מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סוכרת וירידה במשקלדקלה21/07/2010
שלום לכם
אני הייתי מלאה מאז שהייתי קטנה
אני בת 46 ויש לי סוכרת מבוגרים, עברתי מטיפול בכדורים לטיפול באינסולין לנטוס שהוא מאוד נוח כי לא עליתי איתו במשקל והצלחתי לרדת בA1C וירדתי עד כה 27 קילו
אני עכשיו נראית טוב יותר ומרגישה טוב יותר הבעיה שיש שומן שממש עקשן ולא יורד לא משנה מה אני עושה, בעיקר בזרועות ואני שוקלת אופציה של שאיבת שומן
האם זה מתאים לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ש.ש וסכרת.
ד''ר יצחק מאייר23/07/2010במידה ואת מאוזנת ואין עודפי עור בזרועות,נתן לבצע שאיבת שומן ולקבך תוצאות טובות.
במידה וקיימת רקמת עור עודפת,ניתן לכרות הן את השומן והן את עודפי העור,תוך השארת צלקת לאורך הזרוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיצוב ומתיחת זרועות
ד``ר בני מייליק24/07/2010התופעה של עודפי עור ושומן "עמידים" שאינם נעלמים גם לאחר ירידת משקל גדולה- מוכרת היטב ואזור הזרועות הוא אחד העקשניים שבהם.
ישנן כמה אפשרויות לבצע עיצוב זרועות: החל משאיבת שומן בלבד, דרך שאיבה והסרת עודפי העור בצלקת קצרה המוצנעת בתוך בית השחי ועד לניתוח מתיחת זרועות באמצעות צלקת הנמשכת לאורך הזרוע.
פני לבדיקה אצל רופא המתמחה בתחום זה וקרוב לוודאי שלאחר בדיקה יסודית של מצבך הרפואי והגופני, הוא יוכל להמליץ לך על הניתוח המתאים למצבך, להראות לך דוגמאות מניתוחים דומים שביצע ואף להפנות אותך למטופלים שביצעו ניתוחים דומים.
בהצלחה
ד"ר בני מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)