מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תסמונת רייטרנאור27/02/2012
פרופסור נכבד שלום רב.
אני בחור בן 23. שכבר שנה בקירוב סובל ממה שאובחן ע"' ריאומטולוג כתסמונת רייטר או בשמה העדכני "דלקת פרקים תגובתית"
זה מתבטא אצלי בכאבים קשים בכל איזור האגן ובכפות הרגליים וקרסוליים. בנוסף לכך ישנם כאבים בקצה איבר המין שמתבטאים בעיקר בשריפה\צריבה.
לאחר 3 חודשים של טיפול ב2גרם סלזופירין ביום שלא עזר כלל.
התחלתי טיפול ביומירה. היום 3 חודשים לאחר השימוש ביומירה ישנו שיפור. אך עדיין הכאבים קשים מנשוא ולא מאפשרים תפקוד יומיומי כלל וכלל.
יש לציין שMRI אגן הצביע על סקרואיליאטיס דו צדדית. (כחלק מהתסמונת)
שאלתי היא. אם אני לא מגיב לתרופה יומירה.. האם יש עוד מה לעשות כדי לשפר את מצבי ולנסות להגיע להחלמה?
או שאני צריך להשלים עם מצבי העגום ופשוט להרים ידיים..
כבר נואשתי לחפש פיתרונות..
הרופא שלי שוקל להתחיל לטפל בסטרואידים דרך הוריד..
אני כבר לא יודע מה ניתן לעשות כדי לגרום לדלקות להרגע.. בנתיים אני סובל מאוד.
אשמח אם תוכל להכווין אותי להמשך ולתת לי את חוות דעתך בנושא
ועוד שאלה קטנה.: האם ידוע על כאב בפין כחלק מתסמונת רייטר??
מצטער על השאלה הארוכה.. פשוט אני כבר עובד עצות!
תודה רבה רבה!
נאור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסמונת רייטר - תגובה
פרופ' שאול סוקניק27/02/2012לנאור שלום,
מוקדם עדיין לקבוע שהומירה אינה עוזרת ויש להמתין עוד קצת. אם הטיפול בהומירה לא יעזור ניתן לנסות טיפול נוסף עם אחת מהתרופות הביולוגיות.. אם יש לך צריבה באבר המין האם נלקחו צרביות ואם נבדקה האפשרות של זיהום בקלמידה (סוג מסויים של חיידק ) שמחייב טיפול ממושך באנטיביוטיקה (אפילו עד מספר חודשים). אני לא חושב שטיפול עם סטרואידים יפתור את הבעיה . הוא מקסמימום יתן הקלה לפרק זמן מסוים.
בברכה
פרופ' שאול סוקניק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה.. עוד שאלה
נאור27/02/2012תודה רבה על התגובה המהירה!!
יש לציין שכנראה כלמדיה זה מה שהתחיל את כל הסיפור המוזר הזה.. אבל טופלתי בדוקסילין בזמנו.. ולאחר עשיתי תרביות מכל הסוגים לכל סוגי מחלות המין ונמצאתי תקין לחלוטין..
יכול להיות שלמרות זאת הכלמדיה עדיין קיימת?? וצריך ליטול אנטיביוטיקה לזמן ממושך??
יש לציין שבזמנו טופלתי רק שבוע בדוקסילין. לאחר עברתי בדיקות שיצאו תקינות.
יכול להיות כלמדיה סמויה למרות בדיקות שחזרו תקינות??
שוב תודה מכל הלב.
נאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הפסקת שיווק התרופה אתופן דחוף
שלום לך אשמח לתשובה בהקדם
כאבים במפרק הירך השמאלי בת 63
תוצאות anti ccp וrf- בת 35
פיענוח mri גפה תחתונה - חולת קרוהן
דלקת מפרקים וקורונה- בת 70
קבלת חיסון לקורונה כשיש דלקת מפרקים
RVO בעין ואבחון אפשרי של בכצ`ט
לאיזה רופא כדאי לפנות ואיזה בדיקות לבקש?
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)