מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהרוני10/01/2011
שלום, עברתי לפני כשבועיים הגדלת חזה מתחת לשריר של כ-380cc חצי פרופיל רצוי לציין שאני בת 18 כך שלא עברתי הריונות או שינויים דרסטיים אחרים..אני מאוד מרוצה מהתוצאה אך לא מרוצה כל כך מהגודל ציפיתי למשהו טיפה יותר גדול אני מרגישה שהוא עדיין קטן.
הבנתי מקרובת משפחה שעברה הגדלה מתחת לשריר , שגם היא הרגישה שהוא קטן ורק אחרי כחודש עד חודש וחצי הוא גדל יותר (היא אחרי הריונות)..
השאלה שלי היא האם הוא עוד יגדל או שהוא ישאר באותו הגודל שהוא עכשיו, ואם כן אז אם השינוי בגודל יהיה משמעותי פחות או יותר, כי כרגע אני ממש בבאסה שהוא ככה כי זה שתל יחסית גדול ונראה לי מוזר שהוא נראה לי ככה קטן...
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר יצחק מאייר11/01/2011עדיין קיימת נפיחות בצקתית באיזור השדיים.לאחר כמה חודשים הבצקת מיסוג והשדיים יבלטו יותר וצורתם תשתפר,אך נפחם לא ישתנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
ד``ר בני מייליק11/01/2011שלום
שבועיים לאחר הניתוח עדיין צפויה להיות בצקת ונפיחות של השדיים כך שעם ירידת הנפיחות בשבועות הקרובים, צפוי שנפח השדיים ירד מעט.
אינני יודע מה היה מצבך לפני הניתוח אך יש לציין שהגדלה עם משתלים בנפח 380 סמ"ק היא הגדלה משמעותית. לא בטוח שניתן או שנכון היה להחדיר משתלים גדולים יותר.
החלמה מהירה
ד"ר בני מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממה שאני יודעת על שאיבה
דפנה20/02/2011לא נתקלתי בשום מקום בו מצויין כי ניתן לשאוב מהחזה הנשי, אלא רק מהחזה הגברי.
לגבי אסימטריה ישנם ניתוחים אשר מיועדים לתיקון אסימטריה בחזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)