שאלה בנוגע לשאיבת שומן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בנוגע לשאיבת שומן
    דוד
    17/08/2010

שלום רב לכלל הרופאים בפורום!

אני לאחר ניתוח גניקומסטיה (חודש וקצת) , המקרה היה בדרגה 1 ודי קל של פטמות נפוחות
    השאלה שלי היא האם העור אמור להתכווץ מיידית לאחר הניתוח? או שלוקח לו זמן ..?
    בצד ימין שלי יש לי הרגשה של עור עודף , אני מפחד מהאפשרות שאולי אצטרך ניתוח נוסף להסרת העור העודף.. אני תמיד הייתי בחור רזה והבעיה הייתה רק ברקמת השד , האם יש לצפות שהעור יידבק גם חודש וקצת אחרי הניתוח ? הנפיחות ירדה כמעט לגמרי ורק עניין זה הורס את התוצאה.

המון תודה לכם , גו'נתן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בנוגע לשאיבת שומן

הוספת תגובה

• גיניקומסטיה עם שאיבת שומן

ד``ר בני מייליק
    17/08/2010

ראשית, לא ציינת אם הניתוח התבצע באמצעות שאיבת שומן בלבד או שהייתה גם כריתה של הבלוטה. בכל מקרה, יש לחכות מספר חדשים להתייצבות התוצאה הסופית (עד חצי שנה).
    בדרך כלל, בגיניקומסטיה בדרגה קלה כפי שאתה מציין ועם מבנה גוף רזה, לא צריכה להיות בעייה של עודפי עור משמעותיים.

ד"ר בני מייליק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי ,

דוד
    18/08/2010

תודה על התגובה המהירה , הניתוח כלל גם שאיבה וגם כריתה של רקמת השד.

שאלתי היותר ממוקדת היא האם קיימים מקרים שהעור לא נדבק או מתכווץ בהתחלה ולוקח לו המון

זמן ?

שוב , המון תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גניקומסטיה

ד''ר יצחק מאייר
    18/08/2010

אתה חייב להתעזר בסבלנות,מאחר והליך התכווצות העור להתאמתו לנפח החדש,עורך מספר חודשים.לעיתים מצטברת כמות של נוזל מתחת לעור ומעקב את הצמדות העור לרקמה שמתחתיו.במידה וכן והכמות קטנה,היא תספג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו