צריכה חוות דעת ועזה דחוף סובלת מכאב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה חוות דעת ועזה דחוף סובלת מכאב
    סיגל
    15/12/2012

עברתי מיפוי עצמות כל גופי
    התשובות הן:
    קיימת קליטה מוגברת בסטילואיד פרוסס של האולנה מימין שאר השלד תקין
    [סיכום:
    קליטות מוגברות כנ"ל הנראה על רקע טרומה לקורלציה קלינית ורדיולוגית
    אני סובלת מכאבים מזה חודש בכף היד שעברו לי הכאבים גם ליד השנייה ולכפות רגליים ולברכיים הרופא שלח אותי לראומוטולוג שאני יראה אותו רק עוד חודשיים ביגלל שאין תורים קרובים יותר
    אני שותה משכחי כאבים מסוג זאלדיאר שותה 3 פעמים ביום ובכל זאת מתעוררת בלילה מכאב ושקר לי כל גופי כואב ובמיוחד הפרקים אני עובדת עבודה טבחית במטבח עבודה קשה עם היידים וכל היום על הרגליים
    האים יש לי דלקת פרקים השמח לחוות דעת מחכה דחוף תודה סיגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למה דילגתם על שאלתי

סיגל
    16/12/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריכה חוות דעת ועזה דחוף סובלת מכאב - תגובה

ד''ר אנה קופרמן
    17/12/2012

שלום סיגל
    ברור לי שאת סובלת מכאבים ו מאד לחוצה מזה אך כאבי פרקים יכולים להיות גם עקב תהליך דלקתי ו גם מסיבות אחרות
    בשביל אבחנה חשובה שיחה עם רופא כולל שאלות על מחלות במשפחה , בדיקת רופא את כל הפרקים, בירור בדיקות מעבדה
    מיפוי עצמות שלך לא אבחנתי ויותר מתיאם לתהלך מאמץ יתר או טראומה - אך אני מדגישה עוד פעם - מיפוי לא בדיקה שקובעת מחלה דלקתי פרקים
    לפני פגישה עם ראומטולוג את יכולה לעבור בדיקות דם לפי הוראות רופא משפחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריכה חוות דעת ועזה דחוף סובלת מכאב - תגובה

ד''ר אנה קופרמן
    18/12/2012

כבר יש תשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו