לאחר ירידה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר ירידה במשקל
    אילנה
    19/03/2011

ביצעתי מעקף קיבה לפני כשלוש שנים ואני מעוניינת לעשות שאיבת שומן ומתיחת עור הבטן. ידוע לי שהקופה משתתפת בהוצאות הניתוח לאחר ירידה במשקל, איך עלי להתחיל את התהליך? מה עלי לעשות על מנת לעבור את ניתוח השאיבה ולקבל החזר מהקופה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאחר ירידה במשקל

הוספת תגובה

• ניתוחים לעיצוב הגוף לאחר ירידת משקל

ד``ר בני מייליק
    20/03/2011

שלום
    בשלב הראשון עלייך לפנות לרופא המשפחה בכדי לבדוק איתו מה מדיניות קופת החולים שלך בנוגע לניתוחים לעיצוב הגוף וטיפול בעודפי עור לאחר ירידת משקל.
    בהמשך, כדאי לך להבדק ע"י כירורג פלסטי המתמחה בתחום זה שיוכל לאפיין את הבעייה שלך, להציע לך את הטיפול המתאים, להכין אותך היטב לניתוח (בדיקות ספציפיות, הכנה תזונתית וכו'), להציג בפנייך תוצאות של ניתוחים דומים שביצע ואף להפנות אותך למטופלים שעברו ניתוחים דומים בכדי שתשמעי ממקור ראשון על תהליך הניתוח וההחלמה שלאחריו.
    בהצלחה
    ד"ר בני מייליק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אוכל להגיע אליכם?

אילנה
    20/03/2011

האם אוכל להגיע אליכם לייעוץ? אתם הרי עוסקים בכרורגיה פלסטית, לא? כל מה שאני צריכה זה הפנייה מהרופא משפחה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אוכל להגיע אליכם? - תגובה

ד``ר בני מייליק
    20/03/2011

אם את מעוניינת להתקדם באמצעות קופת החולים, אנא פני לרופא המשפחה שלך.
    את יכולה ליצור קשר עם מרפאתי בטלפון 052-7898885
    ד"ר מייליק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו