שאלות נוספות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות נוספות
    ימית
    13/01/2013

ד"ר שלום, בהמשך לשאלתי- כאמור קלדנית שסובלת מכאב בפרקי האצבעות לאחר הקלדה ממושכת וכן בברכיים, הרופא אמר לי שיש לי גמישות יתר. אם אכן מדובר בגמישות יתר איך יתכן שרק עכשיו (בגיל 40 ) התחלתי לסבול ממנה (הרי הגמישות יתר היתה כל הזמן), אז השאלות שלי:
    1. לא סביר יותר שמדובר במחלה דגנרטיבית של הסחוס כמו שאת אמרת?
    2. האם בכל זאת חיזוק שרירי האצבעות יכול לעזור לי (גם כשמדובר במחלה דגנרטיבית של הסחוס)?
    3. האם עדיף להימנע מעיסוק בהקלדה (או רק להפחית את העומס?)?

וסליחה מראש על השאלות המפורטות..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות נוספות

הוספת תגובה

• שאלות נוספות - תגובה

ד''ר אנה קופרמן
    13/01/2013

תיסמונת גמישות יתר יכולה לגרום לדלקת בגידים ו שינווים נווים דגנרטיבים בגיל יותר צעיר , במיוחד כאשר מדובר במאמץ יתר
    כמובן את סובלת מתיסמונת שנים , פשוט הסימנים כנראה לא היו בולטים
    כעת את צריחה להתיעץ עם מומחה ראומטולוג או אורטופד על המשך טיפול אך חשוב מאד גם לבדוק אותך ואז להחליט לגבי תוכנית לטיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך

ימית
    14/01/2013

נתת לי הסבר למחלגה שלי, שנשמע לי הכי הגיוני. עד כה אמרו לי שיש לי גמישות יתר וזהו. עכשיו אני מתחילה להבין מה גרם למה..
    עדיין אני לא יודעת אם עליי להפסיק את עבודת ההקלדה או רק להפחית עומס.. נראה שאיש לא מוכן לתת על כך תשובה.
    בכל אופן תודה רבה לך. עזרת לי להבין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו