויות לבצע עיצוב זרועות: החל משאיבת שומן בלבד, דרך שאיבה והסרת עודפי העור בצלקת קצרה המוצנעת בתוך בית השחי ועד לניתוח מתיחת זרועות באמצעות צלקת הנמשכת לאורך הזרוע.
    פני לבדיקה אצל רופא המתמחה בתחום זה וקרוב לוודאי שלאחר בדיקה יסודית של מצבך הרפואי והגופני, הוא יוכל להמליץ לך על הניתוח המתאים למצבך, להראות לך דוגמאות מניתוחים דומים שביצע ואף להפנות אותך למטופלים שביצעו ניתוחים דומים.

בהצלחה
    ד"ר בני מייליק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו