מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתיחת בטן שאלה לד"ר מייליקעינת03/05/2011
שלום לד"ר מייליק, קיבלתי המלצות חמות עליך ממנותחים שלך, לפני כשנתיים וחצי עברתי ניתוח שרוול וירדתי למעלה מ-50 ק"ג, אני רוצה לעשות ניתוח מתיחת בטן אבל אני לא יכולה לממן ניתוח פרטי ,השאלה אם יש אפשרות לניתוח בבית חולים ציבורי עם השתתפות של הכללית מושלם. האם אתה מנתח בהשתתפות עם המושלם? אני רוצה לקבוע פגישת ייעוץ השאלה אם יש בכלל טעם לשלם עבור ההתייעצות אם אין באפשרותי לממן ניתוח פרטי, אגב יש לי גם ביטוח פרטי של הראל שהוא מימן לי שרוול פרטי במדיקל סנטר.
אשמח לתשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתיחת בטן שאלה לד"ר מייליק - תגובה
ד``ר בני מייליק04/05/2011שלום לך
המלצתי, כמו לכל המטופלים שירדו במשקל, לנסות ולמצות את האפשרויות לתמיכה או למימון ניתוחים שלאחר ירידת משקל במסלול הציבורי (קופת החולים).
הביטוחים המשלימים הינם פוליסות ביטוח לכל דבר והם נוהגים לפי תנאי הפוליסה, כך שאת יכולה לבדוק מולם מה אפשרויות התמיכה שלהם בניתוחים כאלו.
בכל מקרה, מאחר ובשלב זה אינני גובה תשלום עבור יעוץ במרפאתי הפרטית, הינך מוזמנת לקבל יעוץ על האפשרויות העומדות בפנייך. אני בטוח שיעוץ זה יסייע לך בקבלת החלטה מושכלת.
בהצלחה
ד"ר בני מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)