כאבים שונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים שונים
    סיגל
    01/08/2012

ד"ר שלום רב,

גיל +46. סובלת מכאבים שונים כמעט בכל חלקי הגוף, מטופלת עד עתה בעיקר אצל אורטופדים. נמצאה תסמונת גנטית המצביעה על אפשרות פגיעה בכל מערכות הגוף.
    יש לי תלונות רבות לאורך הרבה שנים, כאשר כל פעם המוקד החזק יותר מכל השאר הוא קצת אחר, אבל רוב הכאבים מופיעים בד"כ ביומיום לאורך שנים. לאחרונה יש כאב חד באזור המפשעה, במפרק המחבר בין הרגל למפשעה ומשפיע לי גם על ההליכה.
    ראומטולוג שהגעתי אליו לפני הרבה מאוד שנים, אך עם תלונות אחרות שבינתיים גם להם לא נמצא מזור, שלל אז בעיה ראומטולוגית, שכן לא נמצאה עדות בבדיקות הדם, אך זה היה שנים רבות לפני אבחון התסמונת.
    אבקש לדעת מה יכולה להיות בעיה באזור המפשעה המשפיעה גם על הרגל בזמן ההליכה (הכאב מוקרן גם לאזור הירך)? והאם היא יכולה להיות בעיה של המפרק.
    לעתים החומצה האורית שלי בדם גבוהה, כרגע היא מתקרבת לגבול העליון בסקאלה. האם גם זה יכול להעיד על משהו? מדובר בכאב חזק שממש מפריע להליכה.

כמו כן, האם עליי לפנות גם בנושא המפשעה לאורטופד (ולאיזה?) או האם לראומטולוג?

בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים שונים

הוספת תגובה

• כאבים שונים - תגובה

פרופ' שאול סוקניק
    02/08/2012

שלום סיגל אני מייעץ לך להיבדק אצל אורטופד
    בברכה פרופ' סוקניק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו