דלקת במפרק האגן מעל שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת במפרק האגן מעל שנה
    ריקי
    23/12/2012

שלום רב! התאמנתי 3 פעמים בשבוע בצורה מסודרת במשך כשנה אימון קיקבוקסינג הכולל בעיטות בוקסים ואירובי משקולות כשלפתע החלו לי כאבים חזקים מאוד במפרק האגן ששיתקו אותי כשבוע לאחר מכן הפכו הכאבים לחלשים יותר שלא מונעים תזוזה אך כרוניים - כבר מעל שנה כואב לי במפרק האגן עברתי מיפוי עצמות שיצא תקין בדיקות דם לדלקת שיצאו תקינות וסיטי אגן שבו ראו בלטים קלים והצירות קלה - לטענת האורטופד הכאב הוא לא מחוליות הגב אלא מהמפרק ולדעתו יש דלקת - הוא מציע זריקה מקומית למיגור הדלקת
    שאלתי היא האם יכולה להיות דלקת כרונית במפרק תקופה כל כך ארוכה ואין לה סממנים בדם ובבדיקות פרט לכאב? ומנסיון האם הזריקה אכן תפתור דלקת כרונית?
    האם יש פיתרון אחר ? כדורים כמו אתופאן וארקוקסיה לא עוזרים לי ולא משחות וספריים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת במפרק האגן מעל שנה

הוספת תגובה

• דלקת במפרק האגן מעל שנה - תגובה

ד''ר אנה קופרמן
    25/12/2012

תמונה קלינית שלך לא מתיאמה לתהליך דלקתי כרונית מסוג מחלות אוטו אממוניות כמו דלקת פרקים
    כנראה כאבים שלך תגובה למאמצ יתר או טראומה אפילו קטנה
    זריקה סטרודים למקום יכולה לעזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו