גרד לאחר שאיבת שומן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרד לאחר שאיבת שומן
    גלית
    29/04/2011

שלום רב...
    לפני 4 ימים עברתי שאיבת שומן בהצפת יתר במתניים ובירכיים הפנימיות.
    היום אני חשה כאבים קלים , ישנם שטפי דם נפיחות ובצקות.
    אני עם אנטיביוטיקה מסוג צפורל.
    יש לי תופעה של גרד במתניים באיזור השאיבה. האם הדבר נורמאלי ?!?!??!?!?!
    הרופא שביצע את השאיבה טס לחו"ל ואין לי את מי לשאול.
    לתשובתך המהירה אודה ,
    שבת שלום
    גלית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גרד לאחר שאיבת שומן

הוספת תגובה

• בנוסף...

גלית
    30/04/2011

בנוסף לכך המקום ממש בצקתי והתנפח... המחטב ממש לוחץ באיזור השאיבה בירכיים הפנימיות. ( השאיבה נעשתה גם במתניים וגם בירכיים הפנימיות ) ... מה לעשות ?
    ביום הראשון התוצאה במתניים הייתה מאוד ברורה והיום נראה כאילו אין תוצאה משמעותית..... האם יש מצב שהשומן חזר ???????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גרד לאחר שאיבת שומן - תגובה

ד``ר בני מייליק
    01/05/2011

שלום גלית
    הסימנים שאת מתארת אופיניים לניתוח שאיבת שומן: נפיחות ובצקת באזור המנותח ובאזורים הסמוכים, גרד וכאב קל, שטפי דם תת עוריים וכדומה. תופעות אלו מופיעות לאחר הניתוח, מחמירות מעט בימים הראשונים ונמשכות מספר שבועות תוך הקלה הדרגתית.
    סימנים כדוגמת נפיחות, כאב או רגישות רבה או לא סימטרית, חום גבוה, הפרשה מוגלתית נחשבים כסימנים של החמרה קלינית ומחייבים פנייה מיידית לבדיקת אצל הרופא המנתח או בחדר המיון הקרוב לביתך.
    החלמה מהירה
    ד"ר בני מייליק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו