כאבים במפרקי כף היד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים במפרקי כף היד
    דנה
    29/01/2013

שלום,אני בחורה כבת 35,במהלך החצי שנה האחרונה בכל בוקר שאני קמה ,מופעים לי כאבים מאוד חזקים בצוואר,שמקשים עלי את התנועתיות,בחודש האחרון הצטברו לי נוזלים בברך ימין וכאבים,שירדו באיטיות רבה,{אציין שהנפיחות ברגל הופעיה אחרי יום של הליכה ממושכת},הייתי אצל הרופאה שלי והיא נתנה לי טיפול באטופן למשך 10 ימים וכבר סיימתי אותם לפני כשבוע,הכאב עבר והנפיחות עדיין נשארה.לפני כשבוע התחילו לי כאבים עזים במפרק כף יד ימין ונפיחות קלה,בשעות הלילה מופיעה לי הרגשת נימול והירדמות של כף היד.
    והיום בבוקר החלו לי כאבים בעצם הלסת קרוב לאוזן.
    המצב מתחיל להטריד אותי ולהכביד על אורח חיי.
    אציין שבצעתי בדיקות דם,}במהלך הטיפול עם האטופן}וana titerהוא 1:40,rheumatoid factorהוא 10.8.
    הייתי רוצה בבקשה שתעזור לי או שתיעץ לי לאיזה מומחה אני צריכה ללכת והאם ישנו קשר בין כל התופעות והכאבים האלו?
    בתודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים במפרקי כף היד

הוספת תגובה

• כאבים במפרקי כף היד - תגובה

ד``ר יונתן וולמן
    29/01/2013

הי דנה. כאבים ונפיחות במפרקים יכולים להצביע על דלקת בפרקים. בדיקות המעבדה שציינת תקינות (כולל ANA). אני ממליץ לפנות להערכה מסודרת אצל ראומטולוג שיבקש בדיקות מעבדה וצילומים ספציפיים. בהצלחה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו