דלקת מפרקים -גיל שנתיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת מפרקים -גיל שנתיים
    מיטל
    05/03/2012

לביתי בת השנתיים גילו דלקת מיעוט מפרקים.ודלקת עינבייה.הזריקו לה קורטיזון לברכיים ולקרסול,אתמול,עכשיו היא מטופלת בטיפות סטרואידים לעיניים וכן בטיפות להרחבה בעיניים.
    רציתי לשאול,
    האם הדלקת הזאת תחלוף ?
    האם ההזרקות יספיקו לה?לפי הסטטיסטיקה זה חוזר או יכול לעבור ולא לחזור יותר?
    האם יהיו לה כאבים בברכיים שוב?למרות ההזרקות?האם קור יכול להכאיב לה אפילו שהיא טופלה?
    והאם היא תוכל להפסיק את הסטרואידים בעיניים?או שבד"כ זה לא חולף מהר?

יש לי המון שאלות אבל אני יסתפק באלו...אשמח מאד אם תעזרו לי אני אובדת עצות!!
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת מפרקים -גיל שנתיים

הוספת תגובה

• דלקת מפרקים -גיל שנתיים - תגובה

פרופ' שאול סוקניק
    05/03/2012

שלום מיטל
    אני לא מומחה לראומטולוגית ילדים אלא לראומטולוגיה של מבוגרים. בכל זאת המחלה של בתך מוכרת לי הייטב.יש כל הסיכויים שהמחלה תחלוף לאחר מספר חודשים או מספר מועט של שנים .לפעמים מספיק הטיפול עם הזרקות לברכיים .הטיפול בסטרואידים לעיניים לרוב מספיק ואפשר להפסיקו בדרך כלל לאחר שמושגת רגיעה.אם הטיפול בדלקת המפרקים על ידי ההזרקות לברכיים אינו מספיק יש ברשותינו טיפולים נוספים . אני בטוח שהראומטולוג המטפל בבתך הסביר לך את כל הטיפולים האפשריים. אני מציע שאת כל השאלות ששאלת אותי תפני לראומטולוג המטפל בבתך.
    בברכה
    פרופ' שאול סוקניק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו