מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאיבת שומןיעל18/11/2010
אני בחורה מאוד רזה -53,170
אך יש לי מה שמכונה שניצלים ,ממש חוסר פרופורציה באיזור המותניים
הייתי אצל כמה רופאים והם טענו שאני מאוד מתאימה
מדובר אצלי בשאיבה של 1.5 ליטר לטענתם
אני מאוד מפחדת מחוסר פרופורציה ומכל מיני תוצאות לא טובות שיכולות לצאת
היכן אוכל לקבל אולי רשימה של רופאים מומחים עם הרבה נסיון
אני נורא חוששת וחשוב לי שהתוצאה תהיה ממש טובה ובהתאם לצפיותי
אני יודעת שאסור להזכיר שמות של מנתחים אך באמת חשוב לעשות בידיים טובות
לכן השאלה היא בלתי נמנעת
בנוסף אילו תוצאות יכולות להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת שומן - תגובה
ד``ר בני מייליק21/11/2010אם כבר ביקרת אצל כמה רופאים, את קרוב לוודאי יודעת את כל מה שצריך לדעת לגבי שאיבת שומן.
צרי קשר עם רופא שנראה לך אמין, שיכול להציג בפנייך תוצאות של מטופליו ושיוכל לקשר אותך לכמה מהמטופלים שלו בכדי שתוכלי להתרשם מהם לגבי חויית הטיפול.
בפגישת היעוץ עם הרופא- הקפידי לשאול את כל השאלות שיש לך וגבשי ביחד איתו תכנית טיפול מדוייקת.
בגישה נכונה, אצל כירורג פלסטי אחראי ומנוסה, בד"כ התוצאות הם בהתאם.
בכל מקרה, זכרי שמדובר ברפואה ולא ניתן להתנבא באופן ודאי לגבי התוצאה הסופית של הטיפול.
בהצלחה
ד"ר בני מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופציה נוספת
לילך21/11/20102 חברות שלי מהתיכון עשו בפרופורציה, המסת שומן יחד עם שאיבת שומן וחיטוב גוף, טכנולוגיה חדשה שנקראת בודי טייט. אחת עשתה בזרועות והשנייה בירכיים, שניהן עשו בהרדמה מקומית, יצא להם תוצאה ממש יפה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)