שאלה לגבי שאיבת שומן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי שאיבת שומן
    אורלי
    27/07/2010

אני יודעת שעושים שאיבה רק אם נמצאים במקסימום בחריגה של 10 קילו מהמשקל התקין ושהניתוח לא מיועד להרזיה אלא לעיצוב אבל ....
    כרגע אני בעודף משקל שוקלת 78 גובה 1.64 זהו המשקל שלי כבר שנים רבות וגם כשאני יורדת ממנו אני תמיד עולה חזרה ונשארת סביב המשקל הזה , אזור הירכיים ממנו אני רוצה לשאוב תמיד אבל תמיד חסר פרורפוציות גם כששקלתי 55 קילו אמרו לי עוד קצת משם וזהו ...
    למה אני צריכה לרזות ?
    לא עדיף לבצע את הניתוח מהאזור חסר הפרורוציה כשאני במשקל הנוכחי אז גם לא העלה במשקל והשומן לא ינדוד לאזורים אחרים בגוף ?
    אני מפחדת לרדת ואז לעלות ולהשמין באזורים אחרים שאני אוהבת כרגע .

אשמח לתשובה בנושא אני ממש מתלבטת .

תודה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי שאיבת שומן

הוספת תגובה

• שאיבת שומן והשמנת יתר

ד``ר בני מייליק
    27/07/2010

כפי שציינת, ניתוח לשאיבת שומן מיועד למטופלים הנמצאים בגבולות המשקל התקין לצורך עיצוב אזורי גוף שבהם יש הצטברות עודפת של רקמת שומן. הניתוח לא מיועד למטופלים הסובלים מעודף משקל או מהשמנת יתר והוא לא מבוצע לצורך ירידת משקל.
    הסיבה העיקרית שכירורגים פלסטיים נמנעים מביצוע שאיבת שומן אצל אלו הסובלים מעודף משקל היא שבמצב כזה הסיכון הבריאותי הכרוך בשאיבת שומן הוא גבוה יותר.
    סיכון זה יכול להתבטא באירועים כדוגמת דימום משמעותי בפצע הניתוחי, זיהום של הפצע הניתוחי, קרישי דם ותסחיפים של קרישי דם או תסחיפי שומן. סיבוכים אלו יכולים להופיע גם באנשים בריאים במשקל גוף תקין אך השכיחות שלהם באלו הסובלים מעודף משקל גבוהה יותר באופן משמעותי, בין השאר מכיוון שבכדי להגיע לתוצאה אסטטית במטופל גדול יש לשאוב כמות גדולה בהרבה של רקמת שומן.
    מכיוון שכך, כאשר כירורג אחראי ומנוסה מבצע הערכת סיכונים ולוקח את כל הגורמים האלו בחשבון, הוא בד"כ מחליט שלא לסכן את המטופל שלא לצורך.
    ד"ר מייליק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו