כאבים בכתפיים ועוד.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בכתפיים ועוד.
    ליאור
    13/08/2011

שלום רב,
    אני בן 33, לא מתאמן כבר שנתיים, מבנה גוף רזה.1.83 שוקל 81.
    לפני כשנתיים התחילה לכאוב לי כתף ימין,תחושת דקירה,שריפה,מתיחה.מאז עברתי CT ונמצאה אצלי הסתיידות קלה, קיבלתי תוצאות בדיקות דם (תקינות,CK טיפה גבוה),תרופות(רקוקסיה,סלקוקס,אטופן...),פיזיוטרפיה,גלי הלם לא עזר. עשיתי צילום,מיפוי עצמות,EMG, לא מצאו כלום, קיבלתי 2 זריקות לא עזר.מאז יש לי כאבים בכל מיני מקומות בגוף, היו לי כאבי בכף הרגל שעברו, כאב גב תחתון שעבר לבד, עכשיו יש לי כאב בזרת יד שמאל, כאילו מתיחת שריר, גיד פגוע וכאבים פתאומיים בכל שאר הגוף שהולכים וחוזרים (כבר התרגלתי אליהם).נשלחתי לבדיקת ארתרוגרפיה לכתף. לא נשלחתי לראומטולוג (כאילו חוסכחים על חשבוני).כרגע בזמן שאני מקליד יש לי כאבים באצבעות. אני ממתין לבדיקה הבאה שהיא עוד חודשיים וחצי.כרגע הפעילות הספורטיבית היחידה שאני יכול לעשות היא ריצה, אני אוהב ספורט אך נמנע לצערי.
    יש איזושהי המלצה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בכתפיים ועוד.

הוספת תגובה

• כאבים בכתפיים ועוד. - תגובה

ד''ר ואלרי אלוש
    15/08/2011

שלום ליאור,
    אתה מתאר מצב ממושך של כאבים מפושטים במספר אזורים בגוף, עם בירור יחסית מקיף של בדיקות והדמייה שלא העלו דבר.
    יתכן ומדובר בפיברומיאלגיה .
    כדאי להיבדק בהקדם אצל ראומטולוג , על מנת לשלול מחלה דלקתית מפרקית בכל זאת (למרות שלא כל כך סביר לאור משך התלונות והעדר ממצא חריג בבירור) ולבדוק אבחנה של פיברומיאלגיה.
    בנתיים, אני ממליצה דווקא כן לחזור בהדרגה לפעילות גופנית סדירה כגון הליכה או שחייה על בסיס יומי, באופן הדרגתי, דבר שמשפר את הכאבים באופן כללי.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר, המון תודה !!!

ליאור
    15/08/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו