מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שוב שואל כאן...x16/08/2010
כבר עבר חודש ושבוע מאז שעשיתי בודיטייט בחזה בבטן ובמותניים.
נכון לעכשיו עדיין יש לי "גושים" קשים כאלה מתחת לעור באיזור הבטן (וגם כאלה חדשים שנוצרו לאחרונה באיזור המותניים).
הייתי בביקורת ב"פרופורציה" לפני שבועיים, והרופאה שם הסתכלה עליי בדיוק שלוש דקות ושלחה אותי בטענה ש"זה בסדר" וש"אחזור עוד חודש".
יש לי הרגשה שמורחים אותי בפרופורציה, ואני פוחד מהגושים האלה שנגרם לי איזה נזק בלתי הפיך.
אני שואל אתכם רופאים יקרים - האם הגושים הם נורמליים אחרי בודיטייט? ממה הם נובעים? מתי הם אמורים לעבור (אם בכלל)? והאם כדאי ללכת להתייעצות עם רופא נוסף כבר בשלב הזה או להמתין עוד?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בודיטייט
ד``ר בני מייליק16/08/2010עליך לחזור ולבקש תשובה לשאלותיך מהרופא המטפל.
רק הוא יודע באיזה אזורים טיפל בך, כמה אנרגיה השקיע בכל אזור, מה מידת השינוי הצפויה, מה התופעות שיופיעו לאחר הטיפול כחלק מתהליך הריפוי ואיזה תופעות ניתן להגדיר כסיבוכי טיפול.
כירורג פלסטי מומחה המשתמש בטכנולוגיה לעיצוב הגוף יודע לענות על השאלות האלה לגבי הטכנולוגיה שבה הוא משתמש ויודע להכין את המטופל לקראתן לפני הטיפול בכדי שיידע מה עומד בפניו.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)