פרופורציות בירכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרופורציות בירכיים
    עדי
    06/02/2011

שלום, אני בת 27, 1.63 ושוקלת 50 קילו באופן טבעי. יש לי ירכיים ממש שמנות ואני שונאת לחפש מכנסים כי אני נראית כמעט תמיד חסרת פרופורציה. אני גם מתביישת ללבוש בגד ים או לעמוד ערומה מול בני זוג. אפשר לשאוב שומן רק מהירכיים ושהבטן והישבן יראו אחרי זה פורפורציוניים לירכיים? האם מובטח לי במאה אחוז שאין סיכוי לעיוותים או מראה ביזארי של הגוף? כי אני בשום פנים ואופן לא מוכנה לסכן את העור שלי או להראות פחות טוב ממה שאני נראית עכשיו (ואני נראית ממש טוב עכשיו, רק חסרת פרופורציה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרופורציות בירכיים

הוספת תגובה

• פרופורציות בירכיים - תגובה

ד``ר בני מייליק
    07/02/2011

שלום עדי

מטרתו של הניתוח לשאיבת שומן היא בדיוק זו- תיקון חוסר פרופורציה הנגרמת ע"י מאגרי שומן באזורי גוף שונים. הירכיים הם אחד האיזורים שמהם מתבצעת שאיבת שומן בחלק גדול מאוד מהמקרים ועם תוצאות אסטטיות משביעות רצון.
    מאידך, מכיוון שמדובר בפרוצדורה רפואית, לא ניתן לערוב לתוצאות במאה אחוז.
    ברוב הגדול של המקרים התוצאות מצויינות וגורמות לשיפור יפה בפרופורציות ובמראה הגוף אך תאורטית, כמו בכל פעולה רפואית או ניתוח, יש סיכון מסויים לתוצאה לא אופטימלית או לסיבוך רפואי. אם את מעוניינת בניתוח, את צריכה להיות מודעת לכך ולקחת את הסיכון.

בהצלחה
    ד"ר בני מייליק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה..

עדי
    07/03/2011

טוב... אז נגיד שאני לוקחת את הסיכון.. תוכל לומר לי כמה אחוזים בערך מהניתוחים "מסתיימים רע"? איזה סכנות יש? ובמה זה תלוי?

תודה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה.. - תגובה

ד``ר בני מייליק
    08/03/2011

ברובם המכריע של הניתוחים הללו מגיעים לתוצאות משביעות רצון.
    בכדי לקבל תשובה לכל שאלותיך עלייך לפנות לכירורג פלסטי המתמחה בתחום ניתוחי עיצוב הגוף שיוכל לבדוק אותך, להציע לך את הטיפול המתאים למצבך ולצרכייך. הוא גם יוכל להציג בפנייך תוצאות של ניתוחים דומים, לפרט את הסיכונים הכרוכים בטיפול כזה ואף להפנות אותך למטופלים שלו שעברו ניתוחים דומים.
    בהצלחה
    ד"ר בני מייליק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו