גניקוסמטיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גניקוסמטיה
    משה
    10/08/2010

שלום!
    שמי משה ואני בן 18 אני שוקל 110 בערך
    יש לי בעיה שיש לי שדיים גדולים (מאוד אפילו) הבולטים מעבר לבטן שלי
    האם זה גניקוסמטיה או שזה פשוט שומן?
    ואיזה טיפולים אפשריים יש לזה?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גניקוסמטיה

הוספת תגובה

• גניקומסטיה

ד''ר יצחק מאייר
    10/08/2010

יש אפשרות שמדובר ברקמת שומןבעקר ויתכן וקיימת גם ריקמה בלוטית נוקשה מתחת לעטרה.
    ממליץ לרדת במשקלולבצע נתוח של שאיבת שומן ולעיתים כריתת בלוטת שד .ברוב המקרים העור מתכווץ,במקרים אחרים יתכן שתצטרך שיכרתו רקמת עור עודפת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עודף משקל וגיניקומסטיה

ד``ר בני מייליק
    11/08/2010

המצב שאתה מתאר שבו אתה סובל מעודף משקל ומגיניקומסטיה הוא מצב נפוץ. מדובר ב"שד" המורכב בעיקר מרקמת שומן ומעודפי עור ולעיתים מלווה גם בהגדלה של בלוטת השד עצמה, בעיקר באזור הפטמה.
    יש מספר דרכים לטפל בכך:
    ראשית- יש לגשת לרופא אנדוקרינולוג ולהבדק, כדי לשלול מצב (נדיר מאוד) שהגדלת השד מקורה בבעיה פנימית או הורמונלית ולא מההשמנה.
    שנית- יש לרדת במשקל. זה לכשעצמו לא מעלים בד"כ את השד או את עודפי העור אלא מביא למצב שבו ניתן לשקול טיפול ניתוחי באופן יותר בטוח וצפוי.
    גיניקומסטיה גדולה כפי שאתה מתאר ניתן לתקן בניתוח שבו משלבים שאיבת שומן עם עיצוב החזה והסרת עודפי העור והבלוטה.
    פנה למומחה בכירורגיה פלסטית והוא ידע להנחות אותך.
    בהצלחה
    ד"ר מייליק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו