מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרופורציות בירכייםעדי06/02/2011
שלום, אני בת 27, 1.63 ושוקלת 50 קילו באופן טבעי. יש לי ירכיים ממש שמנות ואני שונאת לחפש מכנסים כי אני נראית כמעט תמיד חסרת פרופורציה. אני גם מתביישת ללבוש בגד ים או לעמוד ערומה מול בני זוג. אפשר לשאוב שומן רק מהירכיים ושהבטן והישבן יראו אחרי זה פורפורציוניים לירכיים? האם מובטח לי במאה אחוז שאין סיכוי לעיוותים או מראה ביזארי של הגוף? כי אני בשום פנים ואופן לא מוכנה לסכן את העור שלי או להראות פחות טוב ממה שאני נראית עכשיו (ואני נראית ממש טוב עכשיו, רק חסרת פרופורציה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופורציות בירכיים - תגובה
ד``ר בני מייליק07/02/2011שלום עדי
מטרתו של הניתוח לשאיבת שומן היא בדיוק זו- תיקון חוסר פרופורציה הנגרמת ע"י מאגרי שומן באזורי גוף שונים. הירכיים הם אחד האיזורים שמהם מתבצעת שאיבת שומן בחלק גדול מאוד מהמקרים ועם תוצאות אסטטיות משביעות רצון.
מאידך, מכיוון שמדובר בפרוצדורה רפואית, לא ניתן לערוב לתוצאות במאה אחוז.
ברוב הגדול של המקרים התוצאות מצויינות וגורמות לשיפור יפה בפרופורציות ובמראה הגוף אך תאורטית, כמו בכל פעולה רפואית או ניתוח, יש סיכון מסויים לתוצאה לא אופטימלית או לסיבוך רפואי. אם את מעוניינת בניתוח, את צריכה להיות מודעת לכך ולקחת את הסיכון.
בהצלחה
ד"ר בני מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה..
עדי07/03/2011טוב... אז נגיד שאני לוקחת את הסיכון.. תוכל לומר לי כמה אחוזים בערך מהניתוחים "מסתיימים רע"? איזה סכנות יש? ובמה זה תלוי?
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה.. - תגובה
ד``ר בני מייליק08/03/2011ברובם המכריע של הניתוחים הללו מגיעים לתוצאות משביעות רצון.
בכדי לקבל תשובה לכל שאלותיך עלייך לפנות לכירורג פלסטי המתמחה בתחום ניתוחי עיצוב הגוף שיוכל לבדוק אותך, להציע לך את הטיפול המתאים למצבך ולצרכייך. הוא גם יוכל להציג בפנייך תוצאות של ניתוחים דומים, לפרט את הסיכונים הכרוכים בטיפול כזה ואף להפנות אותך למטופלים שלו שעברו ניתוחים דומים.
בהצלחה
ד"ר בני מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)