כאבים במפרק הירך לסירוגין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים במפרק הירך לסירוגין
    רז
    18/07/2011

אני כיום בן 28, לפני שש שנים התחילו אצלי כאבים במפרק הירך, עם קושי בתנועה.
    הכאבים חזרו לסירוגין, עם הפוגות(רגיעה מוחלטת) של חודשים ואף שנים.
    התופעה מופיעה או במפרק הירך הימני או בשמאלי, לא ביחד ולא במפרק אחר.
    כלפי חוץ לא נראה נפיחות או אדמומיות.
    טיפול בתורופות NSAIDS מביאים להקלה.

ביקשתי הפנייה לראומטולוג(התור עוד הרבה זמן) ורציתי לדעת לבנתיים אם לפי הממצאים יתכן שמדובר בסוג מסויים של דלקת מפרקים (RA / OA)
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים במפרק הירך לסירוגין - תגובה

ד''ר ואלרי אלוש
    18/07/2011

שלום רז
    כאבים במפרקי הירכיים אצל אדם צעיריכולים ליהיות סימן ראשון של דלקת מפרקים (דווקא לא מסוג RA או OA), או ביטוי של בעייה ראומטית אחרת. האם יש גם כאבי גב או צוואר?כדאי להיבדק אצל ראומטולוג, אבל חשוב מאד לנסות להיבדק בזמן התקף ואף לבצע US בזמן התקף על מנת לבדוק אם יש ממצאים מתאימים לדלקת (תפליט למשל).
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה

רז
    18/07/2011

ש תקופות מסויימות שאני סובל מכאבי גב תחתון, או כאבים קלים באזור העכוז.
    מה שאני לא מבין זה שבכל מאמר על דלקת פרקים מצויין שאמורה להיות נפיחות או אדמומיות שאצלי אין. וגם הייתה לי רמיסייה של כמה שנים..
    איזה מין סוג של דלקת מפרקים זו אם בכלל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחרונה החלו אצלי גם כאבים בגב

רז
    06/08/2011

לאחרונה החלו אצלי גם כאבים בגב התחתון ובשרירי הירך. האם זה יכול להעיד על כיוון אפשרי? אציין שבעבר בזמן ההתקפים היו כאבים רק במפרק אחד (של הירך) לכמה שבועות ומפסיק. אך הפעם זה עובר מאחד לשני ובנוסף ישנם גם כאבי גב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו