מתיחת בטן שאלה לד"ר מייליק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתיחת בטן שאלה לד"ר מייליק
    עינת
    03/05/2011

שלום לד"ר מייליק, קיבלתי המלצות חמות עליך ממנותחים שלך, לפני כשנתיים וחצי עברתי ניתוח שרוול וירדתי למעלה מ-50 ק"ג, אני רוצה לעשות ניתוח מתיחת בטן אבל אני לא יכולה לממן ניתוח פרטי ,השאלה אם יש אפשרות לניתוח בבית חולים ציבורי עם השתתפות של הכללית מושלם. האם אתה מנתח בהשתתפות עם המושלם? אני רוצה לקבוע פגישת ייעוץ השאלה אם יש בכלל טעם לשלם עבור ההתייעצות אם אין באפשרותי לממן ניתוח פרטי, אגב יש לי גם ביטוח פרטי של הראל שהוא מימן לי שרוול פרטי במדיקל סנטר.
    אשמח לתשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מתיחת בטן שאלה לד"ר מייליק - תגובה

ד``ר בני מייליק
    04/05/2011

שלום לך
    המלצתי, כמו לכל המטופלים שירדו במשקל, לנסות ולמצות את האפשרויות לתמיכה או למימון ניתוחים שלאחר ירידת משקל במסלול הציבורי (קופת החולים).
    הביטוחים המשלימים הינם פוליסות ביטוח לכל דבר והם נוהגים לפי תנאי הפוליסה, כך שאת יכולה לבדוק מולם מה אפשרויות התמיכה שלהם בניתוחים כאלו.
    בכל מקרה, מאחר ובשלב זה אינני גובה תשלום עבור יעוץ במרפאתי הפרטית, הינך מוזמנת לקבל יעוץ על האפשרויות העומדות בפנייך. אני בטוח שיעוץ זה יסייע לך בקבלת החלטה מושכלת.
    בהצלחה
    ד"ר בני מייליק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו