כאבים...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים...
    נטלי
    17/09/2011

לפני כשנתיים התחילו לי ביום בהיר אחד כאבים בידיים - במפרקים שבחיבור בין הזרוע לכף יד וכל כאבי האצבעות. הלכתי לשני ראומטולוגים וביצעתי בדיקות דם - נאמר לי כי לא מדובר בדלקת פרקים ושזה כנראה משהו "תעסוקתי". עבדתי בתקופה ההיא המון שעות ותחת לחץ רב מאוד.

לא קבלתי שום טיפול אבל המצב השתפר. לא עבר לגמרי אבל היה הרבה יותר טוב.

לפני כחודש חזרו לי הכאבים בעוצמה חזקה יותר וכוללים גם כאבי ברכיים משינויים של תנוחות (מקיפול ליישור וההיפך). הכבים באצבעות ובחיבור בין כפות הידיים מתבטאים בכל פעולה שאני מבצעת. הכי כואב בבוקר, לא יכולה לאגרף וגם לא ליישר את הידיים, ובמשך היום לא יכולה לעשות פעולות פשוטות כמו פתיחת בקבוק...

אני בת 30, ילדתי לפני 6 חודשים.

מה קורה איתי? מה זה יכול להיות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים...

הוספת תגובה

• כאבים... - תגובה

ד''ר מרב לידר
    21/09/2011

על מנת לשלול כאבים הנובעים מדלקת במפרקים ממליהצ להבדק על ידי רופא המשפחה, לשול בדיקות כלליות וכן מדדי דלקת, ובירור בסיסי של נוגדנים עצמיים, כמקבול בחדש למחלת מפרקים.
    קבעי תור לראומטולוג ובינתיים נסי טיפול בתרופות ממשפחת ה- NSAIDS כדוגמאת וולטרן, אטופן, ארקוקסיה, קספו ועוד ...
    כמובן שיש סבירות גבוהה שהכאבים נובעים מעומס מכאני הקשור בטיפול בתינוק/ת.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו