מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גניקוסמטיהמשה10/08/2010
שלום!
שמי משה ואני בן 18 אני שוקל 110 בערך
יש לי בעיה שיש לי שדיים גדולים (מאוד אפילו) הבולטים מעבר לבטן שלי
האם זה גניקוסמטיה או שזה פשוט שומן?
ואיזה טיפולים אפשריים יש לזה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גניקומסטיה
ד''ר יצחק מאייר10/08/2010יש אפשרות שמדובר ברקמת שומןבעקר ויתכן וקיימת גם ריקמה בלוטית נוקשה מתחת לעטרה.
ממליץ לרדת במשקלולבצע נתוח של שאיבת שומן ולעיתים כריתת בלוטת שד .ברוב המקרים העור מתכווץ,במקרים אחרים יתכן שתצטרך שיכרתו רקמת עור עודפת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעודף משקל וגיניקומסטיה
ד``ר בני מייליק11/08/2010המצב שאתה מתאר שבו אתה סובל מעודף משקל ומגיניקומסטיה הוא מצב נפוץ. מדובר ב"שד" המורכב בעיקר מרקמת שומן ומעודפי עור ולעיתים מלווה גם בהגדלה של בלוטת השד עצמה, בעיקר באזור הפטמה.
יש מספר דרכים לטפל בכך:
ראשית- יש לגשת לרופא אנדוקרינולוג ולהבדק, כדי לשלול מצב (נדיר מאוד) שהגדלת השד מקורה בבעיה פנימית או הורמונלית ולא מההשמנה.
שנית- יש לרדת במשקל. זה לכשעצמו לא מעלים בד"כ את השד או את עודפי העור אלא מביא למצב שבו ניתן לשקול טיפול ניתוחי באופן יותר בטוח וצפוי.
גיניקומסטיה גדולה כפי שאתה מתאר ניתן לתקן בניתוח שבו משלבים שאיבת שומן עם עיצוב החזה והסרת עודפי העור והבלוטה.
פנה למומחה בכירורגיה פלסטית והוא ידע להנחות אותך.
בהצלחה
ד"ר מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)